IVF v roce 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7868
30.8.15 22:17
@Jana Vajnerová píše:
Ahoj holky tak Vítek má hroznou srandu z toho že jí lžičkou takže kolikrát je velké umění se mu strefit do pusinky :D

Ale je videt, ze mu chutna :palec: ja uz se na prvni mrkvicku taky tesim, ale jeste si chvilku pockame :mrgreen:

• načítám...
7868
30.8.15 22:18
@Martina225 píše:
To vis, ze pridam. Valecka na kojicim polstari…

Pernulka je nadherna :* :* :* :* ten jeji kukuc :srdce: no, zrovna nudit se s ni nebudes :lol:

• načítám...
7868
30.8.15 22:22
@kytka077 píše:
Nene kojim ji kolem te desate, nekdy jedenacte ale to uz pije a spi :) Ma to tak od porodnice, ze ma pauzu v noci 7-8hodin. Dr. rikala, ze to vubec nevadi, ze vytravi a lip se ji tvori bakterie v brisku. Maximum pry 10hodin bez kojeni byt muze…

Ladik jde chrnet kolem 8 a to po koupani a dvojity baste, max do pul 9 je kozenej :lol: usne u jidla :mrgreen: vetsinou se budi kolem 10-12 vecer na mlicko, kdyz ne, tak ho budim ja a pak chrni az do 5-6 do rana :palec: a to si da jen mlicko, presunu ho k nam do loznice a chrnime tak do tech 8-9 :palec:

• načítám...
12488
30.8.15 22:45

Mat krasne fotecky a hezky pribjehy porodni. :hug: @Alexandraf A proc ho budis ty, kdyz se nevzbudi.Ja kdyz Natalku, takhlevzbudim, tak se mi pak budi celou noc po tech 3h..Pokud ji nevzbudim tak mi spi az do tech 3-4h. a nekdy az do 5h.,Kdyz je horko jako ted tak tyden uz i v 1-2h.,ale jen kdyz je horko.Nuu.:-)

• načítám...
7868
30.8.15 22:56

@jahoda 2
V tech 11 ho budim minimalne, uz to ma tak nejak nauceny od zacatku a budi se sam ;) a taky mi prijde, ze je to velika pauza, aby naposledy jedl v 8 vecer a pak az treba v 6 rano :nevim:
To Ladikovi je to jedno, vetsinou mi usne u kojeni, takze ho chvilku pochovam, aby mlicko steklo do briska a dam do postylky a chrni do rana :palec: on celou dobu je v takovym to polospanku :lol: za noc se mi jinak nebudi uz pekne dlouho :*
Zkousela jsem ho i treba nevzbudit, ale to je na prd, to mu pak pres den jedno mlicko chybi a je takovej, no neni to ono :lol:

• načítám...
4803
30.8.15 23:04
@Martina225 píše:
Tak to je super!!! Nase mala taky rada spinka. Ja se hrozne bala, ze kdyz ji nakojim po sesti hodinach, ze je to nejakej prusvih. Pres den spi spatne a je pak mrzuta, tak alespon, ze v noci.

Ja mam super pediatricku, ona pise i knizky o vyzive deti, tak ji verim. Nic nehroti a je rozumna. Jednu knizku jsem dostala a ma tam super rychle a jednoduche recepty a postupy jak zacinat s prikrmy. Tak se na to na podzim chystam :mrgreen:

@1985bara píše:
Byli jsme dneska nakupovat tak si to jonasek odridil sam :D

Bozi fotky :mrgreen: Malej vypada jak profik ;)

@marketa.pipa píše:
Neco malo posilam na kukacku.

Vypada jak andilek, co se jen smeje a spi :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
12488
30.8.15 23:13

@Alexandraf Aha no az budou prikrmy, tak to uz mu to jedno mliko chybet nebude.Nu urcite by mu nechybelo kdybys na noc davala bud mlicko na dobrou noc nebo kasi.Mi delame kasi jako dame 6ku Sunaru a k tomu 1-3lzice Hami krupicove.:-) Po Sunarce babanove mela zacpu. :nevim: no, ale me samozrejme taky mame jakoby jedno jidlo jeste za ten den navic. A to po objedovym prikrmu uz nechce mliko, ale za dve hodiny po nem uz chce a za dalsi dve si chce dat svacinu a za dalsi dve kasi, pak si bud da nebo neda jeste mliko a pak si rekne az v 5-6.A pak chce v 9-11Proste pres den chce cca po 2hodinach neco jist ne po trech jako u UM. A to mi prislo, ze po 3ji to nestacilo a chtela po 2h..Tak jak si rekla, hkavne v dobje spurtu noo.Ten mela mynuly tyden. DesVyrostla mi z cisla 62na cislo 68-74.Podle vyrobce. Najednou tu mam zase spousty vecicek, ale nemam cas je nafotit. Nejake i klucici.Ale vy mate uz vetsi vid. :nevim:

• načítám...
4803
30.8.15 23:21
@Ecil píše:
Bara si tvoří bakterie taky úspěšně, ted uz spí 12 hod v kuse. Ve 2,5 měsících spala 9 hod. Mame obě zlatíčka :kytka:

Tyyy jooo, 12 hodin mi spala jednou a ja ji furt kontrolovala, jestli dycha :mrgreen: Ale je to fajn, i tech 7-8hodin, pak ji nakojim a spi jeste dalsi dve, takze za me dobry. Jinak bych byla v praci jako zombie :mrgreen:
Mame zlaticka, mas pravdu. Ja rikam porad, ze ji mam za odmenu :srdce:

@ta Mišel píše:
@Ecil @kytka077 Tobicek spi v noci ted tak 5 ci 6 hodin v kuse, tak doufam, ze pujde ve vasich slepejich. :pankac: Ale je to parada i tak. :dance:
tak se mu to casem treba protahne :palec: Ja se cele tehotenstvi modlila, abych mela miminko co v noci spinka. Ze jinak zvladnu cokoli, ale musim byt vyspana. Ja jinak fakt nefunguju, spanek miluju a Kaja evidentne taky :mrgreen:
Presne si pamatuju to buzeni v porodnici po trech hodinach a jak hrozne to male i me vadilo..
@Lasislava1 píše:
Závidím, Daneček má ted problémy se spaním, nespí přes dvou hoen a v noci se začal budit po ddinách, někdy i po hodině, dnešní noc hrůza, měl prdíky, od 4 nespíme. Od té doby usnul jen na 15 min.ve vibračním lehátku :zed:

Tak to me mrzi… Mate neco na ty prdiky? Me staci teda jenom fenyklovy caj, ale vyfasovala jsem i seba med kapky. Zatim jsem je nikdy nepotrebovala, tak snad ani ne udu ;) Taky je pry dobry skrcit levou nohu a proti tlacit prave raminko a naopak. Staci 30sekund trikrat opakovat a pry zacne do minutky prdet. Radila kamoska z rehabilitaci. Ja to teda zkusila jednou pri prdikach a nestihla jsem to ani zopakovat a Kaja uz prdela ostosest :mrgreen:

@ta Mišel píše:
@1985bara To verim. Ja nechapu, z ceho jsem jela v porodnici. Spala jsem naposled v patek, v sobotu v 18:30 mi odesla zatka, ve 23:30 odtekla voda a od pulnoci jsem byla v porodnici. Vubec jsem nespala a malej se narodil az ve 14:03.Prvni noc s nim jsem taky vubec nemohla spat, o neco lepsi to bylo az v pondeli. Tobicek byl ale v porodce desne hodnouckej. A jeste ze ze zacatku byl se mnou doma muz, vstavali a utesovali jsme oba. Kolikrat jsem spala jen 3 hodky, tak jsem ted nadsena, i kdyz ne uplne vyspala po sesti.

Ty jo, tak tos vydrzela docela dlouho bez spanku teda… Me probudily kontrakce v osm rano, takove jemnejsi. Po snidani jsme vyjeli do porodnice asi na desatou nas prijimali. V pul dvanacte zacal jakoze porod a ve 14:18 bylo hotovo :mrgreen:

• načítám...
7868
30.8.15 23:53

@jahoda 2
Tak misto kase dam radsi jednou mlicko ;) a vyjde to nastejno ;)
A s prikrmama chci zacit nejdriv az po uk.6.mesici, kdyz to pujde, driv urcite ne ;)
Ale spinka krasne, takze jsem rada :palec:
No, my ted mame vel.62, ale nektery kousky uz mu jsou maly, tak prubezne taky menime satnik za vetsi :palec: nektery veci nemel vubec a uz mu to neobliknu :pocitac:

• načítám...
3422
31.8.15 09:20
@ta Mišel píše:
@Leňásek27 A sikovna jsi i Ty s klukama. :potlesk: Kdy ze mas termin? Drzim palce, at neprenasis jako ja. Vse bude jiste ok. ;) A preji vse nej k narozkam. :kytka: Tobicek je ve stejny den jako tchan.

Ahoj, děkuji za přání :hug: termín mám 16.9. takže ještě času dost :mrgreen: O víkendu jsem konečně převlíkla postele, shodila záclony a umyla ty zaprasený okna, tak jsem konečně spokojená :dance:

• načítám...
3422
31.8.15 09:25

@Tsambika, 1985bara holky dodatečně děkuji za přání k narozkám :hug:

• načítám...
3422
31.8.15 09:27

@Martina225 krásná holka!!! Důkladně vypečená :mrgreen:

• načítám...
3422
31.8.15 09:31
@hačilka píše:
Ahoooojky holky :mavam: :mavam: :mavam: poslušně hlásím léky na září vyfasovány :pankac: :pankac: výsledky imuna i prolaktinu jsou skvělé :pankac: takže v září jdem na to :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jinak mi odepsala ombucmanka vypadá to pokud bude vláda odškodňovat nedobrovolné sterilizace dostanu odškodnění a měli by se proplácet i náklady na IVF :pankac: :pankac: :pankac: tak doufejme že to bude dřív než příjde přechod :jazyk: :jazyk: :jazyk:
@monika m Moni nedej se citově vydírat :cert: on se najde nějakej pořádnej chlap uvidíš :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec:

No supeeeerr… držíme pěsti, ať všechno klapne… :kytka:

• načítám...
3422
31.8.15 09:37
@1985bara píše:
Byli jsme dneska nakupovat tak si to jonasek odridil sam :D

Joooo holka, to aby jste začali pomalu šetřit na pořádný fáro :mrgreen:

• načítám...
3422
31.8.15 09:42
@Lasislava1 píše:
Závidím, Daneček má ted problémy se spaním, nespí přes dvou hoen a v noci se začal budit po ddinách, někdy i po hodině, dnešní noc hrůza, měl prdíky, od 4 nespíme. Od té doby usnul jen na 15 min.ve vibračním lehátku :zed:

Jejdanánky, snad se to brzy zase zlepší :mavam:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí