IVF - termíny kontrol a OPU

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
43028
1.10.08 08:32

IVF - termíny kontrol a OPU

Ahoj dívky a ženy, které jste prošly IVF

čeká mě první IVF a hodlám si na něj spotřebovat dovolenou, které mám přebytky. Abych si to mohla dobře naplánovat, prosím, napište mi

1. který DC jste měly v CAR první sono kontrolu při stimulaci
  2. který DC jste měly OPU

Dík moc.
Pudla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3901
1.10.08 08:46

Ahoj Pudoslavo…ohledně těch dnů je to strašně individuální…každý případ je jinak. Já začala píchat 3 DC (mého cyklu), UTZ jsem měla 4,8 a 12 den stimulace, OPU tak 15 den stimulace a ET 20 den stimulace…ale fakt si myslím, že je to individuální. Hodně holek začíná stimulovat hned první den MS…a pak záleží jestli vajíčka rostou nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1764
1.10.08 10:36

To jo, je to individuální.. Já jsem začla 1 DC nosní srej Synarel, chodila jsem do práce, 10 DC jsem šla na kontrolu do CAR a začla jsem injekce, doporučoval mi zůstat doma až od 17 DC, ale já šla o týden dřív na nemocenku. Takže těžko dopředu se dá říct, jak to bude u tebe. Záleží co ti naordinuje doktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eva184
1.10.08 11:43

Ahoj - přesně jak píšou holky, je toindividuální, já začala se stimulkou cca nevím už přesně 20 DC, OPU bylo cca 25 DC a ET jsem měla přímo na den MS /28 DC/, tak asi tak mi to vyšlo, každý dostane podle lékařů to nejvodnější , oni ví nejlépe co a jak, laždému sedne něco jiného, někdo má nepravidelnou MS, někdo jiné problémy podle toho na:,–(í hormony, které to samy upraví, já třeba měla strach abych to nedostala, bylo mi to divný, ale díky těm hormonům je to pak uplně jinak, ale jak píšu u každého je to jinak.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex