Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lucík 1 : jj moje nej kámoška má doma 3měsíční holčičku a po Silvestru mi sestra (moje dvojče) oznámila, že je těhu, tak mě to docela vzalo, ale přeju jí to, jen jsme to nikdo nečekala, neplánovali to, chtěli až za rok, ale jsou moc rádi.
@lucík 1 : s nechopenkou Ti bohužel neporadím, nikdy jsem ji nepotřebovala, dělám v rodinné firmě. Ale myslím, že s tím problém není, vždy mi ji nabízeli.
@BrunoKri : jo tak takovýchb případů znám také pár. Nevzdávám to, člověk musí bojovat. Život je boj.
@Martinka1988 píše:
@lucík 1 : jj moje nej kámoška má doma 3měsíční holčičku a po Silvestru mi sestra (moje dvojče) oznámila, že je těhu, tak mě to docela vzalo, ale přeju jí to, jen jsme to nikdo nečekala, neplánovali to, chtěli až za rok, ale jsou moc rádi.
jo to znám, já jim to taky všem přeju ale kolikrát si říkám, proč nám to nejde
Určitě se taky dočkáš ![]()
@Martinka1988 píše:
@lucík 1 : s nechopenkou Ti bohužel neporadím, nikdy jsem ji nepotřebovala, dělám v rodinné firmě. Ale myslím, že s tím problém není, vždy mi ji nabízeli.
děkuji ![]()
Ahojky hoky, přidám se k vám, jestli můžu. my se snažíme 7 let a nic a 3.2. nás čeká první návštěva v CARu.
toho 3.2. je nějáký kouzelný já ten den začínám s lékama… holky kam chodíte do CARu?
@maacik píše:
Ahojky hoky, přidám se k vám, jestli můžu. my se snažíme 7 let a nic a 3.2. nás čeká první návštěva v CARu.
jéééééééééééé nás taky ![]()
@BrunoKri píše:toho 3.2. je nějáký kouzelný já ten den začínám s lékama… holky kam chodíte do CARu?
vid? ted na to koukám My jdeme do Pronatalu je to tady nejblíž ![]()
@maacik píše:
My jdeme do IRMG Karlovy vary. Koukám, že to máme sladěné
Karlovy Vary? tam jdu taky ale do Pronatalu ![]()
@lucík 1 píše:
Karlovy Vary? tam jdu taky ale do Pronatalu
já jsem četla různé diskuze, že ta Bělehradská je lepší. ale uvidíme. alespoň můžeme porovnávat. holky nechcete založit uzavřenou skupinu? aby to nemohl každý číst?
@lucík 1 a ty už děti máš? nebo to bude první? a kolik ti je? ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.