IVF v roce 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Jana Vajnerová
10.9.15 10:21

@Luciasek-86 Jeeee děkuji. A prosím Tě večer jakou kaši davas to nějakou kupujes?

• Upravit
3422
10.9.15 10:22

Terezka

Naše beruška

• načítám...
3422
10.9.15 10:30

Omlouvám se, ale nejde mi to otočit :nevim:

• načítám...
1191
10.9.15 10:37

@Jana Vajnerová Koupila jsem od Nestlé Moje první kaše, docela jí chutnala. Včera jsem zkoušela od Nestlé banánovou, ta teda moc úspěch nesklidila :mrgreen: ale jinak prý máme už dát i nějakou kaši s lepkem. Jediná od 4 měsíců je od Hami, Krupička s příchutí vanilky. Jinou jsem s lepkem neviděla.

@Leňásek27 Nádherná panenka :potlesk:

• načítám...
7151
10.9.15 10:54

@Leňásek27 Jee,ta je krásná, moc se Vám povedla :kytka:

baruš, tak at se Vám líbí, tam to znám. Jinak určitě jedte do plzenské zoo, je to tam moc hezké… :mavam:

• načítám...
22446
10.9.15 11:25

@Jana Vajnerová Já začala také mrkví, poprvé sněla pár lžiček, další den už jí snědla víc. Nelimitovala jsem jí množství, prostě dokud chtěla, jedla. Když nechtěla a snědla jen pár lžiček, dostala mléko. Dva dny jsem vždy dávala jednu věc, pak zase dva dny další. Během asi 14 dnů mi jedla celé ty malé skleničky 125g, mléko jsem už nedávala. Dostávala ho k obědu. Pak jsem na dopolední svačinu přidala ovocné přesnídávky, a jasně, že mi přestala jíst zeleninu :cert: Tak jsem jí dávala asi 4 dny jen mléko (ani to ovoce, které by jedla) a pak znovu zkusila zeleninu, už jí zase jedla. Asi další měsíc byla na ovocné přesnídávce dopoledne, zelenině k obedu a kaši večer (začínala jsem od Nutrilonu První kaše). K snídani a k odpolední svačině měla mléko. Teď má už i odpolední svačinu buď ovocnou přesnídávku nebo dojídá zeleninu (když jedla méně oběd) nebo jogurt. Od cca 5,5 měsíce jsem přidala maso, teď už baští všechny masozeleninové příkrmy určené na její věk včetně ryb.

• načítám...
22446
10.9.15 11:26
@Leňásek27 píše:
Naše beruška

Ta je krásná :hug: :kytka:

• načítám...
7151
10.9.15 11:50

@Ecil Tak jsem obj.ten fusak zebra, našla jsem ho na netu za 3400Kč, tak jsem na něj zvědavá, ale určo bude super :mrgreen:

• načítám...
22446
10.9.15 12:23
@Tinkka píše:
@Ecil Tak jsem obj.ten fusak zebra, našla jsem ho na netu za 3400Kč, tak jsem na něj zvědavá, ale určo bude super :mrgreen:

Tak doufám, že budeš spokojená a nebudeš mi nadávat :lol: :lol: :lol: :jazyk:

• načítám...
22446
10.9.15 12:23
@Tinkka píše:
@Ecil Tak jsem obj.ten fusak zebra, našla jsem ho na netu za 3400Kč, tak jsem na něj zvědavá, ale určo bude super :mrgreen:

Tak doufám, že budeš spokojená a nebudeš mi nadávat :lol: :lol: :lol: :jazyk:

• načítám...
7151
10.9.15 12:39

@Ecil Věřím Tě, páč to máš vyzkoušené. I s tou zavinkou Litle Angel jsem byla nadmíru spokojená, koupila jsem pak i body a ted i čepičku s Outlastem a parádní. A pokud by se mi jo nezamlouval, jako že to nepředpokládám, jde to vrátit, takže cajk :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
1364
10.9.15 13:42

@Leňásek27 moc krásná princezna :srdce:

• načítám...
843
10.9.15 13:54

Holky mám dotaz. Kolik má děcko sníst příkrmu tak po třech dnech zkoušení lžiček. Malej mi snědl tak 40 g. Mám pak ještě dokrmit mlíčkem? Vypil mi k tomu 80 ml vody. Čaj nechce.

• načítám...
Jana Vajnerová
10.9.15 15:27

@Ecil A nyní to máš jak?
Pokud správně rozumím snídaně mléko, dopolední svačinka ovocná presnidavka, oběd zelenina s masem a třeba bramborem, odpolední presnidavka ovocná presnidavka, večer kaše. Mezitím davas mléko?
Rozumím správně? A co pribinacek?

• Upravit
5108
10.9.15 17:05

Tak máme za sebou 8 měsíční kontrolu, měříme 74,ale zdálo se mi, že to měla sestřička blbě, že měla 76 a vážíme 10,140kg, jinak jsme dostali pochvalu, vypadáme jako by jsme už měli rok pryč a jsme o šikovní, poradili nám co s Elou, aby se v noci nebudila hlady, což si myslím, je důvod toho našeho buzení, včera sem už zkusila místo kaše rohlík s mlíkem a bylo to lepší, mám dát ještě před koupáním normální jídlo a po koupání to mlíko z rohlíkem tak snad bude náš malej otesánek spinkat a nebude nás budit v noci hlad

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+