Zkušenosti s IVF v Podolí

52
1.2.11 11:18

IVF v Podoli

Ahoj holky, trpim syndromem PCOS a jelikoz uz pres rok se nam nedari otehotnet, rozhodla jsem se a na brezen jsem se objednala do Podoli. Mam z toho ale vselijake pocity, nemate s tim prosim nektera zkusenosti? Vubec nevim co vsechno me ceka a bojim se cpat do sebe ruzny hormony. Budu vdecna za jakoukoliv radu. diky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65312
5.2.11 17:43

Ahojík…z Podolí mám Matyáška.....
taky PCO,anovuláky ale navíc špatné spermio…¨ničeho se neboj,půjdete na vstupní pohovor,hormonální profil,spermiogram a pak podle výsledků navrhnou nejlepší postup :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
5.2.11 19:54

Jeeeej tak to si me moc potesila!!Jsem tam objednana na konec brezna, tak uvidime:) A jaky reseni navrhly tobe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65312
5.2.11 19:58

Evu,kvuli mé anovulaci,PCO a ještě špatnému spermiu jsme šli hend do IVF-ICSI…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
7.2.11 16:10

Ahojky,

ja v podolí budu zkoušet 2.IVF. Zhodnotila bych to tam jako prima pokud jdu k panu doktorovi Darebnému co se lékařů týče, sestřičky jsou prima. S pani doktorkou Žáčkovou nemám dobrou zkušenost a s p.Řezáčovou, no na to, ze je to vedoucí odd., tak se nekdy chova dost neohleduplne,ale to je muj nazor, myslim, ze jsme si tak nejak nesedly, kamaradka k ni chodi a nemuze si ji vynachvalit.Zalezi jak si sednete. Mají tam toho hodně takže se mi často stává, že docela čekám, ale za dobu co jsme začali s IVF jsem přetla víc knih než za posledních x let. :mrgreen:
Pan doktor mi vždycky všechno pěkně vysvětlí, vyšetřil mě pořádně, je otevřený a příjemný.

O embryoložkách jsem slyšela jen to nejlepší jsou prý fakt dobrý jak profesně tak lidsky, zatim nemuzu potvrdit, tak daleko jsem se nedostala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
7.2.11 16:14
Dekuju moc za tvoji zpravu. Ja vubec nemam predstavu co vsechno me ceka. nechtela bych hned jit na umely, myslim ze by mi stacilo jen nahodi ovulku, a tak se bojim aby mi to tam vubec navrhly:)
Prchynka píše:
Ahojky,

ja v podolí budu zkoušet 2.IVF. Zhodnotila bych to tam jako prima pokud jdu k panu doktorovi Darebnému co se lékařů týče, sestřičky jsou prima. S pani doktorkou Žáčkovou nemám dobrou zkušenost a s p.Řezáčovou, no na to, ze je to vedoucí odd., tak se nekdy chova dost neohleduplne,ale to je muj nazor, myslim, ze jsme si tak nejak nesedly, kamaradka k ni chodi a nemuze si ji vynachvalit.Zalezi jak si sednete. Mají tam toho hodně takže se mi často stává, že docela čekám, ale za dobu co jsme začali s IVF jsem přetla víc knih než za posledních x let. :mrgreen:
Pan doktor mi vždycky všechno pěkně vysvětlí, vyšetřil mě pořádně, je otevřený a příjemný.

O embryoložkách jsem slyšela jen to nejlepší jsou prý fakt dobrý jak profesně tak lidsky, zatim nemuzu potvrdit, tak daleko jsem se nedostala :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
7.2.11 16:20

Uvidis co ti povedi, prala bych ti aby to slo co nejvic „samo“ bez pomoci lekaru a hormonu atd… uvidis co ti reknou. Hlavne si zbytecne nezaval hlavu spoustou informaci at z toho nejsi vyplasena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
7.2.11 16:21
Diky moc, budu se snazit!
Prchynka píše:
Uvidis co ti povedi, prala bych ti aby to slo co nejvic „samo“ bez pomoci lekaru a hormonu atd… uvidis co ti reknou. Hlavne si zbytecne nezaval hlavu spoustou informaci at z toho nejsi vyplasena.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ibysek
7.2.11 16:35

ahojte :mavam:

Prchynko, to neni tim, ze byste si nesedly :wink:
na Zackovou mam nazor doslova tento: :poblion: Nic nevysvetli, jedna s Tebou jak s totalnim kretenem, vubec se mi jeji pristup nelibil. Chodi tam lidi, kteri nevi, jak dal a my z ni meli pocit, ze nas chce pouze nahnat do IVF za ucelem provize :zed:

• Citovat
  • Upravit
65312
7.2.11 17:50

Tak na Žáčkovou jsem četla taky někde dost kritiku.Měla jsem jí ale jen u vastupního pohovoru.
A dr.Řezáčová????
no jak kdy–někdy úžasná,někdy nevím,co si myslet,někdy prostě neřekne nic a nazdar.....
Dr.Darebný je super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
8.2.11 10:02

Tak to jsem rada, ze to neni jen muj subjektivni pocit.
:lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65312
8.2.11 11:23

Není…je prostě taková
jako odbornice je,ale občas by mohla být sdílnější a milejší
Ale když jsem tam byla před 14ti dny domlouvat se na KET,byla úžasná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí