Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@slunce.v.duši @Ecil @ta Mišel
Moc dekujeme ![]()
Mate pravdu, ted teprve zacne veselo a kolotoc
ale tesim se ![]()
@ta Mišel bio neřeším až tak přecitlivěle, dost kupuji ve stánku u mamčiné spolužačky a třeba hrášek mám mražený
@Alexandraf Náš mladý se naučil otáčet asi před třemi týdny. Jde mu to ale zpět na záda mu to nejde. Takže se vždy vzteka. Já nedělám nic jiného než k němu chodim a otacim ho nazpět
@ta Mišel píše:
@Tinkka A v cem Ti spi mala ted? My tu mame 22 a Tobicek spi v pytli a overalu, dnes v noci mel ale desne studeny rucicky, tak jsem prehodila jeste deku a pak uz je mel ok. Az narazis na ten zimni, dej vedet, ale pres net se to asi blbe kupuje. Jinak ten Emitex se jevi dobre, teplouckej, viceucelovej. A hodi se nam k sedemu kocaru. Mam objednanej i rukavnik.Ale Ty jsi koupila uz fusak vylozene zimni, ze jo?
OŤásek má taky hodně studený ručky, proto dávám spacák s rukávkama. Sice v něm plave, ale snad se v něm cítí dobře… ![]()
Já taky dnes vážila, u nás se váha zastavila na 5140 g
dr. v pondělí říkala, že si s tím tělem moc Oťásek neví rady, že je dobře živenej a že se přepíjí… ![]()
@Ecil píše:
Já taky naší madam dnes vážila - 7,25 kg![]()
![]()
Kam ten Krasoň spěchá
čoveče nevim a mě nějak velký nepříjde, asi to bude tím že nemam porovnání
holt ho bude kus a nebo to časem snad vyběhá. přitom je vlastně na mlíku, v příkrmech se zatím jen plácáme. prý po tom půl roce by se to mělo s váhou trošku zpomalit že už nerostou tak hrozně rychle, tak snad. ![]()
@slunce.v.duši Taky jsme na tom podobně. Stále kojím. Malej moc příkrmy nechce. Nějk neví co s tím. ![]()
@slunce.v.duši u nás se to poč nezastavila
přinesla za 2 měsíce skoro 2 kila, ale mi jíme normálně a teď už co léze si myslím už tak nebud přivítat, ale ona zeleninu a maso miluje
@Jana Vajnerová píše:
@Alexandraf Náš mladý se naučil otáčet asi před třemi týdny. Jde mu to ale zpět na záda mu to nejde. Takže se vždy vzteka. Já nedělám nic jiného než k němu chodim a otacim ho nazpět
@slunce.v.duši píše: čoveče nevim a mě nějak velký nepříjde, asi to bude tím že nemam porovnáníholt ho bude kus a nebo to časem snad vyběhá. přitom je vlastně na mlíku, v příkrmech se zatím jen plácáme. prý po tom půl roce by se to mělo s váhou trošku zpomalit že už nerostou tak hrozně rychle, tak snad.
Bára teď za měsíc skoro nepřibrala, přesně před měsícem měla 7080 g, teď 7250 g. Ale v jídle se neomezuje, je spokojená, tak to neřeším.
@slunce.v.duši píše: čoveče nevim a mě nějak velký nepříjde, asi to bude tím že nemam porovnáníholt ho bude kus a nebo to časem snad vyběhá. přitom je vlastně na mlíku, v příkrmech se zatím jen plácáme. prý po tom půl roce by se to mělo s váhou trošku zpomalit že už nerostou tak hrozně rychle, tak snad.
A podle toho, co jsi psala o oblečení, tak je ho prostě kus chlapa. Barče teď konečně vyřazuju oblečení na 0-3 měsíce (něco ještě v pohodě nosí), na 3-6 měsíců je jí úplně vše v pohodě a v 6 -9 měsíců naprosto plave. A to jí bude přístí týden 7 měsíců. Jsem zvědavá, v čem bude madam v zimě, mám koupené kombinězy a bundy, které jsou jí strašně velké
Jenže jsem to kupovala v květnu v USA na 9-12 měsíců a nenapadlo mne, že bude oblečení 1/4 rok pozadu ![]()
@Alexandraf Je to šikula
![]()
@alexa37 Gratuluju ke kontrole, Eliška krásně roste ![]()
@Ecil tak už ho mam doma a je parádní..od pohledu kvalitní věc!!! Moc díky za tip a už se těším až v něm vyrazíme
![]()
@Ecil koukala jsem na foto..moc vám to s malou sluší…barus má úžasný kukadla ![]()
@Tinkka píše:
@Ecil tak už ho mam doma a je parádní..od pohledu kvalitní věc!!! Moc díky za tip a už se těším až v něm vyrazíme![]()
To jsem ráda, že se ti líbí
Já se netěším, až v něm vyrazíme, jsem zvědavá, jak zimu přežijeme. Bára nesnese nic na hlavě, čepičku neviděla někdy od dubna, jinak bych se z ní asi zbláznila. V zimě sice chvíli pokaždé řvala, ale aspoň si ji neuměla sundat. Jenže teď serve všechno, co na ní nasadím, klidně i uvázané. To bude boj
Už to vidím, ona bude pořád nachcípaná a já budu mít nervy v kýblu ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat