Už nemůžu mít děti

Anonymní
2.12.13 20:03

Už nemůžu mít děti

Hezký večer,
je mi 35 let a máme jednu krásnou slečnu.
Bohužel jsem se dozvěděla velmi špatnou diagnozu a nebudu už nikdy moct mít děti.
Je tady někdo takový, jak jste se s tím vyrovnali???
Přiznám se, že jsem si ještě jedno dítě moc přála…takže mi teď celkem dělá problém přijmout fakt, že třeba tady v naší diskusi jsou nově těhotné..není to o tom, že bych jim to záviděla nebo dokonce nepřála…jen je mi to moc líto.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
2.12.13 20:04

Jo, mám to samé… nějak jsem se s tím smířila, i když to počáteční zklamání bylo fakt velké :zed: hlavně dokud mamka měla pořád otázky, kdy bude druhé.. pak jsem to prozradila a od té doby klid.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.12.13 20:07

@martina.se Já musela jít s pravdou ven, jelikož se jednalo..vlastně stále jedná o rakovinu…takže se teď chystám znovu do nemocnice…
Snažím se vnitřně se „uklidnit“ že jsou na tom někteří ještě hůř…nemají ani to jedno sluníčko jako já…ale zatím mi to moc nejde…v kombinaci se strachem o sebe samou je to někdy hodně náročný…

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
2.12.13 20:07

A co adopce, nebo pestounstvi?

• Citovat
  • Upravit
15575
2.12.13 20:10

To je mi.moc lito :( Ale i s jednim ditkem se da zit ;) chapu..asi tezko kdyz ste si prala druhe :?
Nenapada me nic jineho nez se plnou materskou laskou venovat jedne slecne :) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missy_X
2.12.13 20:11

Je mi to líto. :hug:
Každopádně si vždy připomeň, že máš alespoň to jedno děťátko, kdyť kolik je na světě žen který nemůžou mít ani to jedno… :|

Příspěvek upraven 02.12.13 v 20:50

• Citovat
  • Upravit
36504
2.12.13 20:15

I jedno zdravé dítě je velký dar, který není dopřán každému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.12.13 20:15
@Anonymní píše:
@martina.se Já musela jít s pravdou ven, jelikož se jednalo..vlastně stále jedná o rakovinu…takže se teď chystám znovu do nemocnice…
Snažím se vnitřně se „uklidnit“ že jsou na tom někteří ještě hůř…nemají ani to jedno sluníčko jako já…ale zatím mi to moc nejde…v kombinaci se strachem o sebe samou je to někdy hodně náročný…
:hug: u mne to samé. Jedno dítko mám, takže to není tak hrozné. Mohlo být hůř (tak se uklidňuju já). to víš, že občas maminám závidim mimča, obzlášť, když vidim, jak si toho některé neváží - to bych vraždila.. ale prostě nedá se nic dělat. :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
2.12.13 20:18

Taky mám jen jedno, dceru…další nebude, beru léky, které se neslučují s těhotenstvím…a když je vysadím, budu v pr****…a potřebuju fungovat, že jo? Takže mám jen dceru…ale zase pracuju s maličkýma dětma, takže se citově realizuju i jinde :mrgreen: Dětí mám kolem sebe někdy až moc…

• Citovat
  • Upravit
Jitka1976
2.12.13 20:19

@1.zizi Prosím tě…začni používat krém proti vráskám…kdo se na to má koukat..??? :zed: :zed: :zed: :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.12.13 20:46

Mám to asi jednodušší díky tomu, že jsem sama jedináček a nikdy jsem to nebrala jako handicap, byla jsem tak spokojená. Tak doufám, že i naše dcera taková bude:-))
Musím říct, že tahle celá anabáze je pro mne obrovskou školou života…
Ze začátku jsem na to koukala i jako na partnerské zklamání manžela, že prostě jenom díky mně už nebude moci být znovu tátou…ale on to tak naštěstí nebere, to jsme si vyjasnili.

• Citovat
  • Upravit
4336
2.12.13 20:48
@Missy_X
@Missy_X píše:
Je mi to líto. :hug:
Každopádně si vždy připomeň, že máš to alespoň to jedno děťátko, kdyť kolik je na světě žen který nemůžou mít ani to jedno…

Tohle měj vždycky na paměti. A Ty sama se drž!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
2.12.13 21:41

@Jitka1976 rasisto!

• Citovat
  • Upravit
72725
3.12.13 06:56
@Anonymní píše:
Mám to asi jednodušší díky tomu, že jsem sama jedináček a nikdy jsem to nebrala jako handicap, byla jsem tak spokojená. Tak doufám, že i naše dcera taková bude:-))
Musím říct, že tahle celá anabáze je pro mne obrovskou školou života…
Ze začátku jsem na to koukala i jako na partnerské zklamání manžela, že prostě jenom díky mně už nebude moci být znovu tátou…ale on to tak naštěstí nebere, to jsme si vyjasnili.

přístup manžela je super… však jsou to věci, které prostě neovlivníš. Může se stát komukoliv… Hlavní je mít oporu v partnerovi a v rodině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
3.12.13 08:11

Jsme na tom stejně @Jitka1976 Taky mám jedno krásné dítě a další už nebude kvůli mé nemoci… Přítel další nechce ani za nic, takže snad vyřešeno rozumově, ale srdci neporučíš. Vím, že mít zdravé dítě je veliký dar. :) A když vidím, jak se někteří tak zvaní rodiče chovají ke svým dětem, tak je mi do pláče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí