Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, můžu se přidad? Já začínám s první stimulací cca za týden…
Ahojte. Taky jsem zacala v unoru stimulovat. Dnes jsem 9 den po ivf. 4 den po et jsem zacla spinit, 5 vecer krvacet a 6 to prestalo. Uz jsem si myslela, ze mam pokoj, ale ted 9 ted jsem zacla opet stridave spinit hnede i ruzove. TT negativni
(. Jak jste na tom vy holky? Nikdo nepisete?
Ahoj holky. Můžu se k Vám přidat? Dnes u mě proběhla OPU a ráda bych s někým sdílela pocity.
@Peettrra neztracej nadeji! Muze se embryjko zahnizdovat. Drzim palce, at to dobre dopadne! ![]()
Myslis, ze tak pozde? to jsem spise tipovala na to prvni krvaceni. Dekuji za podporu.
@Peettrra no pry muze trvat i 5-6 dni
pokud se to nerozjede v ms, nic neni ztraceno. A nekde v diskuzi jsou i holky, ktere pres ms po ivf byly tehotne ![]()
Tak uvidime, ted vecer uz je to spis krev nez spineni, ale porad to neni ms, to muze byt ale utrogestanem. Takze… Dobrou noc ti preji
Ahoj Jarunko. Jsi zlata. Vcera jsem to dostala klasicky (myslim tim - ne jen krev, ale i takove ty cucky, srazeniny, proste sliznice). Takze ted se nadechnout a jit dal… Můžu se zeptat na tebe, co a jak?
@Peettrra to me mrzi
jak pises, nadechnout se a jit dal! Jednou to vyjit musi
ja jsem po ET 5dnu, zatim se nic nedeje. Sem tam bolest jako na ms, ale strasne slaba aolest a trva to treba minutu. Picham si agolutin, tak nevim do jake miry udrzi ms, ale stale verim, ze neprijde.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.