Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky a dobrý jsou i v Plzni na náměstí, jezdí tam také i zahraniční klientela, přístup velice příjemný, ceny trošku vyšší, ale úspěšnost velká ![]()
@pipiinka, vím, že jsi někde psala, že budeš dělat náhradní matku. Tak pokud hledáš kliniku skrz tento důvod tak co vím, všichni doporučují Zlín. Oficiálně přiznávají, že nedělají žádné potíže, budou alespoň hned v obraze. Držím palce!
@Simiana píše:
@pipiinka, vím, že jsi někde psala, že budeš dělat náhradní matku. Tak pokud hledáš kliniku skrz tento důvod tak co vím, všichni doporučují Zlín. Oficiálně přiznávají, že nedělají žádné potíže, budou alespoň hned v obraze. Držím palce!
ano presne proto ji hledam,jednu kliniku jsme meli rozjednanou ale ochota na bodu mrazu,tak nejspis pujdem jinam
@pipiinka V Repromedě to taky dělají, mají to i v ceníku. První s tím ale začal Zlín.
Teda, tak to jsi neskutecne hodna, ze chces nekomu takto pomoc. Urcite bych se v tom pripade obratila na Repromedu, tak se vam vsem budou dobre venovat!
@skritek Petra píše:
Teda, tak to jsi neskutecne hodna, ze chces nekomu takto pomoc. Urcite bych se v tom pripade obratila na Repromedu, tak se vam vsem budou dobre venovat!
Ahoj, jsem tu nová, chtěla bych obnovit diskusi, koukám, že poslední příspěvěk je někdy z roku 2012. Moje otázka je na asistovanou reprodukci v Praze..„Známá známé“ mi jednu kliniku doporučila - Gynem, ale chci se poptat dál, v tom Gynem ted delaji nejakou klinickou studii, tak je to zdarma, musis byt bez ivf a splnovat dalsi podminky a navic pry zustane i ten pokus od pojistovny, ctu si nazory i na dalsi, ale tahle me dost zaujala, nemate jeste nekdo dalsi zkusenost?
@olčička píše:
Ahoj, jsem tu nová, chtěla bych obnovit diskusi, koukám, že poslední příspěvěk je někdy z roku 2012. Moje otázka je na asistovanou reprodukci v Praze..„Známá známé“ mi jednu kliniku doporučila - Gynem, ale chci se poptat dál, v tom Gynem ted delaji nejakou klinickou studii, tak je to zdarma, musis byt bez ivf a splnovat dalsi podminky a navic pry zustane i ten pokus od pojistovny, ctu si nazory i na dalsi, ale tahle me dost zaujala, nemate jeste nekdo dalsi zkusenost?
My chodili do Gestu, druhé IVF úspěšné, máme skoro 3 letá dvojčata. Spokojenost maximální ve všem. ![]()
@MMadeta píše:
Ne, vyšetření fertility.
To je docela široký pojem. A jestli zvládnou vyšetření celkové fertility během jednoho sezeni ( jak pises, že jste byli jen na jedné konzultaci ), tak to jsou fakt géniové ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď