IVF v roce 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5108
3.9.15 23:19

@Lasislava1 já dala v 6 týdnech rotarx apak máme zatím 3× infanrix hexa a prevenar13,jak v roku doočkujem 4 dávku, tak chci ještě žloutenku a tuberu, žloutenkovou aféru jsme tu měli u nás loni a tubera si myslím je mezi bezdákama víc než tušíme a bezdáci se drží u marketu a jak bude Eli v košíku tak u nákupních košíku je velké riziko nákaz různého druhu

• načítám...
7868
3.9.15 23:25
@alexa37 píše:
@Alexandraf kohouta můžem jen závidět :lol: je krásnej, ale všecky ty naše dětičky jsou nádherné
:mrgreen: On vam naroste :palec:
Mas pravdu, vsechny jsou kouzelny :kytka:
  • načítám...
7868
3.9.15 23:26
@1985bara píše:
@Alexandraf kdes toho kohouta ukradla :-D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: vyrobila
  • načítám...
7868
3.9.15 23:28

@ta Mišel
Ja bych do UM nesla. To, ze se mu mlicko vraci, je normalni. Ladikovi se taky vraci, zvlast ted, kdyz neni ani chvilku v klidu :lol:
A skytavka je normalni, tu bych neresila. Ladik skyta taky, bud, kdyz je mu zima, kdyz si moc nemuze brisko po baste. Pomaha, kdyz mu dam jeste napit mlicka a skytavka je pryc :palec:
Takze bych UM nedavala, podle me nic neresi :nevim:

• načítám...
22446
3.9.15 23:59

@Lasislava1 ja nechala očkovat i na nepovinné, tzn. i na rotaviry a Synflorix. Ted mam Baru objednanou na tuberu.

• načítám...
12488
4.9.15 00:40

@ta Mišel Mala po tom mela hroznou zacpu.Tak jsem mela volit nadymani nebo ublinkavani. A vybrala jsem ublinkavani a nadymani nechala tak a ted neublinkava a nadymani ma malinko s Humano aby brisko nebolelo nu. :nevim:

• načítám...
5108
4.9.15 08:54

@Ecil ty už budeš dávat tuberu? se ve čtvrtek zeptam doktorky, chci ji taky co nejdřív, protože si myslím že ji je kolem hodně a neví se a teď tou vlnou migrace ani nechci myslet

• načítám...
1191
4.9.15 10:48

Ahoj holky, musím se pochlubit, Klárka se nám včera poprvé otočila sama na bříško :dance: :dance: :dance: a máme po klidu :mrgreen:

• načítám...
6639
4.9.15 11:23

@alexa37 @Ecil Holky, přijde mi hrozně malý na očkování, mám z toho strach.. :nevim:

• načítám...
1018
4.9.15 12:08

@Lasislava1 Taky se bojím, ale vem si, že nás už očkovali druhý nebo třetí den po porodu na TBC a to je dost náročný očkování. A hned tři měsíce na to už jsme jeli v očkování podobně jako dneska…
Navíc jsem někde četla, že by se nemělo očkovat nejen při nějaké viroze, ale i když rostou zuby, tak možná proto někdo vymyslel ten očkovací kalendář tak, aby to pro většinu dětí bylo co nejmíň komplikovaný.
Já právě teď s ohledem na migranty vážně přemýšlím o TBC, ale trochu se toho taky bojím.
@Ecil To se očkuje u pediatra nebo někde na hygienické stanici?

• načítám...
22446
4.9.15 12:11
@alexa37 píše:
@Ecil ty už budeš dávat tuberu? se ve čtvrtek zeptam doktorky, chci ji taky co nejdřív, protože si myslím že ji je kolem hodně a neví se a teď tou vlnou migrace ani nechci myslet

Jj, ideální doba je po skončení hexy a pneumokoků, měsíc po poslední injekci, kolem 6.měsíce.

• načítám...
22446
4.9.15 12:13
@Smajlinka123 píše:
@Lasislava1 Taky se bojím, ale vem si, že nás už očkovali druhý nebo třetí den po porodu na TBC a to je dost náročný očkování. A hned tři měsíce na to už jsme jeli v očkování podobně jako dneska…
Navíc jsem někde četla, že by se nemělo očkovat nejen při nějaké viroze, ale i když rostou zuby, tak možná proto někdo vymyslel ten očkovací kalendář tak, aby to pro většinu dětí bylo co nejmíň komplikovaný.
Já právě teď s ohledem na migranty vážně přemýšlím o TBC, ale trochu se toho taky bojím.
@Ecil To se očkuje u pediatra nebo někde na hygienické stanici?

Očkuje se na dětských pneumologiích nebo kalmetizačních stanicích. Poradí ti pediatr, kam máš zavolat.

• načítám...
22446
4.9.15 12:15
@Lasislava1 píše:
@alexa37 @Ecil Holky, přijde mi hrozně malý na očkování, mám z toho strach.. :nevim:

Já mám zase strach z těch nemocí :nevim: Očkování zvládla všechno perfektně. Já jsem s ní pořád v pohybu, mezi lidmi, cestujeme. Nechci ji ohrožovat zbytečně tím, že nekde něco chytne. Koukám na to stejně, jako @Smajlinka123, nevím, proč pořád převládá mezi lidmi pocit, že očkovací kalendář dělají blbci, co chtějí dětem ublížit :nevim: Já si to prostě nemyslím.

• načítám...
6639
4.9.15 12:18

@Ecil Já jsem původně htěla jen ty povinné, ale zeptala se, jestli jsem já, nebo manžel netrpěli na záněty uší a já zrovna celkem dost, no.. Pak na průjmy v rodině a s tatkou jsme průjmy měli často.. tak nevím, no..

• načítám...
22446
4.9.15 12:24

@Lasislava1 Bára je naočkovaná jak na pneumokoky, tak na rotaviry. Teď dám tuberu. Pak opět povinná očkování a potom chci meningokoka a později i klíšťovku. Viděla jsem jak děti s meningokokem, tak následy klíšťovky, nechci tuhle bezmoc zažít u svého dítěte. Neochráním ji před vším, ale aspoň před tím, co můžu.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+