IVF - zkušenosti a rady

Anonymní
1.6.26 20:31

IVF rady

Ahoj, co ste užívali nebo ste dělali proto, aby byly lepší vajíčka kromě hormonů? Je mi 29 let a AMH 1. Mám za sebou 3IVF a z toho vždy jen jedno vajíčko. Naposled došlo do 6.dne. Špatně reaguji na stimulaci. Dnes jsem 1.den cyklu a od 3.dne mám začít brat etruzil 2-1-2 a píchat meriofert 75IU. Už jsem z toho nešťastná. Mrzí mě to i vůči příteli. Ikdyz říká, že to zvládneme, že příště se to podaří, ale mám pocit, že jsem selhala a jsem úplně neschopná

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
2.6.26 08:50

Za daných okolností bych zkusila určité věci u alternativní medicíny včetně akupunktury než bych šla do dalšího cyklu. Také bych asi zkusila změnu životního stylu(strava, cvičení).
Jak jsi na tom s angličtinou?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.6.26 09:16

Zdravý životní styl, pohyb, kvalitní vitamíny, odbourat stres. Asi i cigarety a alkohol nejsou dobré pro kvalitu. Jinak jsem ještě používala před transferem probiotika a vaginální lactobacily.

• Citovat
  • Upravit
22
11.9.26 09:33

Já jsme hrozně moc ráda, že mě manžel dokopal k tomu, abych to šla vyzkoušet. Dlouho jsem věřila, že to prostě půjde přirozenou cestou, ale bohužel to tak nebylo. Po dvou letech marného snažení jsem podstoupila umělé oplodnění na klinice Reprogenesis, kde se o mě po celou dobu opravdu perfektně starala paní doktorka Datsiuk, která je velmi příjemná, a také jsem měla celou dobu jednu koordinátorku, která mi domlouvala každý termín a vše se mnou ladila tak, aby mi to časově co nejvíc vyhovovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...
1. den poslední menstruace: počítá se začátek špinění

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital