Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ač chodík k holkám z carosnažilek, ráda bych před 1 IVF viděla černé na bílém nějaká čísla o úspěšnosti, proto moc prosím o info, po kolikátém to vyšlo,, děkuji
jinak u nás problém nenalezen, ale prostě to ne a ne vyjít
ahoj, u nas problem taky nalezen nebyl, nicmene se to podarilo cca po 10ti letech snazeni (kdyz pocitam i lekarska vysetreni a leceni u obv. gynekologa) + marne pokusy IVF… na prvni inseminaci jsem byla v roce 2002 a podstoupila vsechny tri cykly IVF (celkem 5 transferu). Vyslo to na posledni mozny pokus a mame 14ti mesicniho chlapecka:-)
Preju hodne stesti! Urcite to vyjde!!!!
U nás 1 hrůza, neměla jsem žádná vajíčka.
Při 2 už bylo i embryo, ale nechytlo se.
Při 3 bylo i na mrazák a otěhotněla jsem, bohužel by ale miminko nebylo zdravé a byl mi vyvolán ve 20tt porod. Teď v březnu si jdu pro sněhulky a doufám, že to vyjde a vše bude OK ![]()
Znám ale holčiny, co otěhotněli už při prvním!!!
Tak hodně štěstí!!!
Ahojky
otěhotněla jsem po 4 letech na 3.pokus IVF+ICSI (3 transfery).Máme kombinovaný problém (ženská a mužská neplodnost).teď budeme zkoušet sourozence ![]()
Ahoj,
ja som otehotnela po 4 IVF -ICSI, po 5 rokoch snazenia, a ked chces do statistiky,tak moja kamaratka tiez po 4 IVF, a dalsia hned po 1 IVF.
Drzim pasticky.
Ivana
Napoprvé, ale nic na mrazáku (z 15ti vajec). Dg: ucpaný trubky.
Ahoj tak ja ma jeden vajecnik pricina asi ze se nevytvarely poradny vajicka 2iui neuspesne 1ivf klaplo.Mela jsem 7 vajicek 5 mame zmrazenych ale pred vanocemi jsem zjistila ze jsem tehotna a to prirozene.
takze k rocni holcicce nam v srpnu pribude sourozenecek.To telo po porodu se asi hodne nakopne takze jsem byla fakt v soku.Jinak jsem fakt pocitala ze druhe bude taky z ivf.Mej se a drzim moc palecky.
Jo a jeste te asi zajima delka snazeni ja necekala dlouho asi po roce jsem se vypravila do Caru a po trictvrte roce dochazky jsme tam dohromady byly asi 9krat jsme podstoupily ivf.
Ahoj,
tak snazeni asi rok a pul, problem byl ve velmi spatnem spg, ja nakonec mela jen 4 vajicka, 2 se oplodnily…Vyslo hned prvni IVF.
Drzim palce!!!
Ahoj tak mi sme se snažili intenzivně asi tak rok a pak zjistili špatný spg, tak sme šli do caru kde všechno trvalo asi tak 3měsíce a měla sem 14 vajíček z toho byli 4 embria 2 nám daly a 2 máme schovaný, uchytilo se jedno hned napoprvé a teď mám každým dnem rodit. Drž se.
mila snazilko odepisuji ti jsu tu uplne nova a tim cim ted prochazis ty,jsemprosla i ja,taky jsem mela ze vseho strach ale,casem jsem dosla k zaveru nebat jse,chci ti napsat kousek sveho pribehu,na sve miminka jsem cakala dlouhych 16let k tehotenstvy mi pomohlo Sanatorium HELIOS V brne s radosti ti napisi ze jse nam to povedlo hned na poprve,jsou tam skveli doktori /proste vinikajici tym/kazda druha snazilka odchazela tehotna mezi ne jsem patrila i ja i kdyz jsem jsi prosla krusnymi chvylemi me tehotenstvy bylo krasne a proto jse neboj a jdi do toho z celeho sveho srdce ti preji aby ti to vyslo mym miminkum uz je 10 mesicu a premyslim ze do toho pujdu znovu tak na nic necekej a HURA DO TOHO ahojky Kristin
ako sa to len dobre čita,ked to vyjde hned na prvy krat…
aj nas IVF pravdepodobne čaka,len mam strašny strach…
Ahoj, aktuálně mě čeká druhé IVF, třetí transfer. Špatný spg, z 11 vajíček bylo 6 embrií, 2 zavedli, nechytly se, ze 4 mražáčků se vyvíjely 3, zavedli všechny a zase nic. Nerozumím, proč to nevychází, ale zatím to snáším se zaťatými zuby. Psychicky to snáším dost dobře, i když výkyvy nálad a chutí u stimulace - hrůza
. Jdi do toho, všechny ti tady budeme držet palečky! ![]()
Ahoj, u nás se důvod nenašel, já jsem ok i sperm je ok, šli jsme hned do IVF, z 23vajíček máme 8 dobrých. Právě jsem po třetím IVF, takže nám zůstaly 2 embryjka, které tam teď necháme a vyzkoušíme čerstvé. Ale pořád doufáme. Sestře vyšlo druhé IVF (pokaždé čerstvé, měla jen vždy 4 embryjka a 2 použitelné, jo a dnes čeká dvojčátka-páreček) Chodím do Repromedy a musím moc pochválit MUDr. Hromadovou, je to profík. Držím všem pěsti, ať to výjde! ![]()