Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Marruš tak se asi smířím s tím, že nic nebude, teda ale mají to vymyšlené dobře, člověk platí a nic nedostane chjooo
@kačka myška po svých zkušenostech jsem si nechala jen pojistku bytu
![]()
@Marruš no tu mám taky
a jiank je asi postřílím jen z lidí tahají peníze asi těžko budu doma několik měsícu s chřipkou
![]()
@Marruš super tak jsem ještě vyčetla, že pokud to bude nemoc následkem urazu, nebo prostě úraz, tak vyplácí denní odškodné bez karenční doby, takže si stačí zlomit nohu nebo ruku před ivf…
super at žijí naše pojištovny ![]()
@kačka myška jsem ti říkala, ať platíš, co platíš, jedná se v podstatě o úrazovku
Mi loni nedali ani na poplatky v nemocnici, protože se nejednalo o úraz, ale mimoděložní těhotenství… ![]()
@Hanca0
Holky, myslite ze ms prijde sama i pres brani utrose? Ja myslela ze ne a po pondelni krvni by mi dr. rekl zda mam prestat uzivat a cekat na ms, nevite tady jak to je?
Vanejko, o to vic budem moc drzet pesti.
Kaczuli, tak sis to uzila, je to paradni, chci se taky dockat, at to do stredy utika. ![]()
@kačka myška píše:
@Marruš no na neschopence co máš u sebe tak ne ale na tom dílu pro sociálku od lékaře ano a pokud to má člověk na pojistku tak pojištovna chce vědět proč, já blbec to paltím a tak jak jsem na to koukala tak asi mi to nedají na nic, ono to skoro na nic nejde, všude nějaké vyjímky a tak a podmínky, asi jsem naletěla a nevím jak to udělata to jsem si myslela, že si apon trochu pomužu když budu pak doma nemocná ach joo
jo tam si myslím bolo N97 ženská neplodnosť, alebo niečo podobné. Nemožu tam napísať těhu keď nevedia ako to dopadne ![]()
Ahoj holky ![]()
mám dotaz, šli jste po IUI hned na IVF nebo jste měli pauzu ![]()
Holky ja som včera celú noc skoro nespala, po narkóze som bola skoro hore a doma som nedospávala tiež. Nenapadlo ma nič lepšie len ísť do mesta do lekárne pre pregnyl, skoro som zdechla kombináciou tepla a bolesti. Minule to po OPU tak nebolelo ![]()
Škoda, že tu nie je smajlík čo si klepe na čelo teraz by sa hodil ![]()
@petruska10 píše:
Ahoj holky
mám dotaz, šli jste po IUI hned na IVF nebo jste měli pauzu
ja som šla na IVF bez IUI, ale to ti asi moc nepomože ![]()
@petruska10 Já jsem šla hned
teda vlastně po posledním neúspěšném IUI jsem se hned objednala na kontrolu a ten cyklus mi dr. nasadil HA a pak jsem začla stimulkou
Ale máš ještě jeden pokus, tak snad to vyjde ![]()
@kaczule1 děkuji moc Katuš
dneska jsme se o tom doma bavili tak mě napadlo se zeptat ![]()
jak se cití novopečená těhulka?
@kaczulina JJ, testovat už nebudu jako! Vůůůbec! Fakt!
To jsem tu na emiminu obkoukala, že se holky testovaly pro zichr i pak, a jim to tímto fakt nevyšlo
Takže jsem se upe bála…Co se týče tvé středy, v kolik tam budeš? Taky jdu ve středu, ale na 9.15h
Býváme tam ale dříve ![]()