Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, trpim syndromem PCOS a jelikoz uz pres rok se nam nedari otehotnet, rozhodla jsem se a na brezen jsem se objednala do Podoli. Mam z toho ale vselijake pocity, nemate s tim prosim nektera zkusenosti? Vubec nevim co vsechno me ceka a bojim se cpat do sebe ruzny hormony. Budu vdecna za jakoukoliv radu. diky!!!
Ahojík…z Podolí mám Matyáška.....
taky PCO,anovuláky ale navíc špatné spermio…¨ničeho se neboj,půjdete na vstupní pohovor,hormonální profil,spermiogram a pak podle výsledků navrhnou nejlepší postup ![]()
Jeeeej tak to si me moc potesila!!Jsem tam objednana na konec brezna, tak uvidime:) A jaky reseni navrhly tobe?
Evu,kvuli mé anovulaci,PCO a ještě špatnému spermiu jsme šli hend do IVF-ICSI…
Ahojky,
ja v podolí budu zkoušet 2.IVF. Zhodnotila bych to tam jako prima pokud jdu k panu doktorovi Darebnému co se lékařů týče, sestřičky jsou prima. S pani doktorkou Žáčkovou nemám dobrou zkušenost a s p.Řezáčovou, no na to, ze je to vedoucí odd., tak se nekdy chova dost neohleduplne,ale to je muj nazor, myslim, ze jsme si tak nejak nesedly, kamaradka k ni chodi a nemuze si ji vynachvalit.Zalezi jak si sednete. Mají tam toho hodně takže se mi často stává, že docela čekám, ale za dobu co jsme začali s IVF jsem přetla víc knih než za posledních x let. ![]()
Pan doktor mi vždycky všechno pěkně vysvětlí, vyšetřil mě pořádně, je otevřený a příjemný.
O embryoložkách jsem slyšela jen to nejlepší jsou prý fakt dobrý jak profesně tak lidsky, zatim nemuzu potvrdit, tak daleko jsem se nedostala ![]()
Prchynka píše:
Ahojky,ja v podolí budu zkoušet 2.IVF. Zhodnotila bych to tam jako prima pokud jdu k panu doktorovi Darebnému co se lékařů týče, sestřičky jsou prima. S pani doktorkou Žáčkovou nemám dobrou zkušenost a s p.Řezáčovou, no na to, ze je to vedoucí odd., tak se nekdy chova dost neohleduplne,ale to je muj nazor, myslim, ze jsme si tak nejak nesedly, kamaradka k ni chodi a nemuze si ji vynachvalit.Zalezi jak si sednete. Mají tam toho hodně takže se mi často stává, že docela čekám, ale za dobu co jsme začali s IVF jsem přetla víc knih než za posledních x let.
O embryoložkách jsem slyšela jen to nejlepší jsou prý fakt dobrý jak profesně tak lidsky, zatim nemuzu potvrdit, tak daleko jsem se nedostala
Pan doktor mi vždycky všechno pěkně vysvětlí, vyšetřil mě pořádně, je otevřený a příjemný.
Uvidis co ti povedi, prala bych ti aby to slo co nejvic „samo“ bez pomoci lekaru a hormonu atd… uvidis co ti reknou. Hlavne si zbytecne nezaval hlavu spoustou informaci at z toho nejsi vyplasena.
Prchynka píše:
Uvidis co ti povedi, prala bych ti aby to slo co nejvic „samo“ bez pomoci lekaru a hormonu atd… uvidis co ti reknou. Hlavne si zbytecne nezaval hlavu spoustou informaci at z toho nejsi vyplasena.
ahojte ![]()
Prchynko, to neni tim, ze byste si nesedly ![]()
na Zackovou mam nazor doslova tento:
Nic nevysvetli, jedna s Tebou jak s totalnim kretenem, vubec se mi jeji pristup nelibil. Chodi tam lidi, kteri nevi, jak dal a my z ni meli pocit, ze nas chce pouze nahnat do IVF za ucelem provize ![]()
Tak na Žáčkovou jsem četla taky někde dost kritiku.Měla jsem jí ale jen u vastupního pohovoru.
A dr.Řezáčová????
no jak kdy–někdy úžasná,někdy nevím,co si myslet,někdy prostě neřekne nic a nazdar.....
Dr.Darebný je super ![]()
Není…je prostě taková
jako odbornice je,ale občas by mohla být sdílnější a milejší
Ale když jsem tam byla před 14ti dny domlouvat se na KET,byla úžasná…