Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky muzu take k vam do skupiny?? byla jsem teprve na prvni navsteve v pronatalu s pritelem v Teplicich, tak bych to a vama rada prodrbala a tak ![]()
Ahojky děvčata, ráda bych se k vám též přidala, začala jsem stimulovat teprve včera a ráda bych probrala zkušenosti z ostatními ![]()
Ahoj holky také mě to čeká jen jak dostanu menzes. bude to naše 4ivf. 3ivf v gennetu v ph po 3 pokusu se nam narodil syn. ted 4pokus u apolináře. ráda bych si s někým pokecala. ![]()
Chtěla jsem se zeptat jak u vás děvčata probíhala stimulace, jaké jste měly pocity, u mě 3 den stimulace zatím nic jen fleky po injekci, píchám si MENOGON 225 j, v některých diskuzích děvčata píšou že jsou nafouklé ![]()
Myslím že třetí den sem na sobě ještě nic moc nepoznávala. spíše že menzes byla slaba. nafoukle až na konci i modřina byla.
Ještě ne čekám na menzes. takže začnu 19-22.2. ale už sem si něčím prošla. vždy nafouklá ke konci.
Jestli se můžu zeptat ty 2 IVF nevyšly proč?
já jdu do toho poprvé, 2 dětičky už mám z 1 manželství…a pícháš si zřejmě sama vid já jsem hroznej posera na tohle ![]()
2ivf nevím proč nevyšly.. při 1p. 4 folikuly zavedly se dvě 10den menzes. po druhé 9folikul zavedly se dvě opět 10den menzes. 3pokus 12 folikul zavedly se dvě a stoho mám chlapečka. nikdy my nevydrželo do 4dne víc jak dvě vajca. proč nikdo neví asi nekvalitní vajce nebo spermie. tet 4pokus a sem zvědava nemám to hrazene takže jestli to nevyjde tak bude jen jedno..pícham si sama nebo manžel.
Jsi kačko ve skupině, koukala jsem děvčata tu zakládaly, nechce se mi to tu veřejně probírat
já teda ještě nežádala
to si šikovná já akorát přišla od sousedky co mi to píchá, mam odpolední tak mi to vychází na čas tak blbě ![]()
Jj ve skupině jak tu vidíš. poslala sem žádost a normálně me přijaly. takže myslím že když pošleš žádost tak tě příjmou. každá máme problém a určitě se rádi podělíme a pobulíme s jinýma holkama.
neo můžem psát do zpráv.
Ahoj holky, můžu se přidat? Tak já mám po stimulaci dlouhým protokolem a včera proběhlo opu, našli 4 vajíčka a zítra po 10 hodině si mám zavolat jak se vyvíjí ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.