Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky ![]()
je tu někdo kdo plánuje IVF v létě? 14.5.2014 jsem byla v CAR a jsme v čekací listině, u nás se čeká 12/14 měsíců na první pokus, žiju v Italii, takze bude nekdy mezi kvetnem/červencem, čekam kdy mi zavolají, pristi mesic zacnu s nekterymi testy, vysetrenim co jsou potreba. Snazime se od roku 2012, 3× jsem byla tehu ale 3× jsem potratila, po vsech testech mi zjistili srazlivost krve, vse ostatni v naprostem poradku. Ted znovu zkousime prirozene 5.cyklus.
@Linda RICCIONE Neblbni, proc ivf, kdyz tehotnis snadno? U vas na nej stopro nedojde.
snazime se skoro pul rok ackoli vim kdy ovuluju a tak, bude mi 31, priteli 45… mezitim nas zapsali do cekaci listiny, pred IVF nam vyberou geneticky zdrave embryjko, vzhledem k tem potratum… a protoze se tu ceka tak dlouho, rekli jsme si ze mezitim to ten rok zkusime prirozene a kdyz to neklapne tak jdem na IVF… pul roku zkousime a dalsi pulrok budem zkouset jeste ![]()
ano, geneticka mutace v genu MTHFR a pozitivni protilatky proti Kardiolipinu Igm - oboje SRAZLIVOST KRVE, takze od pozitivniho testu budu muset pichat cele tehu miniheparin, Clexane, na ředeni krve
koukala jsem do Tveho podpisu
mas toho tolik za sebou, je mi to lito
Snazite se o prvni?