IVF v roce 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4120
5.9.15 13:25

@monika m Jorksiri se dozivaji az 18 let, tak jakej pak duchodce. ;) Chce to cas a zvykne si. A Ty taky. :hug:

• načítám...
4120
5.9.15 13:27

@evaprochy To je zajimavy, ze jsou tak rozdilni. :) A tatku maj stejneho, ze? Snad vam to v centru nespletli. :mrgreen: To dedeni je blby.

• načítám...
4120
5.9.15 13:30

@Lasislava1 U nas jsou prdiky casto mez 4. a 6. rano, maly sice spi, ale ja moc ne, protoze se krouti, kope a knika. :? Prvni cas noci spi hezky, brisko si odpocne, ale po tom jidle kolem 2. nasleduje tohle. Pres den uz ma taky trochu problem usnout a spi kratsi dobu. Kocar ho neuspi?

• načítám...
6639
5.9.15 14:12

@ta Mišel Kočár nesnáší, max. vajíčko :nevim:

• načítám...
1018
5.9.15 14:22

@Lasislava1 Nápodobně, u nás kočár taky nefrčí, ale zkoušíme to každej den, musí si zvyknout. :nevim: Za chvíli kojím a pak ho jdu trápit v kočárku… :? :mrgreen:

• načítám...
1018
5.9.15 14:22

@ta Mišel Na to u nás zabírají nahřátý pecičky a příp. zvednout nožky a podložit třeba dekou. Pak zase můžem spát. Oba. :mrgreen:

• načítám...
12488
5.9.15 15:10

@evaprochy Takze byva i normalni aby melo miminko malo? Helet Natalka zacela s prikrmy a vcera na mimoradne kontrole kdy jsem musela jet k Dr. jelikoz je osipana, tak misto toho aby mela pres 7kg coz jsem i cekala tak mela 5800g.Coz me dostprekvapilo. Jelikoz jsem po tech kasich a prikrmech a mmlice cekala vic.Nuu.Bojim aby ji neco nebylo hur kyz ji a moc nepribira.Tedy ona pribrala a pak najednou byla zase lehka. Pricitala jsem to zacpe a zahlcenosti bobkama. A ted jak je osipana prs den nechce moc jist a v noci mi ji 3× jako novorozenec. 8o :roll: :nevim:

• načítám...
12488
5.9.15 15:15

@Lasislava1 @ta Mišel Holky na prdiky pomaha taky zavinuti. :palec:

• načítám...
5108
5.9.15 15:24

@jahoda 2 bud ráda, že je malinká, Eliška je zas velká a tahat ji není žádná sranda, my jdeme ve čtvrtek na 8-měsíční a odhaduji, že bude mít 9,5kg a to už je poznat to tahat do schodů, nevím jak to budu zvládat v zimě až bude ještě nabalená :nevim:

• načítám...
12488
5.9.15 18:14

@alexa37 Juju to mi ani tak nevadi, ale bojim se aby ji nebylo neco hur, tak nejak kdybych do ni pres den jidlo nenacpala tak mi dnes jeste nejedla. A nejist by se mi zachvili stratila. :think: Nevim co s tim. V noci rve 3× o jidlo a pres den ho moc nechce. Nevim co se dejr, dejcha jako by mela velkou nosni mandly nebo nevim nu.Dela charcharchar dejcha nosopusou.Ale Dr. rika, ze nas na alrrgo nemuze poslat, ze by prd poznaly.Tak nevim. :nevim: :think: co delat.
Navic mi pride presla a prejeta a chce porad uspavat na spani, pak zas trenuje a tim se taky unavi a lesti si tvare a nos.:-)

• načítám...
14000
5.9.15 20:49

@ta Mišel
:D no to víš ono je to tak Tomášek je štíhle po tátovi (přítel měl při narození 2,45kg no a podoba je jasná takže ten je jasný :D no a Kubíček je zase celý já, faldíky ty jsem měla taky a pořád se mě drží :D

• načítám...
10554
5.9.15 20:55

@evaprochy uzo braskove :-D

@ta Mišel krasnej chlapecek :-)

• načítám...
4235
5.9.15 21:05

@ta Mišel no moresy ma jasny

• načítám...
14000
5.9.15 21:14

@jahoda 2
ted nerozumím otázce jak to myslíš zda je normlní aby mělo málo?

U Tomáška jsem nepřikrmovala i když měl malou váhu plně jsem kojila a jemu to stačilo (neplakal byl spokojený) když jsem mu pal v 9měsících začala místo mateřského mléka dávat sunar (ze dne na den mi zmizelo mléko) tak mi po něm nezačal přibírat, jak jsem čekala že přibere tak nic jako bych,,jen,, kojila. Do ted mu dávám sunar večer i ráno a je to štíhle.

U Kubíčka je to jiné i když kojím často a často přikládám tak se mi mléko netvoří tak jak u Tominy a tak jsem musela přidávat sunar, 2× denně mu přidávám.

Takže přes den nechce moc jíst? kolik přibrala od poslední kontroly? co na to dr.? a na tu vyrážku?

• načítám...
7868
5.9.15 22:03
@kytka077 píše:
ahoj :mavam: zdravim z Chorvatska :mrgreen: Ten uces je bozi :srdce:

Uzivejte dovolenou a slunicka :kytka:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest