Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj Holky.
Můžu se také přidat, mám za sebou druhé IVF v Iscaru Praha Maniny. Na odběru jsem byla 10.2 a 12.2 mi vrátili jedno oplodněné vajíčko a mělo 5 buněk. Test mám dělat 26.2, ale jelikož je to mé první, tak mám strach, že se vajíčko neuhnízdilo. Má někdo stejný problém? ![]()
Ahoj,
my jsme v uzavřené skupině, pár stránek zpět je odkaz na vstup ![]()
I já byla po menogonu nafouklá a po vpichu jsem měla červené flíčky, i sem tam modřinu ![]()
V kľude, dámy, nádej umiera posledná… treba veriť @Sosínek nie je dôvod na strach, kým sa nerozbehne MS
@neneh
Ahojky, vše už je ztracené. MS se rozběhla včera 23 a dnes už je celý den, ale zatím nic silného. Utrogestan jsem měla poslední dnes ráno a pak už nic na kontrolu jsem se objednala 5.3. Držím vánm palce kdo jste těhotná, al ejá už mezi vás nepatřím.
![]()
@Sosínek Ahoj neboj ja mělo 4buněčné embrijko a mám nádhernou dceru. Držím pěsti. ![]()
Ahoj jsem po 1.IVF v pondělí mi byli zavedeny 2 embrya a ted už jen to věčné čekání. čím jste si tak krátily dlouhou chvíli? dodržovali jste úplně do puntíku klid na lůžku? děkuju za odpověd
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.