IVF - léto 2015

13.1.15 17:02

IVF - léto 2015

Ahojky :)

je tu někdo kdo plánuje IVF v létě? 14.5.2014 jsem byla v CAR a jsme v čekací listině, u nás se čeká 12/14 měsíců na první pokus, žiju v Italii, takze bude nekdy mezi kvetnem/červencem, čekam kdy mi zavolají, pristi mesic zacnu s nekterymi testy, vysetrenim co jsou potreba. Snazime se od roku 2012, 3× jsem byla tehu ale 3× jsem potratila, po vsech testech mi zjistili srazlivost krve, vse ostatni v naprostem poradku. Ted znovu zkousime prirozene 5.cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30976
13.1.15 17:05

@Linda RICCIONE Neblbni, proc ivf, kdyz tehotnis snadno? U vas na nej stopro nedojde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.1.15 17:10

@Cuddy

snazime se skoro pul rok ackoli vim kdy ovuluju a tak, bude mi 31, priteli 45… mezitim nas zapsali do cekaci listiny, pred IVF nam vyberou geneticky zdrave embryjko, vzhledem k tem potratum… a protoze se tu ceka tak dlouho, rekli jsme si ze mezitim to ten rok zkusime prirozene a kdyz to neklapne tak jdem na IVF… pul roku zkousime a dalsi pulrok budem zkouset jeste :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
13.1.15 18:16

Znate duvod potratu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.1.15 23:13

@Jindřiš

ano, geneticka mutace v genu MTHFR a pozitivni protilatky proti Kardiolipinu Igm - oboje SRAZLIVOST KRVE, takze od pozitivniho testu budu muset pichat cele tehu miniheparin, Clexane, na ředeni krve

koukala jsem do Tveho podpisu :,( mas toho tolik za sebou, je mi to lito :( Snazite se o prvni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí