Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vanejko, drzim pesti, a budem doufat ze to jsou bojovnici po mamce
.
Holky, to je hruza jak se clovek pozoruje a nezabrani tomu.
Takze jsem v norme? ![]()
Ja nemuzu byt sama doma pak ctu a hledam a snazim se vycist ty pozitivni zpravy o tom jak mely holky nafoukle bricha…ze to zpusobuje snad to HCG ze jeste podporuje stimulaci vajecniku ci co i dr. mi rikal ze ty co mely priznaky OHSS tak se to vaze vetsinou na tehu, no ja nafoukle bricho mela maxi ani ho normalne neslo zatahnout a ted uz nic jen bych rekla ze mi tam zustal ten spek co uz asi sam nezmizi ![]()
@laura83 To znám
Pořád se pozoruju a hledám nějaké příznaky a ony nikde
Jen teď poslední 2 dny jsem měla občas takovou jakoby křeč v břiše, takový tlak, tak snad je všechno OK
Taky jsem se těšila až manžel příjde z práce a on lehnul do postele a usnul ![]()
Vidis, kazda rika taky zadne priznaky, nic… az na krec v brise,,, no vidis takze vis ze tam ten boban je, deloha se mozna roztahuje, ja ja bych brala takovou krec, unavu, ![]()
fakt mi hrabe, musim mezi lidi, muz se nekde drkota v kolejich po D1, tak cekam az me vysvobodi kamaradi a zajdem na jedno/limosku, oni kolmo ja jsem odmitla tak pujdu ten kousek peso.
@laura83 tak si užij večer ![]()
No snad se mi tam teda něco děje, ale nic si z toho nedělej, že nic necítíš. Však já už taky budu 3 týdny po ET ![]()
Holky to, že nič necítite neznamená, že je to zle, mne bolo minulý mesiac všetko možné z těhu príznakov a dopadla som…
![]()
V EF už funguje televize mali sme dokument o zvieratkách, videokazeta z roku 98 my sme sa z mužom bavili o zvieratkách konkrétne o Slávikovi a celkom sme sa nařechteli ![]()
@vanejka Takže mám v pondělí přijít dřív ať stihnu zkouknout nějaký dokument?
Jenže já se nebudu mět s kým řehtat ![]()
@kaczule1 na ktorú si objednaná? bude veľký skluz je 7ludí na OPU.
My celkovo s mužom dnes sršíme humorom. Pred chvíľu som mu povedala, že ak cez víkend nebudeme mať sex zvýši to naše šance ne otehotnenie ![]()
@vanejka Já jdu až na půl 12. Sice nepočítám, že půjdu na čas, ale myslím, že už bude po tom největším návalu.
7 OPU
To si budeš mít s kým povídat
Já byla sama ![]()
Ja spim po narkoze krátko a myslím, že nás budú hnať z postele rýchlo ven