IVF opožděné embryo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
546
1.8.17 18:24

Ahoj holky, ve ctvrtek jsem byla na OPU a odebrali mi 8vajíček, z toho 5 se oplodnilo, do dnešního 5.dne se vyvíjelo jen jedno, ale trochu se zastavilo - je ve formě moruly. Zavedli mi ho, ale Dr. mi řekl, že šance, že se uchytí je malá :,( Zaváděli tady někomu taky morulku 5.den? potřebuju povzdbudit, že je nějaká šance :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
6.8.17 09:28

@jessikka ahoj, mužu de zeptat, kolikaty den jsi začínala testovat a kolikaty den jsi měla pozitivní test? Mně zavadeli taky morulku 5.den, dnes jsem 6. den po ET, ale zatím nic :( vím, ze je možná ještě brzy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
9.8.17 18:54

@Koudelka82 @Koudelka82 Holky prosim jak jste dopadly??? Budu moc rada kdyz mi napisete prosim..
Ja jsem ted od pondeli po OPU..
Je to nase druhe IVF.. prvni bylo pred rokem a po OPU bylo 13 vajicek, 8 zralych, vsechny se oplodnili, ale hned druhy den, kdy mely mit 4 bunky, mely jen 2 nebo 3 a nebyly kvalitni, nektere dokonce rovnou vyradili.. Kazdy den volali z laborky a kazdy den byly pozadu.. po 5.denni kultivaci zbylo jen jedno a ani nedoslo do blastocysty, bylo ve fazi kavitace, coz je neco mezi morulou a blastocystou a kvalita 2.. Po 14 dnech byl pozitivni test, ale pak hned na 1. UZ bylo videt, ze je pozadu, nebylo srdicko, 14 dni nato spontalni potrat…
TED MAME TEDA 2.IVF, V PONDELI BYLO OPU, 11 VAJICEK, 8ZRALYCH, VCERA VOLALI Z LABORKY, ZE VSECHNY JSOU OPLOZENE A DNES ZASE LEDOVA SPRCHA ???? DVE ROVNOU VYRADILI, PROTOZE SE NEDELILY. TAKZE ZBYVA 6 A DNES BY MELY MIT 4 BUNKY A OPET NEKTERE 3 NEKTERE JEN 2.. KROM JEDNOHO JSOU I VSECHNY KVALITA 2 A 3..
Takze holky ja jsem na dne, vypada to ze bud nebude nic k zavedeni nebo to zas nedojde do blastocysty, jsem z toho na dne..

Budu rada, kdyz napisete jak jste na tom, diky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
9.8.17 19:26

@Nika Nut Ahojky, já asi moc dobré zprávy nemám. Jsem dnes 9.den po ET. Zkoušela jsem včera testovat, test byl negativní (vím, ze je ještě brzo), ale už tomu naději nedávám, dnes to mám dostat a už začínám asi špinit nebo nevím, je to takové divne, ale myslím, ze se to ještě rozjede :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
9.8.17 19:58

@Koudelka82 To me mrzi.. No u me to dopadne urcite stejne.. bud nebude ani co transferovat nebo to bude zas nejake opozdene nekvalitni embryo :( Vubec nevim jestli mam chut aby mi to zavadeli :( Uz na to nemam.. a Tobe se spozdovaly hned od zacatku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
9.8.17 20:12

@Nika Nut me odebrali 8 vajicek, oplodněné byly 4, když jsem volala 3.den, řekli mi, ze jedno je osmibunecne, druhé petibunecne a další dvě jsou pomalejší. Když jsem dojela 5.den na ET, tak jsem doufala alepson v to jedno, které bylo nejvíc dopředu nebo nejlépe dvě (aby bylo i na zamrazeni), ale zůstalo jen jedno, které bylo ve formě moruly, takže nedošlo do blastocysty. Zavedli mi ho. Ale myslím si, ze nic.
Nevím, jestli je možnost, ze příště, když se nedejboze stane něco podobného a nevyvine se jak ma, jestli mužu říct, ze transfer nechci a jestli by se mi tím pádem nepočítal cyklus, kdyby neproběhl transfer. Někde jsem to četla, ale jestli je to pravda, nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
8.5.18 20:19

Ahoj, ráda bych obnovila diskusi. Dnes mi byly transferovány dvě časné blastocysty, což je podle embryoložky celkem zpožděné embryo (5. den dopoledne) a šance malá. Máte někdo obdobnou zkušenost? Jak to u vás dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.5.18 22:05

První ET

Ahoj holky, tak mam za sebou první a poslední ET včera, zavedli mi dvě morulky. Bohužel opožděné, pátý den ráno, lékař říkal ze je šance 50% uvidíme. Testovat budu az za deset dní. Dnes mě bolí břicho jako bych to mela dostat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
14.5.18 09:44

@markytka30 Ahoj, tak 50% šance je myslím dobrá. Já dobrou zprávu nemám, 6. den po ET negativní test, ale jsem starší a neúspěchů v IVF mám za sebou více, takže jiná situace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.18 10:11

Ale to je ještě brzy na testik, výdrž… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
14.5.18 17:11

@markytka30 No, nevím, často holky už ten 6. den po ET mají nejméně ducha /někdy i pořádné čárky/. Už jsem skeptická, bylo to 4. IVF a pořád se nedaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.18 18:20

Naděje umírá poslední… někdy se ukáže až později, každá jsme jiná. Věřím tomu, že teď Ti to vyšlo, jen to chce čas… Já měla první a taky poslední pokus a pokud nevyjde, budu se muset smířit s tím, že nebudu mít děti… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
15.5.18 10:37

@markytka30 Děkuju. Proč jsi měla první a poslední pokus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.18 10:55

Není to nejlevnější záležitost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
15.5.18 11:30

@markytka30 No, to rozhodně, jsi samoplátce? Nebo ještě ne? Ceny jednotlivých center se také liší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.