Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj dívky a ženy, které jste prošly IVF
čeká mě první IVF a hodlám si na něj spotřebovat dovolenou, které mám přebytky. Abych si to mohla dobře naplánovat, prosím, napište mi
Dík moc.
Pudla
Ahoj Pudoslavo…ohledně těch dnů je to strašně individuální…každý případ je jinak. Já začala píchat 3 DC (mého cyklu), UTZ jsem měla 4,8 a 12 den stimulace, OPU tak 15 den stimulace a ET 20 den stimulace…ale fakt si myslím, že je to individuální. Hodně holek začíná stimulovat hned první den MS…a pak záleží jestli vajíčka rostou nebo ne
To jo, je to individuální.. Já jsem začla 1 DC nosní srej Synarel, chodila jsem do práce, 10 DC jsem šla na kontrolu do CAR a začla jsem injekce, doporučoval mi zůstat doma až od 17 DC, ale já šla o týden dřív na nemocenku. Takže těžko dopředu se dá říct, jak to bude u tebe. Záleží co ti naordinuje doktor.
Ahoj - přesně jak píšou holky, je toindividuální, já začala se stimulkou cca nevím už přesně 20 DC, OPU bylo cca 25 DC a ET jsem měla přímo na den MS /28 DC/, tak asi tak mi to vyšlo, každý dostane podle lékařů to nejvodnější , oni ví nejlépe co a jak, laždému sedne něco jiného, někdo má nepravidelnou MS, někdo jiné problémy podle toho na:,–(í hormony, které to samy upraví, já třeba měla strach abych to nedostala, bylo mi to divný, ale díky těm hormonům je to pak uplně jinak, ale jak píšu u každého je to jinak.