Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@slunce.v.duši to jsi mě pobavila s tou rukou
u nas je ruka taky v kurzu..je to sranda to ti povim..jinak já jsem taky ráda že malá zatim relativně v klidu leží protože to pak budem asi koukat ![]()
@Tinkka píše:
@slunce.v.duši to jsi mě pobavila s tou rukouu nas je ruka taky v kurzu..je to sranda to ti povim..jinak já jsem taky ráda že malá zatim relativně v klidu leží protože to pak budem asi koukat
my na pohyb dítěte nejsme s mužem připraveni. musí se ještě přišroubovat práhy u dveří, zabezpečit kamnosporák, repráky a vůbec všechno co by ho mohlo lákat. určitě zásuvky. protože ty ho už teď fascinujou…
pak už nebudu stíhat tuplem nic. ![]()
@Tinkka píše: [cidetektivky, tylunce. v.duši** píše:
Ty detektivko kde jsi to zase vystrachala? My zase nic nevíme! Anebo jsem to přehlídla?
dneska sem jen tak zašmejdila a našla jinou diskuzi, kde právě zmiňovala že malá se 18.8. narodila.
@Tinkka píše:
@slunce.v.duši To zpívání nezávidím. To u mého zpěvu by asi brečel ještě víc chudíček, protože můj zpěv je opravdu dost falešnejMalej už se přetáčí, nějak jsem nepostřehla co vše už umí
To víš na Báry Jonáše tady nikdo nemá, ten bude za chvilku chodit
@Ecil píše:![]()
![]()
Taky nemůžu zpívat
Lekla by se, co to vyje a kdyby náhodou měla hudební sluch, mohla by mít doživotní trauma
a teď si představ, že když je nejhůř a řve mezi lidma, tak v zájmu zachování duševního zdraví všech okolo, musim začít potupně zpívat (krákat). to ho dycky pobaví a uklidní. ideálně východňárskou o datlovi co džube do kůry
![]()
U nas jonaskovi lahodi broukani do ouska a kdyz zpivat tak jedine s hudbou a uplne taky nejvic medvidky jako @slunce.v.duši kdyz koukame na vecernicek tak zpivam jak diva a kluk se smeje, nevim tedy jestli me ale asi jo:-D
Dnes jsme se dozvedeli, ze jsme prijati do kurzu plavani, zaciname 29.9. v 8.30 pro nas zabijacky cas, protoze vstavame v 9,30 ale my to dam ja se tak tesim
![]()
Ahojte holky, dnes ve 14:12 se nám narodila dcera Terezka.
Míry: 3500g a 50cm. Porod proběhl přirozenou cestou bez poranění a poměrně rychle
V 9:00 nás přijímali s krvácením a nepravidelnými kontrakcemi, s tím, že k porodu to zatím nevypadá a ta pár hodin jsme byli na světě
Obě jsme v pořádku a všechny vás moc zdravíme ![]()
@Leňásek27 píše:
Ahojte holky, dnes ve 14:12 se nám narodila dcera Terezka.Míry: 3500g a 50cm. Porod proběhl přirozenou cestou bez poranění a poměrně rychle
V 9:00 nás přijímali s krvácením a nepravidelnými kontrakcemi, s tím, že k porodu to zatím nevypadá a ta pár hodin jsme byli na světě
Obě jsme v pořádku a všechny vás moc zdravíme
gratulujeme k prdolce, juuu jsem nedockava na fotecku, maminko odpocivej at jsi brzy fit a terezce posilame s jonasem hudlana a hodne stesti a zdravi do zivota,,a tatka at ji poradne zapije
![]()
@Luciasek-86 píše:
Malá ukázka našeho nedávného focení
krasavice hanbata
![]()
@Leňásek27 Jééé, moc blahopřeju k Terezce, sžívejte se, holky, přeju hodně zdravíčka
Vypadá to, že už jsem na řadě ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat