Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky, jsem tady nová, mohla bych se k vám přidat?
Snažíme se s manželem už to bude rok v červenci. Zvažuju kam bych pak šla co CARU v OV, ale jak jsem četla pár příspěvků, jednoznačne vede EuroFertil, pak Dr. Jaroš. Na gyndě mi lékař dělal hormonální profil a ten vyšel dobře, jen mě ted čeká zákrok, a to odstranění polypu který se mi vytvořil. Tak pak tomu dáme tak 2 měsíce a když nic tak bych si nechala napsat žádanku a šla tam.
@anabella_lee vítám tě mezi námi ![]()
Určitě se může přidat, hodně se tady dozvíš
Z mého pohledu ti eurofertil mohu doporučit, jsem tam spokojená, neměnila bych. Dr. je super a mám k němu plnou důvěru
Sice tam trošku je někdy problém z čekací dobou, ale zase se to vyplati
Možná bych ti doporučila, aby sis tam už zavolala, ať pak zbytečně dlouho nečekáš na první konzultaci. ![]()
@kaczulina Jééé děkuji moc za přijetí
Ještě mě čeká ten operační zákrok, a na ten se budu domlouvat za 14 dní, musel se 2 x odsunout díky nemoci a pak mykoze. takže snad už se konečně dočkám a budu to mít za sebou. Tak asi pak bych tam zkusila zavolat. Na první návštěvu se má jít asi i s partnetem předpokládám že? Díky moc
@anabella_lee je to jen konzultace, žádné vyšetření se tam nedělá. Ale asi bude lepší, když tam půjdeš s partnerem
A máš už nějaké děti, nebo se snažíte o první? ![]()
@anabella_lee Ahoj
Taky si myslím, že budeš v EF spokojená
Dr. všechno vysvětlí a i sestřičky jsou moc milé ![]()
@kaczulina cítím se pořád tak nějak normálně
tak snad je všechno bude v pořádku
Na kontrolu jdu v pondělí, tak snad tam ta fazolka bude vidět, ale se srdíčkem ještě nepočítám ![]()
@kaczulina @kaczulina Snažíme se o první mimi. Po vysazení HA mám nepravidelnou MS, minulý rok na levém vaječníku byla cysta, ale zmyzela sama, ovšem od té doby když je na řadě levý vaječník tak je dlouhý cyklus i 40 DC a to jdu na vyvolávačku, pravý tak 34DC max. 3 měsíce jsem užívala Proveru na srovnání cyklu, no tak trošku to srovnalo, jen po dobu braní těch hormonů. Přibrala jsem po ní přes 5kg, jinak reakce žádná. Nechala jsem si udělat hormonální profil a ten vyšel v pořádku, tak aspon něco
Tak stěžejní teď je zbavit se toho polypu a hurá do toho:-) Četla jsem dosti recenzí a řekal bych že v OV je nejlepší ten Eurofertil nebo ta Polanka, taky jsem toho hodně o tom četla.
Ahoj holky ![]()
@anabella_lee vítám Tě mezi náma, v EF budeš určitě spokojená…
@kaczule1 jakpak se cití čerstvá mamina?
@anabella_lee tu sa ti bude páčiť EF aj diskuze ja fajn a občas si urobíme aj srazík ![]()
@vanejka tak to je fajn
Už pomalu utíkám z práce, tak se mějte pěkně, zítra jsem na služebce a s manžou a přáteli si děláme na Slovensku prodloužený víkend, tak se za vámi příjdu podívat až v pondělí. Tak se mějte zatím mooooc krásně ![]()
Kam jedete? pozdravuj moju rodnú hrudu a poriadne si to užite. ![]()
@vanejka Známí mají chatu v Makově někdě v divočině úplně, ani autem tam nedojedeme
Děkuji, snad počasí výjde a bude fajně ![]()