Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Doporučili mi minimálně tříměsíční pauzu. A neviděla jsem rozdíl od transferu před revizí. Nic strašnýho.
@ugluk píše:
Doporučili mi minimálně tříměsíční pauzu. A neviděla jsem rozdíl od transferu před revizí. Nic strašnýho.
A jaká byla pak úspěšnost? Na kolikatý pokus ti to vyšlo? Budu podstupovat poprvé, tak by mě zajímalo co nejvíc informací.
Mně taky lékař doporučil 3 měsíce pauzu. Transfer mě nikdy nebolel. Přirovnala bych to k běžné gynekologické prohlídce.
@kavenka píše:
Mně taky lékař doporučil 3 měsíce pauzu. Transfer mě nikdy nebolel. Přirovnala bych to k běžné gynekologické prohlídce.
A jaká byla úspěšnost? Na kolikatý pokus se to ti to povedlo? Mám docela depky z toho
,budu podstupovat po prvé, a chtěla bych se dozvědět co nejvíc informací ![]()
@Anonymní píše:
A jaká byla úspěšnost? Na kolikatý pokus se to ti to povedlo? Mám docela depky z toho,budu podstupovat po prvé, a chtěla bych se dozvědět co nejvíc informací
Tak nám vyšlo až 3. IVF a byl to myslím 13. transfer. Ale my jsme s mužem dost komplikovaný případ
Znám hodně párů, kterým vyšel hned první nebo druhý transfer.
@kavenka píše:
Tak nám vyšlo až 3. IVF a byl to myslím 13. transfer. Ale my jsme s mužem dost komplikovaný případZnám hodně párů, kterým vyšel hned první nebo druhý transfer.
Tak to gratuluji, že jste se dočkali. My musíme podstoupit ivf přišla jsem o oba dva vejcovody, a jiná možnost není už. Tak snad se taky brzo nám zadaří.
@Anonymní píše:
Tak to gratuluji, že jste se dočkali. My musíme podstoupit ivf přišla jsem o oba dva vejcovody, a jiná možnost není už. Tak snad se taky brzo nám zadaří.
Držím palce ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Ahoj, kdy jste podstoupili ivf po revizi dělohy? A jak vás bolelo zavedení embrya?