IVF únor 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
164
2.2.14 15:18

Ahoj holky muzu take k vam do skupiny?? byla jsem teprve na prvni navsteve v pronatalu s pritelem v Teplicich, tak bych to a vama rada prodrbala a tak :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
2.2.14 18:09

Ahojky děvčata, ráda bych se k vám též přidala, začala jsem stimulovat teprve včera a ráda bych probrala zkušenosti z ostatními ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
2.2.14 22:46

Ahoj holky také mě to čeká jen jak dostanu menzes. bude to naše 4ivf. 3ivf v gennetu v ph po 3 pokusu se nam narodil syn. ted 4pokus u apolináře. ráda bych si s někým pokecala. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
3.2.14 21:53

Chtěla jsem se zeptat jak u vás děvčata probíhala stimulace, jaké jste měly pocity, u mě 3 den stimulace zatím nic jen fleky po injekci, píchám si MENOGON 225 j, v některých diskuzích děvčata píšou že jsou nafouklé :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
3.2.14 21:56

Myslím že třetí den sem na sobě ještě nic moc nepoznávala. spíše že menzes byla slaba. nafoukle až na konci i modřina byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
3.2.14 22:00

Kačko ty už ted stimuluješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
3.2.14 22:02

Ještě ne čekám na menzes. takže začnu 19-22.2. ale už sem si něčím prošla. vždy nafouklá ke konci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
3.2.14 22:11

Jestli se můžu zeptat ty 2 IVF nevyšly proč? :nevim: já jdu do toho poprvé, 2 dětičky už mám z 1 manželství…a pícháš si zřejmě sama vid já jsem hroznej posera na tohle :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
3.2.14 22:16

2ivf nevím proč nevyšly.. při 1p. 4 folikuly zavedly se dvě 10den menzes. po druhé 9folikul zavedly se dvě opět 10den menzes. 3pokus 12 folikul zavedly se dvě a stoho mám chlapečka. nikdy my nevydrželo do 4dne víc jak dvě vajca. proč nikdo neví asi nekvalitní vajce nebo spermie. tet 4pokus a sem zvědava nemám to hrazene takže jestli to nevyjde tak bude jen jedno..pícham si sama nebo manžel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
3.2.14 22:56

Jsi kačko ve skupině, koukala jsem děvčata tu zakládaly, nechce se mi to tu veřejně probírat :roll: já teda ještě nežádala :? to si šikovná já akorát přišla od sousedky co mi to píchá, mam odpolední tak mi to vychází na čas tak blbě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
3.2.14 23:00

Jj ve skupině jak tu vidíš. poslala sem žádost a normálně me přijaly. takže myslím že když pošleš žádost tak tě příjmou. každá máme problém a určitě se rádi podělíme a pobulíme s jinýma holkama. :) neo můžem psát do zpráv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
3.2.14 23:04

Díky jdu na to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
5.2.14 15:35

Ahoj. Ja cekam na MS tento tyden a zacinam stimulovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
5.2.14 17:10

@neneh ahoj kam chodíš? mě to čeká taky okolo 19.2 :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2372
6.2.14 05:49

Ahoj holky, můžu se přidat? Tak já mám po stimulaci dlouhým protokolem a včera proběhlo opu, našli 4 vajíčka a zítra po 10 hodině si mám zavolat jak se vyvíjí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.