IVF klinika kdekoliv v ČR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
487
19.6.12 09:49

Ahoj holky a dobrý jsou i v Plzni na náměstí, jezdí tam také i zahraniční klientela, přístup velice příjemný, ceny trošku vyšší, ale úspěšnost velká :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
19.6.12 10:49

@pipiinka, vím, že jsi někde psala, že budeš dělat náhradní matku. Tak pokud hledáš kliniku skrz tento důvod tak co vím, všichni doporučují Zlín. Oficiálně přiznávají, že nedělají žádné potíže, budou alespoň hned v obraze. Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
19.6.12 11:40
@Simiana píše:
@pipiinka, vím, že jsi někde psala, že budeš dělat náhradní matku. Tak pokud hledáš kliniku skrz tento důvod tak co vím, všichni doporučují Zlín. Oficiálně přiznávají, že nedělají žádné potíže, budou alespoň hned v obraze. Držím palce!

ano presne proto ji hledam,jednu kliniku jsme meli rozjednanou ale ochota na bodu mrazu,tak nejspis pujdem jinam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
19.6.12 11:56

@pipiinka V Repromedě to taky dělají, mají to i v ceníku. První s tím ale začal Zlín.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
19.6.12 13:06

Teda, tak to jsi neskutecne hodna, ze chces nekomu takto pomoc. Urcite bych se v tom pripade obratila na Repromedu, tak se vam vsem budou dobre venovat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
19.6.12 14:41
@skritek Petra píše:
Teda, tak to jsi neskutecne hodna, ze chces nekomu takto pomoc. Urcite bych se v tom pripade obratila na Repromedu, tak se vam vsem budou dobre venovat!
;) kuju
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
20.4.14 22:03

IVF klinika v Praze

Ahoj, jsem tu nová, chtěla bych obnovit diskusi, koukám, že poslední příspěvěk je někdy z roku 2012. Moje otázka je na asistovanou reprodukci v Praze..„Známá známé“ mi jednu kliniku doporučila - Gynem, ale chci se poptat dál, v tom Gynem ted delaji nejakou klinickou studii, tak je to zdarma, musis byt bez ivf a splnovat dalsi podminky a navic pry zustane i ten pokus od pojistovny, ctu si nazory i na dalsi, ale tahle me dost zaujala, nemate jeste nekdo dalsi zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
20.4.14 22:55
@olčička píše:
Ahoj, jsem tu nová, chtěla bych obnovit diskusi, koukám, že poslední příspěvěk je někdy z roku 2012. Moje otázka je na asistovanou reprodukci v Praze..„Známá známé“ mi jednu kliniku doporučila - Gynem, ale chci se poptat dál, v tom Gynem ted delaji nejakou klinickou studii, tak je to zdarma, musis byt bez ivf a splnovat dalsi podminky a navic pry zustane i ten pokus od pojistovny, ctu si nazory i na dalsi, ale tahle me dost zaujala, nemate jeste nekdo dalsi zkusenost?

My chodili do Gestu, druhé IVF úspěšné, máme skoro 3 letá dvojčata. Spokojenost maximální ve všem. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
11.12.15 10:44
@MMadeta píše:
Ne, vyšetření fertility.

To je docela široký pojem. A jestli zvládnou vyšetření celkové fertility během jednoho sezeni ( jak pises, že jste byli jen na jedné konzultaci ), tak to jsou fakt géniové :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.