Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky doporučite nějaký car v Praze? Koukala jsem na recenze a nejvíce se mi zalíbilo PFC a Cube, ale jsem otevřená i dalším možnostem…
My jsme chodili do Gennetu na Letný. Puvodne jsem mela vybrany Cube, ale stacil mi prvni telefon s nejakou ukrajinkou a hned jsem si to rozmyslela a sla jinam ![]()
Ja můžu z vlastní zkušenosti doporučit
EUROPE IVF International s. r.o.
Ale obzvlášť p. Kult je člověk na svém místě. Díky němu mám doma 7-leteho syna.
Ahojky já mám za sebou ivf v Apolinari a byla jsem moc spokojena a přístupem doktoru a ostatních.
My byli na Letne v Gennetu a spokojenost. Jasne ze neni vse perfektni, ale to nikde.
Prvni konzultace me teda napul odradila, bohuzel si nepamatuji jmeno doktorky, ale nastesti trvala jen chvilicku a pak uz jsme vzdy chodili k panu doktoru Cernemu, ktery byl fajn.
Udelali nam vsechny mozne testy - na pojistovnu.
Stimulace trvala 10 dni, pak odber a vlozeni (hezky pokoj sama pro sebe). Zbylo nam jen jedno embryjko, takze zadne zamrazovani ani geneticke testovani embrya, takze nas to vyslo na 11.500kc:) Plus tedy asi dvojku za leky.
Doporucuji k nim chodit i na sceeningy v tehotenstvi. Jejich pristroje a zkusenosti se vubec nedaji srovnat s tim co maji u nas na gynde. A vyjde to financne uplne stejne.
Ahoj, my aktuálně chodíme do IVF Cube a jsme před KET. Je to moje první IVF, takže nemůžu srovnat, ale já jsem maximálně spokojená. Všichni milí, vstřícní, všechno vysvětlí, vyjdou vstříc. Jak sestry, tak lékaři - milý a profesionální. Uvidím, jak se nám povede dál ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.