Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Rena7819
Ja kortikoidy beru a nepřibrala jsem. To jsou reci
@Rena7819 píše: Více
Beru kortikoidy nyní na nemoc, předtím u ivf. U ivf jsou dávky minimální, stačí hlídat příjem. Pokaždé jsem spíše shodila.
Nyní několik let beru dávky vysoké na nemoc, hlídám příjem kalorií a přibrala jsem jen na začátku pár kilo.
Raději buď tedy bez dětí, přibereš až při přechodu. Tam je to docela jisté. ![]()
Spíše mám pocit, že ivf bereš jako jistotu, která tam není.
Pokaždé jsem šla do ivf s pokorou a s tím, že se vydařit nemusí.
@Temnástranasíly píše: Více
Samozřejmě..těhotná už sem byla..mám syna
@Gita17 píše: Více
Já už dítě doma mám… Ty jsi nikdy nečetla o vedlejších účincích kortikoidů?
@Evkad píše: Více
No jelikož už chodím víc jako dva roky na Ivf, tak už na něj nemám stejný názor jako na začátku… Vždy jsem si říkala, že určitě teď se na něco přijde a vyřeší se to a pak už se povede a ono furt nic. Sem zdravá prý až moc
@Malpigi píše: Více
Každý má se svým chlapem jiný vztah… My máme vztah takový, holt po 20 letech už spolu nejsme nalepení 24h. Denně.. to nemá s dítětem přece nic společného..o syna se staráme oba normálně
Nekdy proste nic najit nemusi. U nas taky na nic neprisli, ale ja nemela problem otehotnet, ale udrzet… ivf nam ani nedoporucili, ze mame proste pockat a snazit se dal. Anicka je nas 5. Tehotensky pokus. Hodne me nervovalo, ze s nami nechteji nic delat a ivf jsem brala jako “jistotu”… cekali jsme na miminko sice jen dva roky, oproti jinym tezsim pripadum, ale i tak bylo narocne videt pozitivni test a pak krvacet.
(17tt, 8tt,7tt,6tt)
A ty neotehotnis vubec?
@Shen píše: Více
Ne vůbec nedojde k nidaci… Už se snažíme 5 let z toto přes 2 roky ivf…jooo taky sem si říkala, že ivf je jistota
@Anonymní píše: Více
Ano..a proto to nehradí pojišťovna jako u mě, když mi je 39
@Rena7819 píše: Více
Trpím autoimunitnym ochorením a z času na čas dostávam infúziu s kortikoidmi, dosť extrémnu dávku..dávka čo by si brala ty, je nic