IVF v roce 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7151
3.9.15 14:57

Kamarádka to spaní u holky vyřešila tak, že malá spala na matraci na zemi, takže nemohla spadnout…
@Smajlinka123 Tak prima, že jste to vyřešili se spaním..ono chvilku trvá, než si uděláte nějaký režim nebo přijdete na to, co malému vlastně vyhovuje nebo naopak co mu vadí…Malá zpočátku hodně křičela ze spaní, jakoby se něčeho bála, vždycky jsem hned naběhla a ukonejšila a postupně se to zlepšovalo a ted už to nedělá vůbec, cítí se bezpečně díky tomu, ví, že je maminka vždy poblíž a už se nebojí…U nás je vždy problém, pokud přehlédnu signály, kterými dává najevo, že je unavená a chce spát, potom je ukníkaná a pláče. Jakmile jsem vychytala dobu, tak malá začne zívat, šupnu ji do postýlky a ona za chvilinku hezky spinká… :pankac:

• načítám...
10554
3.9.15 15:25
@Smajlinka123 píše:
@1985bara Určitě ten polštář vyzkoušej, nic za to nedáš, max. mu ho v noci odendáš pryč… Ale je možný, že mu vadí ten stísněný prostor postýlky a že postel by to vyřešila. Jen bych první dny dávala pozor, aby nespadl… :think: ale vlastně dětský postele mají okolo ohrádku že…

jj maji ohradku tak bych mu postel otocila ohradkou ven a zbytek hezky ke zdi, uvidim jak ten polstar, on se mi hrozne poti, ale ted uz nemaji byt vedra, tak snad to vyjde, nerada bych se takhle rychle zbavovala ‚miminka‘ i kdyz je pravda ze se v postylce stavi potvorak jeden

• načítám...
4120
3.9.15 15:36

Zdravime vsechny! :mavam: Dnes jsme byli na kontrole a Tobiasek meri 56,7 cm a vazi 4310 g. :* Stale jen kojime. Predevcirem mi milacek spal od 20:30 do 5:00. Zato dnesni noc po dlouhe dobe hruza, v noci mel, chudacek, prdiky, pac jsem snedla 3 cerstve kolacky a vubec si to neuvedomila. :,( Ted to dospava. @Smajlinka123 Jak je to presne mysleno s tim polstarem? Nam malej taky v noci dost povida a heka ze spani.Dnes chudinka i kopal a prdel.. Takze davas kapicky i mimo jidla pri potizich? Budu muset zkusit.

• načítám...
4120
3.9.15 15:40

A nemate nekdo zkusenost s Nutritonem? Pry je to na paleni zahy prcku, snad vlaknina. Maly casto skyta a zacal obcas pokaslavat, dle Dr.se mu vraci jidlo.

• načítám...
7151
3.9.15 16:13

@ta Mišel mam ho doma nepoužité tak tě ho můžu poslat..kdyby jsi chtěla..je tam výtažek ze svatojanskeho chleba je to na zahusteni obsahu…kv ublinkavani…ale nechtěla jsem malou zacpavat..tak jsem to ani neotevrela

• načítám...
4120
3.9.15 17:12

@Tinkka Ja Ti nevim, zda do toho jit. Co jsem cetla hodnoceni, tak zpusobuje zacpu a prdiky. :think: Malej mi neblinka, casto ale skyta a parkrat zakaslal. Taky i pri odrihnuti chce kolikrat zvednout po hodine znovu. Ale taky naopak nekdy neriha vubec.

• načítám...
7151
3.9.15 19:38

@ta Mišel jestli neublinkava tak bych mu to nedávala…malá Taky pořád skyta…to neresim vůbec…

• načítám...
3.9.15 20:20
@ta Mišel píše:
A nemate nekdo zkusenost s Nutritonem? Pry je to na paleni zahy prcku, snad vlaknina. Maly casto skyta a zacal obcas pokaslavat, dle Dr.se mu vraci jidlo.

Je to svatojánský chleba, jsme na něm od narození. Zahušťuju mu tím UM, protože AR mu nesedlo.
Jenže co sem mu začala dávat šťávy, tak je to už na houby a bleje vesele dál :zed:

• načítám...
6639
3.9.15 20:26

@slunce.v.duši taky blindime dale a i presnidavky. Dneska jsem mela hysterak ze nebude prikrm ze mi az malem vyskocil z lehatka, tak to vyhralo mleko.

• načítám...
6639
3.9.15 20:26

Holky davate do prikrmu olej a jaky?

• načítám...
10554
3.9.15 20:31
@marketa.pipa píše:

jen kapicku z dm primo pro mrnata

• načítám...
6639
3.9.15 20:36

@1985bara super tak koupim.

• načítám...
1208
3.9.15 20:57
@1985bara píše:
@Smajlinka123 krasne si to popsala a jsem rada ze otasek je klidnejsi, ja bojuju s jonaskem se spanim, on mi uplne neuveritelne cestuje v postylce ale tak ze se mlati o tycky a tim se rusi, zkusila jsem cestovku, ale to jsme se nevyspal uz ani jeden, ta je zase mekka takze se rve porad dal a dal a musim ho posouvat jsem z toho uz nestastna on to potom dospava pres den kdy se mazlime pred spanim a spinka u me na posteli, takze zaciname silne uvazovat o tom ze postylku zrusime a koupime detskou postel, protoze jak ho dam i jen samotnyho na postel tak je klidnej a spinka, jinak s postylkou problem nema, usne v ni v poho, hraje si vni ale nocni spanek je hruza, mozna zkusim jak jsi psala dat ho na polstar celeho :think: :think: :think: on jinak spinka celou noc s tim problem nema, budi se temi ranami co vydava, ale zase hodi prtkou a spi dal, jenze ja vstanu posunu ho a za deset minut rana jak z dela :P,,jinak s tim usinanim vecer, taky bych to delala jako to delas, ja jonaskovi dam flasku krkneme pomazlime a je to prakticky to same, protoze ho ukladam uz polospiciho

Hezký večer, tak tenhle problém jsme měli taky. Koupili jsme ještě jednu pěknou klasickou matraci do cestovní postýlky a byl klid. :D

• načítám...
5108
3.9.15 21:14

@1985bara pak dej vědět jak dopadl test s polštářem, taky bych ji pak dala, u nás problém, že leze po postýlce a cestou vytratí dudana a pak ho nenašmátrá a to ji probere, řetízek se neosvědčil :,(

• načítám...
3.9.15 21:24
@marketa.pipa píše:

dávam olej alnaturu pro mimina, prý je ještě hipp ale ten sem v Čechách neviděla, tak až pojedem do Němec

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+