Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Lucík 88 No, mozna. Jen me desi ten zvyseny testosteron, jestli mi to tam jeste nejak neblokuje
Rikala doktorka, ze by to mohlo byt tim ![]()
Uvidime
moc bych vam to prala, aby vam to vyslo bez IVF ![]()
@Alexandraf Moc děkuji, já Vám to taky moc přeji a co ty víš..třeba už mám prcka v bříšku.
Musíme myslet pozitivně a určitě se zadaří! ![]()
@Lucík 88 já si nechala schválit ivf pojišťovnou, ale rozmyslela jsem si to a nechci na něj zatím jít. proto půjdu zatím do laparky a nějaká ta iui
@xsaleen to vím a proto chci zkoušet IUI a počkáme ty 3 měsíce a jestli se to nezlepší tak půjdem do IVF ale zatím to budem řešit jen IUI a třeba se nám povede už teď
![]()
Ahoj holky. Můžu se také přidat? Snažíme se rok a čtvrt, přítel má špatnou morfologii spermií a teď už i horší pohyblivost
. Máme za sebou jedno neúspěšné IUI, chtěla jsem to zkusit, i když dr rovnou říkal, že při tomto spermiu je šance hrozně malá. Teď za cca 10 dní bych měla začít stimulovat na první IVF. Tak snad to vyjde.
@zuzanecka81 U mě to možná taky nakonec tak dopadne, zkusím se zeptat na IUI, uvidíme. Držím pěsti! ![]()
@Ecil Moc držím pěsti, určitě to vyjde!
Na jakým vyšetření jste byli?
@Lucík 88 Děkuju
Já na hormonálním profilu, hysteroskopii a průchodnosti vejcovodů. Ovuluji normálně. Přítel jen spermio. Ještě zvyžuji, jestli si nevydupat imunologii…
@Ecil Přijde mi, že další vyšetření přichází na řadu až o případném neúspěšném 1.IVF, ale možná se pletu..jsem nováček. ![]()
@Ecil Ahoj, vitej ![]()
uvidis, ze se vam to povede
A budete mit miminko ![]()
@Lucík 88 No treba
uvidime, musime tomu verit a ono se to povede ![]()
@Alexandraf píše:
@Ecil Ahoj, vitej
uvidis, ze se vam to povedeA budete mit miminko
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat