IVF v roce 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7151
8.9.15 14:36

@slunce.v.duši to jsi mě pobavila s tou rukou :mrgreen: u nas je ruka taky v kurzu..je to sranda to ti povim..jinak já jsem taky ráda že malá zatim relativně v klidu leží protože to pak budem asi koukat :jazyk:

• načítám...
8.9.15 14:51
@Tinkka píše:
@slunce.v.duši to jsi mě pobavila s tou rukou :mrgreen: u nas je ruka taky v kurzu..je to sranda to ti povim..jinak já jsem taky ráda že malá zatim relativně v klidu leží protože to pak budem asi koukat :jazyk:

my na pohyb dítěte nejsme s mužem připraveni. musí se ještě přišroubovat práhy u dveří, zabezpečit kamnosporák, repráky a vůbec všechno co by ho mohlo lákat. určitě zásuvky. protože ty ho už teď fascinujou… :roll: pak už nebudu stíhat tuplem nic. :pankac:

• načítám...
8.9.15 14:52
@Tinkka píše: [cidetektivky, tylunce. v.duši** píše:
Ty detektivko kde jsi to zase vystrachala? My zase nic nevíme! Anebo jsem to přehlídla? :mrgreen:

dneska sem jen tak zašmejdila a našla jinou diskuzi, kde právě zmiňovala že malá se 18.8. narodila.

• načítám...
22446
8.9.15 14:53
@Tinkka píše:
@slunce.v.duši To zpívání nezávidím. To u mého zpěvu by asi brečel ještě víc chudíček, protože můj zpěv je opravdu dost falešnej :mrgreen: Malej už se přetáčí, nějak jsem nepostřehla co vše už umí :mrgreen:To víš na Báry Jonáše tady nikdo nemá, ten bude za chvilku chodit :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: Taky nemůžu zpívat :lol: Lekla by se, co to vyje a kdyby náhodou měla hudební sluch, mohla by mít doživotní trauma :lol:
  • načítám...
8.9.15 14:57
@Ecil píše: :lol: :lol: :lol: Taky nemůžu zpívat :lol: Lekla by se, co to vyje a kdyby náhodou měla hudební sluch, mohla by mít doživotní trauma :lol:

a teď si představ, že když je nejhůř a řve mezi lidma, tak v zájmu zachování duševního zdraví všech okolo, musim začít potupně zpívat (krákat). to ho dycky pobaví a uklidní. ideálně východňárskou o datlovi co džube do kůry :mrgreen: :roll:

• načítám...
10554
8.9.15 15:17

U nas jonaskovi lahodi broukani do ouska a kdyz zpivat tak jedine s hudbou a uplne taky nejvic medvidky jako @slunce.v.duši kdyz koukame na vecernicek tak zpivam jak diva a kluk se smeje, nevim tedy jestli me ale asi jo:-D

• načítám...
10554
8.9.15 16:05

Dnes jsme se dozvedeli, ze jsme prijati do kurzu plavani, zaciname 29.9. v 8.30 pro nas zabijacky cas, protoze vstavame v 9,30 ale my to dam ja se tak tesim
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
1191
8.9.15 16:50

Malá ukázka našeho nedávného focení :dance:

• načítám...
6639
8.9.15 20:21

@Luciasek-86 ta pase konicky uplne paradne.

• načítám...
6639
8.9.15 20:22

Holky jak to vypada kdyz otravuji zoubky?

• načítám...
3422
8.9.15 20:37

Ahojte holky, dnes ve 14:12 se nám narodila dcera Terezka. :srdce: Míry: 3500g a 50cm. Porod proběhl přirozenou cestou bez poranění a poměrně rychle :dance: V 9:00 nás přijímali s krvácením a nepravidelnými kontrakcemi, s tím, že k porodu to zatím nevypadá a ta pár hodin jsme byli na světě :palec: Obě jsme v pořádku a všechny vás moc zdravíme :mavam:

• načítám...
10554
8.9.15 20:40
@Leňásek27 píše:
Ahojte holky, dnes ve 14:12 se nám narodila dcera Terezka. :srdce: Míry: 3500g a 50cm. Porod proběhl přirozenou cestou bez poranění a poměrně rychle :dance: V 9:00 nás přijímali s krvácením a nepravidelnými kontrakcemi, s tím, že k porodu to zatím nevypadá a ta pár hodin jsme byli na světě :palec: Obě jsme v pořádku a všechny vás moc zdravíme :mavam:

gratulujeme k prdolce, juuu jsem nedockava na fotecku, maminko odpocivej at jsi brzy fit a terezce posilame s jonasem hudlana a hodne stesti a zdravi do zivota,,a tatka at ji poradne zapije :potlesk: :potlesk: :potlesk: :palec: :palec: :palec: :* :* :* :kytka: :kytka: :kytka: :pankac:

• načítám...
10554
8.9.15 20:41
@Luciasek-86 píše:
Malá ukázka našeho nedávného focení :dance:

krasavice hanbata :-D :andel: :andel:

• načítám...
8.9.15 20:52

@Leňásek27 Gratulace holky! Tak to máte už taky za sebou. :hug:

• načítám...
1364
8.9.15 20:56

@Leňásek27 Jééé, moc blahopřeju k Terezce, sžívejte se, holky, přeju hodně zdravíčka :kytka: Vypadá to, že už jsem na řadě :pankac:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+