Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ano, souhlasím s uzavřením. Čím dříve, tím lépe. Kdo se toho ujme? Mám v tom něco dělat? Nebo to uděláš @slunce.v.duši, jsi naše šikulka ![]()
@Ecil píše:
Ano, souhlasím s uzavřením. Čím dříve, tím lépe. Kdo se toho ujme? Mám v tom něco dělat? Nebo to uděláš @slunce.v.duši, jsi naše šikulka
zlato, vydž už to řešim. Skupina bude Parta z IVF 2014, čeká na schválení a teď smolim zprávu pro admina ohledně uzavření, kopírování a pod. ![]()
@slunce.v.duši píše:
zlato, vydž už to řešim. Skupina bude Parta z IVF 2014, čeká na schválení a teď smolim zprávu pro admina ohledně uzavření, kopírování a pod.
@slunce.v.duši Určitě xhci zůstat u vás. Mám na to stejný názor jako vy. Hrůza co se sem dostane.
@tweetee píše:
@slunce.v.duši Určitě xhci zůstat u vás. Mám na to stejný názor jako vy. Hrůza co se sem dostane.
už rozesílam pozvánky. ale bude nějaký čas trvat než admin přetáhne diskuzi. tedy jestli to při tom počtu příspěvků vůbec půjde. jinak myslim, že krafat už se tam dá. tak se můžete pomalu přesouvat ![]()
Tak pozvánky máte snad všechny, která ne…nechť se ozve. takže potvrdit a začít krafat
já si jdu konečně vyčisti zubiska a budu čekat až mladý pán vstane ![]()
Naouknu sem tam do FN Olomouc a tam ta Umirin taky psala vulgárnosti, je t asi hodně zakompexovná osoba
@alexa37 hele admini chudáci už poslední dny nedělaj asi nic jinýho, než mažou a čistí…bylo tu několik nicků a psali všude. i do hodně citlivých skupin, což ta naše není..tlacháme tu naštěstí o živých zdravých dětech…ale i tak, je lepší se přesunout. stejně už tu nikomu žádné rady o IVF nedáváme ![]()
přitom prázdniny žádné nejsou, tak nevim co kdo zas blbne… ![]()
Holky, tak uzavíráme diskuzi. Prosím přesuňme se už do uzavřenky, kdo bude chtít najde nás na Parta z IVF 2014, na základě žádosti bude vpuštěn do našeho slepičince. Kdyby cokoliv, piště mi sz.
Protože jsme toho moc nažvanily, nejde diskuze překopírovat. Kdo chce smažte si tu fotky, půjde to i po uzavření diskuze a můžete je pak vložit u nás do skupiny.
@slunce.v.duši Jak tu skupinu najdu? Nějak jsem ji nenašla. nEJSEM V TOM TAK ZBĚHLÁ. dÍKY.
@tweetee píše:
@slunce.v.duši Jak tu skupinu najdu? Nějak jsem ji nenašla. nEJSEM V TOM TAK ZBĚHLÁ. dÍKY.
poslala jsem všem pozvánky nebo je taky u mě v profilu
Zdravím,
vlákno uzamykám. V diskusi můžete pokračovat v soukromé skupině. ![]()
adminka Zuzka
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat