Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky, kdo se chystá teď v únoru na IVF (ET či KET)pojďme se spolu podělit o pocity a podržet se navzájem. Já teď od soboty 25.1. stimuluji a 3.2. mě čěká OPU.
@Martinka1988 píše:
Ahojky, kdo se chystá teď v únoru na IVF (ET či KET)pojďme se spolu podělit o pocity a podržet se navzájem. Já teď od soboty 25.1. stimuluji a 3.2. mě čěká OPU.
ahoj já sice na nic z toho zatím nejdu, ale držím ti palečky at to klapne, mě teprve čeká 3.2 první schůzka v Pronatalu.
@lucík 1 jojo, taky jsem v tom byla ztracená
záleží jestli máš embryjko z mrazáčku a nebo nee
@BrunoKri píše:
@lucík 1 jojo, taky jsem v tom byla ztracenázáleží jestli máš embryjko z mrazáčku a nebo nee
aha už chápu. No mě to teprve všechno čeká závidím, že už si takle daleko ![]()
Ahoj, já jdu teď v únoru na 2. IVF. První v prosinci nedopadlo. Stimulovat začnu asi 12.2.
@Martinka1988 a ty jdeš poprvé?
Neboj od první schůzky už je to jen krůček k mrazáčkům, utíká to docela rychle ![]()
@BrunoKri píše:
Neboj od první schůzky už je to jen krůček k mrazáčkům, utíká to docela rychle
no jsem na to zvědavá co nám vůbec bude
a docela strach mám teda s financí ![]()
Tak v tom se moc nevyznám každá klinika to má jinak, ale tenhle první pokus bude stát něco kolem 50tis., ale já jsem úplně zdravá takže by to mohlo klapnout hned na poprvé
@BrunoKri píše:
Tak v tom se moc nevyznám každá klinika to má jinak, ale tenhle první pokus bude stát něco kolem 50tis., ale já jsem úplně zdravá takže by to mohlo klapnout hned na poprvé
ty jo a to ti neproplácí pojištovna??
@lucík 1 : děkuji, tak ať ti také vše dobře dopadne. A jak dlouho se snažíte?
@BrunoKri : ahojky, tak to máme podobné. Já v září podstoupila 1.IVF, pak hned měsíc nato KET, z toho jsem otěhotněla, ale došlo k zamlklému těhu v 8t, takže revize a pak jsem musela počkat na 2MS a začínám 2.IVF. Doufejme, že bude pro nás všechny další pokus úspěšný ![]()
@Martinka1988 píše:
@lucík 1 : děkuji, tak ať ti také vše dobře dopadne. A jak dlouho se snažíte?
no my už skoro 5 let, musím napsat že už mám 12letou dceru z předchozího vztahu.Za těch 5 let 1× spontální potrat a 1× mimoděložní těhotenství a od tý doby nic
Muj gynekolg mi řekl že se to stává, nemám v ruce vlastně nic jen že mě pošle do Pronatalu, že tam nám pomůžou, docela mám obavu aby tam ne mě nekoukali jako na exota, že nemám žádný vyšetření ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.