Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Ecil píše:
Ty jo, on už taky sedí?
prosím pěkně to není oficiální sed, to je něco do čeho se dostal asi omylem, když se chtěl přetočit v kočáru na břicho. jak je tam málo místa, tak skončil namáčknutý na boku kočáru, tak se na něj aspoń ručkama vydrápal, pak tam sebou různě mrskal až skončil takto a byl z toho paf. a my taky. protože jestli to udělá ještě jednou, je čas na kšíry. ![]()
Holky, všem díky za reakce. Holky, taky chci koupit na začátek skleničky, nevím kde budu v zimě kupovat nějakou bio zeleninu? Fungujou farmářské trhy v zimě, nevíte. Asi těžko, co. Pak tedy pokud jsou skleničky v pohodě, jakou oni tam dávají zeleninu, že má málo dusitanů, ví někdo? Ecil? Jinak jaké sklenky a kde byste mě doporučily bez cukru a dalších divných přísad prosím
V DMku? Kamarádka mě říkala, že dávala Hami a četla mě složení a to bylo v pohodě. Ale oni to kupujou v Německu.
Mišel, prosímtě dáš mě echo o tom fusaku, až Tě dorazí? Taky jsem o něm četla, tak počkám co budeš říkat, ju. mami mě chce vnutit ten po nás s ovčím rounem, je sice vyčištěný, ale mě prostě smrdí a nechci tam malou dávat ![]()
@Ecil Ty jo, díky za tip na ten fusak, ty bláho ten je vymakanej, ten se mi líbí, vypadá super a ty vlastnosti také vypadají parádně
Fakt je tak super i ve skutečnosti? A je větší ju? Protože malá má už ted sedm kilo a 65cm, tak aby se mi tam vešla, ale píšou délka 95cm…A k té židličce není nestabilní? Má nosnost do 15kg a malá má už ted sedm kilo, tak nevím jak dlouho by nám posloužila
Ale též se mi líbí. Máš dobrej vkus
![]()
@Tinkka já zatím kupuju v DMku ty malé masozeleninové (mají velký výběr a Verunka víc nesní) a ovocné kupuji od Hamé 100% ovoce bez přidání cukru 205g. Až bude papat i masozeleninové ty větší, budu kupovat od Hamé. Hami má docela šílené ceny na to, ať je v tom jen květák nebo králík nebo tele nebo kuře nebo špenát..furt stejná cena 25,90kč, což docela nechápu ![]()
@Tinkka Jasny, info podam, snad dorazi zitra. Ja prave chtela celorocni, jeste jsem koukala na Lodger, ale je asi dost podobny jen 2× drazsi.
@letnička77 díky,prozkoumám to v DMku. Mám docela obavy, když ted dám skleničky, že si malá zvykne a pak nebude chtít vařené. Kámoška to tak měla u holky, nechtěla pak jíst vůbec nic jiného…
Holky, to dáváte všechny kupované nebo tady některá vaříte? Asi ne co?
@Tinkka já vařím, skleničku dám jen když někdy nestíhám, že nejsem neplánovaně doma a neuvařím si večer
@Tinkka zeleninu kupuji, já začla skleničkama, ale nezdála se mi ta barva mrkve, vůbec to nešlo vyprat, tak sem uvařila svou a ta šla pěkně vyprat, mě to přijde že to je přibarvené, prostě já když uvařím tak tu mrkev nemám tak tmavou a jde pěkně vyprat oproti kupovanému, prostě doma vím kolik čeho tam má
Byli jsme dneska na navsteve u vasika a jonas opet neprekvapil a vasika stale napadal, dokonce ho ozuzlal na palci u nohy ![]()
@1985bara píše:
Byli jsme dneska na navsteve u vasika a jonas opet neprekvapil a vasika stale napadal, dokonce ho ozuzlal na palci u nohy
a s Vencou to ani nehlo ![]()
Ja davam sklenicky a zatim neni problem. Jak psala Ecil, dnesni ovoca a zelenina neni moc dobra, vsechno je to vyhnane chemii. Az pak bede vetsi tak uz bude papkat co mi.
@slunce.v.duši píše:
a s Vencou to ani nehlo
tentokrat neee, ale minule plakal, ted se mu vysmal ![]()
Taky sklenickujeme, ale jonas uz hodne papa od nas, davam mu na stranu kdyz varim sklenicky hlavne v tydnu kdy u nas obedy moc nejedou ale o vikendu si da mnamku,,ale jak porad pisu mame doma kyselinu,,jen jsem zjistila ze opravdu neni polivkovy typ
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat