Kdy na KET?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
35
9.2.09 08:45

kdy na KET?

Ahojte, potrebovala bych poradit kdy jit na KET. Jsme po 1. ET, sice jeste neni jisty vysledek, ptz trasnfer byl minule utery,ale boli me tri dny bricho jako pred menzes, jsem samy jebak a mam presne takovou protivnou naladu jako pred menzes. uz to proste na sobe poznam. ja blbec jsme si navic udelala test (uz 6 dnu po transferu), ktery vysel krasne s jedinou carkou…no proste nedockava koza. tak se snazim se smirit s tim,ze to nevyslo, a planuju co dal. ono v te praci (jsme ucitelka a ty hodiny stejne nejak oducene byt musi, nejlepe tim ze psolou ucitele jineho predmetu, aby mu nemuseli nic zaplatit) je to taky pekne na houby, treba nastoupit a pak za nejakou dobu zas byt doma ty dva tydny. to bych radeji prodlouzila neschopenku do toho KETu. kdo mate zkusenosti s KETem, kdy jste teda do toho sli?hned dalsi cyklus? ajak to probiha? diky a vsem drzim pesti. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43020
9.2.09 11:11

Ahoj, mě teda říkali, že KET jde udělat hned další cyklus. Nakonec ale na mrazáku nezbylo nic. Byla jsem v podobné situaci jako ty, MS bolesti, dokonce krev 10 d po ET, ale taky stínek //, pak 5 týdnů proležených s hematomem, teď jsem ale 14 TT a zdá se to už dobré. Neházej flintu do žita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
renulas
25.3.10 15:23

to špinění až krvácení může být uhnízdění. U mě to bohužel byl opak. Já chodím na KET už 3 měsíc po sobě. Prý to nemá vliv na kvalitu a úspěšnost. Držím nám pěsti ať to konečně výjde!

• Citovat
  • Upravit
1222
21.10.18 20:27

Asi nás čeká příští měsíc ket. Mohu poprosit o shrnutí co nás čeká nemine :-)) čím se stimuluje , kdy utz , kdy se zavadí embryo? Pak opět 14 dnů klidový režim ? Bohužel se ivf neuskutečnilo kvůli Ohss a máme jen jedno v mražáku :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.18 21:15
@misicka455 píše:
Asi nás čeká příští měsíc ket. Mohu poprosit o shrnutí co nás čeká nemine :-)) čím se stimuluje , kdy utz , kdy se zavadí embryo? Pak opět 14 dnů klidový režim ? Bohužel se ivf neuskutečnilo kvůli Ohss a máme jen jedno v mražáku :-/

Byla jsem minulý měsíc, nejprve utz pak ovitrelle a 17 DEN na KET, krvácet jsem začala 7 dní po KET

• Citovat
  • Upravit
1222
22.10.18 10:06
@Anonymní píše:
Byla jsem minulý měsíc, nejprve utz pak ovitrelle a 17 DEN na KET, krvácet jsem začala 7 dní po KET

díky , jejda jen tu injekci neeeee doufám, že existuje nějaká náhrada minule mi po ní bylo docela blbě :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí