IVF úspěšnost?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14046
23.2.09 19:55

IVF úspěšnost?

ač chodík k holkám z carosnažilek, ráda bych před 1 IVF viděla černé na bílém nějaká čísla o úspěšnosti, proto moc prosím o info, po kolikátém to vyšlo,, děkuji
jinak u nás problém nenalezen, ale prostě to ne a ne vyjít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
347
23.2.09 19:59

ahoj, u nas problem taky nalezen nebyl, nicmene se to podarilo cca po 10ti letech snazeni (kdyz pocitam i lekarska vysetreni a leceni u obv. gynekologa) + marne pokusy IVF… na prvni inseminaci jsem byla v roce 2002 a podstoupila vsechny tri cykly IVF (celkem 5 transferu). Vyslo to na posledni mozny pokus a mame 14ti mesicniho chlapecka:-)
Preju hodne stesti! Urcite to vyjde!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
23.2.09 20:01

U nás 1 hrůza, neměla jsem žádná vajíčka.
Při 2 už bylo i embryo, ale nechytlo se.
Při 3 bylo i na mrazák a otěhotněla jsem, bohužel by ale miminko nebylo zdravé a byl mi vyvolán ve 20tt porod. Teď v březnu si jdu pro sněhulky a doufám, že to vyjde a vše bude OK :-)

Znám ale holčiny, co otěhotněli už při prvním!!! :-) Tak hodně štěstí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
23.2.09 21:43

Ahojky

otěhotněla jsem po 4 letech na 3.pokus IVF+ICSI (3 transfery).Máme kombinovaný problém (ženská a mužská neplodnost).teď budeme zkoušet sourozence :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
24.2.09 08:19

Ahoj,

ja som otehotnela po 4 IVF -ICSI, po 5 rokoch snazenia, a ked chces do statistiky,tak moja kamaratka tiez po 4 IVF, a dalsia hned po 1 IVF.
Drzim pasticky.
 Ivana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
24.2.09 08:31

Napoprvé, ale nic na mrazáku (z 15ti vajec). Dg: ucpaný trubky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
24.2.09 10:35

Ahoj tak ja ma jeden vajecnik pricina asi ze se nevytvarely poradny vajicka 2iui neuspesne 1ivf klaplo.Mela jsem 7 vajicek 5 mame zmrazenych ale pred vanocemi jsem zjistila ze jsem tehotna a to prirozene. 8O 8O 8O takze k rocni holcicce nam v srpnu pribude sourozenecek.To telo po porodu se asi hodne nakopne takze jsem byla fakt v soku.Jinak jsem fakt pocitala ze druhe bude taky z ivf.Mej se a drzim moc palecky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
24.2.09 10:37

Jo a jeste te asi zajima delka snazeni ja necekala dlouho asi po roce jsem se vypravila do Caru a po trictvrte roce dochazky jsme tam dohromady byly asi 9krat jsme podstoupily ivf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
28.2.09 12:25

Ahoj,
tak snazeni asi rok a pul, problem byl ve velmi spatnem spg, ja nakonec mela jen 4 vajicka, 2 se oplodnily…Vyslo hned prvni IVF.

Drzim palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
2.3.09 09:46

Ahoj tak mi sme se snažili intenzivně asi tak rok a pak zjistili špatný spg, tak sme šli do caru kde všechno trvalo asi tak 3měsíce a měla sem 14 vajíček z toho byli 4 embria 2 nám daly a 2 máme schovaný, uchytilo se jedno hned napoprvé a teď mám každým dnem rodit. Drž se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
5.3.10 22:13

nebat jse

mila snazilko odepisuji ti jsu tu uplne nova a tim cim ted prochazis ty,jsemprosla i ja,taky jsem mela ze vseho strach ale,casem jsem dosla k zaveru nebat jse,chci ti napsat kousek sveho pribehu,na sve miminka jsem cakala dlouhych 16let k tehotenstvy mi pomohlo Sanatorium HELIOS V brne s radosti ti napisi ze jse nam to povedlo hned na poprve,jsou tam skveli doktori /proste vinikajici tym/kazda druha snazilka odchazela tehotna mezi ne jsem patrila i ja i kdyz jsem jsi prosla krusnymi chvylemi me tehotenstvy bylo krasne a proto jse neboj a jdi do toho z celeho sveho srdce ti preji aby ti to vyslo mym miminkum uz je 10 mesicu a premyslim ze do toho pujdu znovu tak na nic necekej a HURA DO TOHO ahojky Kristin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
7.3.10 16:39

po prvním ivf jsem těhotná a mám 5 embryí v mrazáku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.10 16:46

ako sa to len dobre čita,ked to vyjde hned na prvy krat… :-) aj nas IVF pravdepodobne čaka,len mam strašny strach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
19.3.10 16:58

Ahoj, aktuálně mě čeká druhé IVF, třetí transfer. Špatný spg, z 11 vajíček bylo 6 embrií, 2 zavedli, nechytly se, ze 4 mražáčků se vyvíjely 3, zavedli všechny a zase nic. Nerozumím, proč to nevychází, ale zatím to snáším se zaťatými zuby. Psychicky to snáším dost dobře, i když výkyvy nálad a chutí u stimulace - hrůza :-). Jdi do toho, všechny ti tady budeme držet palečky! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
renulas
25.3.10 15:19

3x

Ahoj, u nás se důvod nenašel, já jsem ok i sperm je ok, šli jsme hned do IVF, z 23vajíček máme 8 dobrých. Právě jsem po třetím IVF, takže nám zůstaly 2 embryjka, které tam teď necháme a vyzkoušíme čerstvé. Ale pořád doufáme. Sestře vyšlo druhé IVF (pokaždé čerstvé, měla jen vždy 4 embryjka a 2 použitelné, jo a dnes čeká dvojčátka-páreček) Chodím do Repromedy a musím moc pochválit MUDr. Hromadovou, je to profík. Držím všem pěsti, ať to výjde! :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex