Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, prosím o doporučení, kam jít na ivf v Ostravě? Mám za sebou ivf v Podolí (špatné zkušenosti) a teď jsem se přestěhovala na Moravu a nejblíž mám Ostravu.
@Andělka16 s Ostravskymi centry nemam zkusenost, pouze mely horsi povest, kdyz my jsme s IVF zacinali. Na doporuceni jsme vybrali Olomouc Reprofit, nyni je to IVF Clinic a byli a jsme spokojeni. Konkretne nam nejvic vyhovovala MUDr. Souskova. Ale na zakroky jsem to neresila, vsichni sikovni.
@Vrkulíšek píše:
@Andělka16 s Ostravskymi centry nemam zkusenost, pouze mely horsi povest, kdyz my jsme s IVF zacinali. Na doporuceni jsme vybrali Olomouc Reprofit, nyni je to IVF Clinic a byli a jsme spokojeni. Konkretne nam nejvic vyhovovala MUDr. Souskova. Ale na zakroky jsem to neresila, vsichni sikovni.
děkuji
@Andělka16 já byla akorát na konzultaci, ale ve F-M u Čapligyna.. někdo na něj nadává, já nemůžu říct, že by byl nějaký špatný
Ale hodně chválený je Fertimed v Polance nad Odrou
![]()
Pro nás je Ova nejschůdnější kvůli partnerově práci - budeme rádi, když ho ze dne na den pustí na pár hodin, takže různý pobočky atd. jsou komplikovaný ![]()
ikdyž ta Polanka je skoro Ostrava že?
@Andělka16 Polanka je kraj Ostravy, jestli pojedete autem, je to od centra kousek, jen si dopredu zjisti zda tam delaji i zakroky, kdysi to meli tak, ze se na zakroky jezdilo do Olomouce, ale ted uz to tak mozna nemaji. nechci nutit IVF Clinic, ale autem jsme tam byli vzdycky do hodiny, je to kousek od dalnice. no ale je fakt, ze par navstev to bylo
preji kazdopadne hodne stesti, at si vyberete jakoukoliv kliniku. jeste bych zkusila najit recenze na tu „novou“ kliniku co je nekde v Privoze, tusim Eurofertil? zalozili to nejaci lekari prave co presli z Fertimedu.
@Vrkulíšek píše:
@Andělka16 Polanka je kraj Ostravy, jestli pojedete autem, je to od centra kousek, jen si dopredu zjisti zda tam delaji i zakroky, kdysi to meli tak, ze se na zakroky jezdilo do Olomouce, ale ted uz to tak mozna nemaji. nechci nutit IVF Clinic, ale autem jsme tam byli vzdycky do hodiny, je to kousek od dalnice. no ale je fakt, ze par navstev to bylopreji kazdopadne hodne stesti, at si vyberete jakoukoliv kliniku. jeste bych zkusila najit recenze na tu „novou“ kliniku co je nekde v Privoze, tusim Eurofertil? zalozili to nejaci lekari prave co presli z Fertimedu.
děkuju, podívám se
@Andělka16 píše:
Pro nás je Ova nejschůdnější kvůli partnerově práci - budeme rádi, když ho ze dne na den pustí na pár hodin, takže různý pobočky atd. jsou komplikovanýikdyž ta Polanka je skoro Ostrava že?
jj, část ostravy, dá se říct. ![]()
@Aňule123 já taky i když jsem slyšela spoustu negativ. Chodím k MUDr. Kagánkové, je super. Teď nás čeká první ivf, tak uvidíme.
Taky jsem slyšela a měla strach. Já chodím k MUDr. Lachčinovi
No tak ať to vše vyjde budu držet palečky ![]()
Ahoj holky,
já tedy Fertimed nikomu nedoporučuji. Nevím, jaké máte zkušenosti vy. Jsem tam dva měsíce a mám spíše špatnou zkušenost. Nejsem žádná cíťa, sama jsem zdravotník…a jen díky tomu spousty věcí vím a dokáži si odvodit. Vůbec neiformují tak jak by měli, mají tam zmatky… Zvažuji přechod do jiného centra…
Tak rychle přejít. Kamarádka taky tam byla a varovala mě tak jsem šla raději do Gyncentra a tam jsem spokojená
Ono je to asi hodně o náhodě a dané situaci. Na gyncentrum také nemám moc pozitivní reference a to z řad mi hodně blízkých lidí, ale je pravda, že ne co se týče přímo reproduktivní medicíny. Takže je fajn, že jsi spokojená a snad to tak bude i nadále ![]()
No ono není asi nikde úplně ideální taky jsem z, toho Gyncentra měla strach. V pátek jdu na Ket tak uvidíme. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.