IVF klinika Praha

1270
27.2.22 10:20

IVF klinika Praha

Ahoj holky doporučite nějaký car v Praze? Koukala jsem na recenze a nejvíce se mi zalíbilo PFC a Cube, ale jsem otevřená i dalším možnostem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2276
27.2.22 11:18

My jsme chodili do Gennetu na Letný. Puvodne jsem mela vybrany Cube, ale stacil mi prvni telefon s nejakou ukrajinkou a hned jsem si to rozmyslela a sla jinam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
27.2.22 11:34

Ja můžu z vlastní zkušenosti doporučit
EUROPE IVF International s. r.o.

Ale obzvlášť p. Kult je člověk na svém místě. Díky němu mám doma 7-leteho syna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
27.2.22 19:12

Ahojky já mám za sebou ivf v Apolinari a byla jsem moc spokojena a přístupem doktoru a ostatních.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
27.2.22 19:14

Děkuji holky za názory 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marina28
1.3.22 08:16

@Lira123

My byli na Letne v Gennetu a spokojenost. Jasne ze neni vse perfektni, ale to nikde.

Prvni konzultace me teda napul odradila, bohuzel si nepamatuji jmeno doktorky, ale nastesti trvala jen chvilicku a pak uz jsme vzdy chodili k panu doktoru Cernemu, ktery byl fajn.

Udelali nam vsechny mozne testy - na pojistovnu.

Stimulace trvala 10 dni, pak odber a vlozeni (hezky pokoj sama pro sebe). Zbylo nam jen jedno embryjko, takze zadne zamrazovani ani geneticke testovani embrya, takze nas to vyslo na 11.500kc:) Plus tedy asi dvojku za leky.

Doporucuji k nim chodit i na sceeningy v tehotenstvi. Jejich pristroje a zkusenosti se vubec nedaji srovnat s tim co maji u nas na gynde. A vyjde to financne uplne stejne.

• Citovat
  • Upravit
123
8.3.22 11:03

Ahoj, my aktuálně chodíme do IVF Cube a jsme před KET. Je to moje první IVF, takže nemůžu srovnat, ale já jsem maximálně spokojená. Všichni milí, vstřícní, všechno vysvětlí, vyjdou vstříc. Jak sestry, tak lékaři - milý a profesionální. Uvidím, jak se nám povede dál :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
11.11.23 09:26

Ahoj holky, nezbyl vám některé prosím Menopur?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.