Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@siringa píše:
Nemáte někdo zkušenost jak jsou na IVF OL ochotní při IVF dát PN? Už jsem nějaké hormony brát musela a v práci se to nedalo
Ahoj vsem
je lepší ivf clinic nebo fn Olomouc?
Asi první půjdeme do iui ![]()
Dekuji moc ![]()
Myslím že IVF clinic je lepší, údajně se ti tam více věnují, proto jsem si je také vybrala. Chodím tam dva roky a mám za sebou teprve druhé IUI ted v pátek 22.6, pokud nevyjde utíkám si pro léky za 14 dní a jdeme na IVF ![]()
Ahoj, zacala jsem chodit na ivf v Olomouci k panu MUDr. Vrblovskemu, ze začátku se mi zdál jako profik.( chodím tam už 2 měsíc) s tím , ze mám endiometriozu a nepruchozi pravý vejcovod. První mesic jsme zkoušeli vše přirozene bez výsledku… pak mi nabídl inseminaci, souhlasili jsme, ze to zkusíme. Mezitím jsem měla problémy s bolestmi břicha, takové tvrdnutí, zvětšení, jako tehotenske bříško…( ptala jsem se zda to nemůže byt z hormonu, řekl ze ne, tak sem ho poprosila o vysetreni)byla jsem u něho zda je vše v poradku, řekl, ze Ano. Tak jsme naplánovali za týden inseminace, když jsem přišla, vysetril me a jen tak při tom jak jsem odcházela do kabinky mi přek ze je tam myom, najednou tam něco viděl
.. Řekl tedy ze je úplně malý a bezvýznamný, uz sem neměla ani čas se ho na nic zeptat, odeslal me na tu inseminaci, pak se uskutečnila. Jak jsem přišla domu vse mi hlavě strašilo, proč to předtím neviděl (ten myom) a teď ano, zdali něco nezanedbal
dnes sem si po 8 dnech udělal Tt a ten je negativni
Momentálně přemýšlím o přechodu k FN Olomouc . Máte někdo zkušenosti s podobnýmy problémy ( endiometrie, průchodnost 1 vejcovodu)??? U Ivf? Díky za připadnou odpověď.
Ja měla IVF s mudr vrublovskym a 24000 v háji neúspěšně nevím jestli změnit kliniku nebo jít do 2 pokusů
@olomouc1996 Také jsem měla obavy, jak jsem tu už psala… Jsem už po IVF u pana doktora Vrublovskeho a nám to na 1. pokus vyšlo
Já bych to zkusila znovu. Je asi více faktorů, které to ovlivňují. ( ja byla kvůli tomu na neschopence od 1.návštěvy, abych byla v klidu, nevykazovala fyzickou a psychickou námahu) A každý má jiný problém se kterým tam jde. Říkají, ze druhy a třetí pokus bývá zdařilý, že se šance procentuálně zvedá.
Já bych do toho šla znovu. Teď už by to taková pálka nebyla, už by se platilo jen samotné vložení. Ty peníze za tu šanci opravdu stojí! i když by to bylo třeba až na potřetí! Teď doma mám krásnou zdravou 11.tydenni holčičku
a na to, ze sem IVF podstoupila a platila nějaké peníze si vůbec nevzpomenu. Ať se rozhodnete jakkoliv, přeji aby to vyšlo!, hodně štěstí, trpělivosti, a hlavně zdravíčko.
@Helca28 děkuji za útěchu jsem teď strašně bolavá nevím co si myslet
mám pco a přítel spatnou morfologii je mi 24 říkají že jsem mladá a pálka to bude protože ivf budu muset podstoupit znovu nemám mrazacky ![]()