IVF v roce 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
22446
11.9.15 11:30
@Tinkka píše:
@Ecil koukala jsem na foto..moc vám to s malou sluší…barus má úžasný kukadla :srdce:

Děkujeme :hug:

• načítám...
4120
11.9.15 11:53

@Smajlinka123 A jakej pytel s rukavkama mate, prosim Te? Myslim, ze to je ten s ovci vlnou, neni moc teply? Kolik tak mate doma stupnu? Dekuju. :hug: Chci taky nejaky teplejsi koupit.

• načítám...
4120
11.9.15 11:56

@Ecil Prosim Te, jakej pytel na noc mate vy? Malej je celkem zmrzlik a horko si naopak uziva, celej po mne. Akorat ja po porodu jsem furt rozehrata a potim se. :roll:

• načítám...
22446
11.9.15 12:09

@ta Mišel Já mám pytle Carters, kupovala jsem je v USA, jsou dva druhy, jedny froté, ty až tak teplé nejsou (je to bavlněné triko s dlouhým ruhávem a froté pytel), ale máme doma kolem 25 st a jí je v nich ok. Druhé jsou fleesové, ty jsou teplejší a v těch spí v zimě. Na ty jsem našla odkaz.
http://www.carters.com/…118G045.html?…
Jinak já měla po porodu to samé, co ty, pořád zpocená, přešlomě to teprve nedávno.

• načítám...
11.9.15 13:03
@tweetee píše:
@slunce.v.duši Taky jsme na tom podobně. Stále kojím. Malej moc příkrmy nechce. Nějk neví co s tím. :)

on ví co s tim, nicméně nechutná mu to až tak jak jsem si myslela. je těžký vychytat každý den správný okamžik, kdy je vyspatý, ale né moc vyspatý, to pak dělá psí kusy a nemá čas na jídlo. a aby byl hladový ale né zas moc hladový, aby vydržel u lžičky. :roll: přesto prostě mléko vyžaduje pořád, ať sní kolik sní. mě příjde se u něj nějak uklidňuje či co, že ho má jako známou jistotu :nevim:. no ještě to bude zajímavý. ale tlačit na něj nebudu…sám si určí kdy je správný čas. prostě nabízim a pak vyhazuju. :pankac:

• načítám...
11.9.15 13:12
@Ecil píše:
A podle toho, co jsi psala o oblečení, tak je ho prostě kus chlapa. Barče teď konečně vyřazuju oblečení na 0-3 měsíce (něco ještě v pohodě nosí), na 3-6 měsíců je jí úplně vše v pohodě a v 6 -9 měsíců naprosto plave. A to jí bude přístí týden 7 měsíců. Jsem zvědavá, v čem bude madam v zimě, mám koupené kombinězy a bundy, které jsou jí strašně velké :zed: Jenže jsem to kupovala v květnu v USA na 9-12 měsíců a nenapadlo mne, že bude oblečení 1/4 rok pozadu :pocitac:

mladej nosí z 3-6 jen pár posledních overalů na spaní ale má je už pomalu knop, takže budu taky likvidovat. jinak už je u většiny značek na 6-9 u nějakých i 9-12. ale je fakt že já jsem nekompromisní a jak mam pocit že je něco trošku těsnější, hned vyřazuju. dokud jen ležel, tak tepláky na prst volné jsem ještě nechávala, teď jak se hýbe, tak musí mít min na dva prsty volné, aby netlačily když válí sudy. totéž overaly. kamarádka nechává malé dupky dokud je zapne, ale to už má malá skrčené prstíky ve šlapkách. to u mě neexistuje. nebo bodýna co jsou fakt na těsno zapnutá, však to musí být pro dítě nepohodlné :nevim: takže kdybych to hrotila, tak jako ano, nacpala bych ho i do těch menší čísel, ale skopojený by asi nebyl :pankac:
no a já budu mít asi opačný problém, mam nakoupené kombinézy 9-12 a myslim že v zimě už mu nebudou :mrgreen:

• načítám...
11.9.15 13:18

@Ecil s čepicema na tom budeme stejně. v létě sem ho naučila alespoň na klobouček, sice se na to netvářil ale vydžel ho mít chvíli na hlavě. zato čepice…no to je cirkus. :zed: objednala sem si jich několik z netu nebo i háčkované na zakázku, tak jsem mu jednu chtěla dneska ráno dát, bylo u nás 8stupňů…ty bláho, no to byla scénka. :roll: ale je fakt že mu ani žádná správně nesedne, on má hlavu kulatou a celkem nízké čelo, takže jak je čepice vysoká, leze mu do očí. budu muset holt vzít dítě a vyrazit na nákupy s ním a ozkoušet :think: dokud to půjde, zkusim vydržet na kapucích a na čapku ponalu zvykat, doslova po minutách :cert: a totéž budou rukavice a boty (capky)

• načítám...
22446
11.9.15 13:23
@slunce.v.duši píše:
mladej nosí z 3-6 jen pár posledních overalů na spaní ale má je už pomalu knop, takže budu taky likvidovat. jinak už je u většiny značek na 6-9 u nějakých i 9-12. ale je fakt že já jsem nekompromisní a jak mam pocit že je něco trošku těsnější, hned vyřazuju. dokud jen ležel, tak tepláky na prst volné jsem ještě nechávala, teď jak se hýbe, tak musí mít min na dva prsty volné, aby netlačily když válí sudy. totéž overaly. kamarádka nechává malé dupky dokud je zapne, ale to už má malá skrčené prstíky ve šlapkách. to u mě neexistuje. nebo bodýna co jsou fakt na těsno zapnutá, však to musí být pro dítě nepohodlné :nevim: takže kdybych to hrotila, tak jako ano, nacpala bych ho i do těch menší čísel, ale skopojený by asi nebyl :pankac:
no a já budu mít asi opačný problém, mam nakoupené kombinézy 9-12 a myslim že v zimě už mu nebudou :mrgreen:

Jenže ona má všechno, co nosí, volné :lol: :lol: :lol: Je to můj záprdek :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
22446
11.9.15 13:25
@slunce.v.duši píše:
@Ecil s čepicema na tom budeme stejně. v létě sem ho naučila alespoň na klobouček, sice se na to netvářil ale vydžel ho mít chvíli na hlavě. zato čepice…no to je cirkus. :zed: objednala sem si jich několik z netu nebo i háčkované na zakázku, tak jsem mu jednu chtěla dneska ráno dát, bylo u nás 8stupňů…ty bláho, no to byla scénka. :roll: ale je fakt že mu ani žádná správně nesedne, on má hlavu kulatou a celkem nízké čelo, takže jak je čepice vysoká, leze mu do očí. budu muset holt vzít dítě a vyrazit na nákupy s ním a ozkoušet :think: dokud to půjde, zkusim vydržet na kapucích a na čapku ponalu zvykat, doslova po minutách :cert: a totéž budou rukavice a boty (capky)

Boty u nas dobrý, nosí je pořád, jsem na ně ujetá (teda doma ne, ale jak někam jdeme, musí být in :lol: :lol: :lol: ). Klobouček neměla v létě ani jednou (a že jsem jí jich pořídila, v různých barvách, aby ladila), psycho bylo jí v něm vyfotit (chudák fotograf, asi 20 min cvakal jako o život, než máme pár neuřvaných fotek :lol: ). Rukavice nevím, od zimy je neměla, tak uvidím, co vymyslí.

• načítám...
7868
11.9.15 14:33

@slunce.v.duši
Martinek je kus chlapa. I podle fotek ;) ale tak to ma byt, chlap nemuze byt nejaky strizlik.
Bud z toho vyroste a kdyz ne, tak co :palec:
8o tak u vas se ten satnik musi menit hodne casto :lol:
My ted mame vel.68 a je nam akorat… mame doma hubenou zizalku :mrgreen:

• načítám...
11.9.15 16:03
@Ecil píše:
Boty u nas dobrý, nosí je pořád, jsem na ně ujetá (teda doma ne, ale jak někam jdeme, musí být in :lol: :lol: :lol: ). Klobouček neměla v létě ani jednou (a že jsem jí jich pořídila, v různých barvách, aby ladila), psycho bylo jí v něm vyfotit (chudák fotograf, asi 20 min cvakal jako o život, než máme pár neuřvaných fotek :lol: ). Rukavice nevím, od zimy je neměla, tak uvidím, co vymyslí.

no vidíš a já mu pořídila zase pro změnu botník jak krá. va a nenosil skoro žádné. hned je zkopával z nohou. :zed: teď jsem mu je zase zkusila a prostě ne…na zimu jsem mu koupila aspoň takové neprofuky návleky do kočáru. snad aspoň ty snese. :roll:

• načítám...
11.9.15 16:06
@Ecil píše:
Jenže ona má všechno, co nosí, volné :lol: :lol: :lol: Je to můj záprdek :lol: :lol: :lol: :lol:

je to holka, tak nemuže být zase velká jako dinosaurus :mrgreen: když něco vidim pro prcka, tak už to beru rovnou v 86-92. lidi na mě sice koukaj divně, ale aspoň mam šanci že to vezme někdy na sebe. :mrgreen:

• načítám...
11.9.15 16:14
@Alexandraf píše:
@slunce.v.duši
Martinek je kus chlapa. I podle fotek ;) ale tak to ma byt, chlap nemuze byt nejaky strizlik.
Bud z toho vyroste a kdyz ne, tak co :palec:
8o tak u vas se ten satnik musi menit hodne casto :lol:
My ted mame vel.68 a je nam akorat… mame doma hubenou zizalku :mrgreen:

nedělam pomalu nic jinýho, než vyřazuju oblečení. :mrgreen: no za něco ten rodičák utratit musim, že :pankac:

• načítám...
1018
11.9.15 17:17

@slunce.v.duši Já taky malýho oblíkám do větších kousků, nesnáším, když to má akorát, přijde mi, že ho to musí škrtit nebo když by mu mělo lízt ramínko z malýho body, protože by ho měl moc natáhnutý, tak to taky likviduju. :cert:

• načítám...
1018
11.9.15 17:22

@ta Mišel Jeden mám z C&A, je semišovej zvenku, vevnitř tenká bavlna a uprostřed asi vatelín. Ale líbí se mi i ten vlněnej, tak o něm přemýšlím… :think: My máme v ložnici tak kolem -*20 stupňů, možná budem teda topit kvůli malýmu víc, ale spíš tam máme dost vysokou vlhkost, která tepelnej komfort dost kazí, tak máš pocit takové lezavé zimy někdy víš… :zed:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+