IVF úspěšnost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
misoun
30.3.10 11:34

IVF

Ahojda,

přispěju se svou troškou do mlýna, taky hledám statistiku a našla jsem že je to v průměru na potřetí.
Jinak já jdu ted v dubnu už na 3 a poslední IVF a musí to vyjít, jiná možnost už není.
Vím, že to jde, loni v dubnu jsem byla na 1.ivf a vyšlo to, čekala jsem dvojčata, ale bohužel to nedopadlo, tak do třetice všeho dobrého.
Všem držím pěsti :-)

• Citovat
  • Upravit
lenap
1.4.10 16:56

Ahoj,taky se přidám,u nás to vyšlo na třetí pokus,mame dva nadherne chlapečky/5měs/.Po prvé jsem otěhotněla,ale šlo to hned pryč.Po druhé se to neujalo vůbec,naštěstí třetí pokus vyšel,dál už jsme to zkoušet nechtěli/došli peníze/.Přeju všem,ať to výjde.Lenka a kluci

• Citovat
  • Upravit
372
1.4.10 22:42

Ahoj tak nám ivf vyšlo hned napoprvé a máme dceru skoro 3 letou ted chceme sourozence,tak doufám že to bude zase v pohodě. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
7.6.10 15:37

Ahoj,jsem tu taky nová.Byla jsem na IUI jen jednou a nic.Oba dva jsme zdraví,tak nevíme,proč to nejde :(Kazdopádně jsem si myslela,mylně,že IVF ,je skoro jisté už na první pokus.Trochu ,no hodně mě to překvapilo,máme to před sebou nějak začátkem července,tak jsem zvědavá,trochu se bojím,ale doufám,že to vyjde napoprvé.Jinak, všem vám držim palečky,at to vychází na první pokus :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
7.6.10 16:20

Ahoj dagmariano,na další iui už nejdete???Já jsem zkoušela 2 iui,ani jedno se nepovedlo,mám PCO proto jsme zvolili napotřetí IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
9.6.10 19:45

Herma..nejdeme,doktor povídal,že to nebudeme zbytečně prodlužovat,tak uvidíme,ta úspěšnost IUI je minimální :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
30.6.10 08:26

Tak jsem začala stimulovat :) dnes 3-injekce a v pátek ultrazvuk :)Dá vědět,jak to pokračuje …pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
17.2.18 18:03

Ahoj holky. Mohl by mi někdo napsat, co všechno mám očekávat od ivf? Ráda bych informace od zkušených. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí