IVF v roce 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
10554
31.8.15 22:27
@alexa37 píše:
Holky co se chystáte do druhého tak vám tak závidím, doma nechcou ani slyšet :( dneska jsme byli na výletě v Rožnově pod Radhoštěm ve skanzenu a je tam kolébka, kterou když prej rozkolébám tak do roka bych měla chovat, no měla jsem zakázané se k ní jen přiblížit, ale neuhlídali mě, rozkolébala jsem ji, tak snad se zadaří i proti přírodě :D
Jinak výlet byl bezva, Eliška byla úžasná a nejvíc sem se nasmála už doma, začla lozit po čtyrech a jak leze nejistě, tak to vypadá prčovně, že vypadá jak velký pavouk co leze

ja si chci taky zahoupat :-),,,tak snad se zadari,,,jonas obcas vypada jak rozslapnuty pavouk jak leze :-D

• načítám...
5108
31.8.15 22:37

@1985bara tak lezla taky, se vždy rozhoupala a odrazila, ale dneska začla pěkně po čtyrech, bylo to tak pěkně jak jí to šlo, ale ani to tatu neobměkčilo na dalšího prcka :,( no ještě musíme zajed do jeskyní v Hranicích tam je zas jakýsi krápník co se ho dotkneš a splní se ti přání :mrgreen: prostě budu pořádat rodinné výlety mě na míru :mrgreen:

• načítám...
5108
31.8.15 22:48

Dnešní Eliška

• načítám...
10554
31.8.15 22:49

@alexa37 takt ak, jen si to zarid a mrne bude :-), jonas taky leze po 4 ale obcas mu to jeste ulitne a hlavne kdyz si prislapne overalek :D

• načítám...
12488
31.8.15 23:07

@Lasislava1 Me taka v postylce rve, podle me je na ni velka a nebo protoze zjisti, ze je tam sama.No musi si zvyknout.Rve vzdy kdyz ji tam polozim a neni uspana a nebo kdyz ji tam polozim a odejdu. Chvilisihraje a pak rve, ale to vzdy i kdyz je na hraci dece a odejdu do kuchNe/treba/.

• načítám...
12488
31.8.15 23:19

@slunce.v.duši To je dobry, Natalka se vykadila vcera na cel zada az ke krku a dnes co jsem ji svlikla plinu tak se pocuraa ze mela mokrou i hlavu.No kdyz se dari tak se dari.:-) K tomu prisel muz, ze ma horecku a tak jsem namackana s malou bez telky v loznici.Mala nemuze mit otevrene okno, vsechno ji rusi. Dokonce i me ehmehmehm a tak se furt prevraci a budi me tim, no a asi i sebe. Musim koupit jinou madrac jelikoz ty monitory dechu pod tou molitanovou cvakaji.Je tu strasne nedychateno.

• načítám...
1191
1.9.15 10:17

@Tsambika Vypadáš krásně a kde že máš těch 15 kilo? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

@Martina225 Marti malá je vážně krásná :srdce:

@Alexandraf Máš krásnýho lumpíka Alex :srdce:

@alexa37 Páni, Eli už je kus ženský a je moc krásná :potlesk: Jinak manželovi se taky do druhýho zrovna nechce, ale nějak ho udolám, rozhodně nechci mít jedináčka :cert: Třeba se vám to podaří ani nebudete vědět jak a těma výletama rozhodně nic nezkazíš :palec:

• načítám...
1191
1.9.15 10:20

Holky vůbec nestíhám reagovat, ale poctivě čtu :)
V neděli jsme začali dávat kašičku na noc a docela šmakuje :-) sice se Klárka zatím pere se lžičkou, ale to se zlepší. Máme za sebou poslední Hexu a ještě nás čeká jeden Synflorix a máme do roka pokoj. Musím to zaklepat, ale krom toho, že byla Klárka jeden den protivná, neproběhla žádná reakce :dance:
No a včera jsme konečně dokončili profi focení. Už jsme byli jednou před měsícem a zvládli jsme vyfotit tak tři fotky, pak se začala vztekat a bylo. Včera dorazila paní fotografka k nám a fotili jsme venku, bylo to moc fajn, jen si musíme na fotky počkat tak tři týdny :zed: ale jednu mám slíbenou do konce týdne, tak se pak pochlubím :lol:

• načítám...
633
1.9.15 21:23

Ahoj holky, tak dnešní kontrola : Verunka 6,5 měsíce 66cm, 5,79kg :) Škoda, že to nedotáhla na 6kg..mohla mít samé šestky :D

• načítám...
7868
1.9.15 23:18

@Luciasek-86 :hug: :hug:
My taky nemeli na ockovani zadny reakce, ani ta druhou davku :potlesk: :dance: uvidime, co rekne Ladik na treti :lol:
A uz se tesim na fotecky :srdce:

@letnička77
Roste jako z vody :srdce:
Ladik ma tuhle vahu ve 4 mesicich :oops:

• načítám...
7868
1.9.15 23:20
@alexa37 píše:
Dnešní Eliška

Ta je kouzelna :andel: :kytka:

• načítám...
7868
1.9.15 23:36

Holky, nas prvni kohout :pankac: :pankac: a novy pyzamko od tatinka, velikost 68 a je nam akorat :roll: :mrgreen: :srdce: :srdce:

• načítám...
4574
2.9.15 06:50

Holky nechaly jste prcky ockovat proti rotavirum?

• načítám...
7151
2.9.15 08:10

@Martina225 ne..když už tak proti pneumokokum…

• načítám...
5108
2.9.15 08:10

@Martina225 my dávali, je to na lžičku

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital