Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Alexandraf píše:
Holky, Ladik se dneska konecne pretocil na brisko![]()
![]()
dlouho bojoval s raminkem, ale dneska ho zdolal
Je to kluk šikovná, tak teď doma začne teprve veselo ![]()
@Jana Vajnerová píše:
@Ecil A nyní to máš jak?
Pokud správně rozumím snídaně mléko, dopolední svačinka ovocná presnidavka, oběd zelenina s masem a třeba bramborem, odpolední presnidavka ovocná presnidavka, večer kaše. Mezitím davas mléko?
Rozumím správně? A co pribinacek?
Je to přesně, jak píšeš, na odpolední svačinu dávám někdy ovocnou přesnídávku, někdy bílý jogurt buď samotný nebo s ovocem. Nic podobného jako pribiňáky atd nedávám, tvaroh by dítě mělo dostat také až mnohem později. Ještě těsně před spaním má mléko (vypije tak 100 ml), usíná při něm. Jinak během dne jí dávám pít vodu, vypije tam 150-200 ml za den.
@alexa37 píše:
Tak máme za sebou 8 měsíční kontrolu, měříme 74,ale zdálo se mi, že to měla sestřička blbě, že měla 76 a vážíme 10,140kg, jinak jsme dostali pochvalu, vypadáme jako by jsme už měli rok pryč a jsme o šikovní, poradili nám co s Elou, aby se v noci nebudila hlady, což si myslím, je důvod toho našeho buzení, včera sem už zkusila místo kaše rohlík s mlíkem a bylo to lepší, mám dát ještě před koupáním normální jídlo a po koupání to mlíko z rohlíkem tak snad bude náš malej otesánek spinkat a nebude nás budit v noci hlad
Eliška je šikulka ![]()
@Alexandraf píše:
Baborka je krasna holcicka. Ja ty jeji kukadla zboznuju![]()
Moc vam to vsem slusi, jste krasna rodinka
Děkujeme ![]()
@Alexandraf píše:Šikovný kluk
Holky, Ladik se dneska konecne pretocil na brisko![]()
![]()
dlouho bojoval s raminkem, ale dneska ho zdolal
@Lasislava1 Z Danecka roste pekna manicka.
Tobikovi uz by se taky dal na krku udelat culik. Mame uces ala Jarda Jagru. ![]()
@alexa37 Elci uz je kus baby.
A resis nejak bio- nebio? Ja tem sklenkam tez moc neverim.
@Tinkka A v cem Ti spi mala ted? My tu mame 22 a Tobicek spi v pytli a overalu, dnes v noci mel ale desne studeny rucicky, tak jsem prehodila jeste deku a pak uz je mel ok. Az narazis na ten zimni, dej vedet, ale pres net se to asi blbe kupuje. Jinak ten Emitex se jevi dobre, teplouckej, viceucelovej. A hodi se nam k sedemu kocaru. Mam objednanej i rukavnik.
Ale Ty jsi koupila uz fusak vylozene zimni, ze jo?
Holky, furt bojuju s tim, jak malyho oblikat zejmena ven. U nas je ted kolem 12 stupnu odpoledne, co byste daly do kocaru a cim prikryly? Diky za inspiraci, porovnam to se svymi metodami.
A co oblwct do podzimni verze fusaku?
@slunce.v.duši píše:
Dneska sem vážila mladýho a vyšlo kvalitních 8,6kg
Já taky naší madam dnes vážila - 7,25 kg
Kam ten Krasoň spěchá ![]()
@slunce.v.duši píše:
Dneska sem vážila mladýho a vyšlo kvalitních 8,6kg
teeeeda ![]()
@Ecil píše:
Já taky naší madam dnes vážila - 7,25 kg![]()
![]()
Kam ten Krasoň spěchá
Taky se pridam ![]()
Ladik mel v pondeli 6100g
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat