Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Ecil u nas se objevuje asi prvni vlna vzdoru, na vsechno ma NE, kdyz mu neco reknu, porad ne me huci hlavne rano,,ospale mu rikam, pockej dojdu ti udelat mlicko, tak to je ok, ale beda jak si chci jeste dojit na zachod to uz huci kde jako jsem no a nez se dokopu mu to dat do pusy tak uz chyta nerva
, polozim ho ze ho prebalim prohne se do luku a vzteka se, takze bohuzel dostal lupanec po pline,
@Ecil píše:![]()
![]()
Já jen zírám, co všechno už Jonášek umí
Bára si teď zase chvíli hraje na miminko, ale lezení čekám každým dnem, už se to tam objevuje.
zmetek se mi v postylce chyta tycek a stoupa si, jeste to neni vymakany ale vzprimene na kolenach je celkem rychle, az pochopi ze si nozku ma narovnat tak pujde s rostem v postylce jeste niz ![]()
@Smajlinka123 píše:
Holky, máte moc krásné a prospívající děti!![]()
@Martina225 Tak to jsme na tom stejně s tím spánkem přes den. Malej usne jen tak na 15-30 minut, dýl neusne. A jak je večer už přetaženej, není schopnej už ani pořádně sát, takže krmím na 3×, mezitím si vždycky zdřímne.![]()
![]()
A pak ještě tak půl hodiny než usne. Dneska už jsem byla fakt na prášky.
Nejhorsi je, ze kdyz nezabere, tak je po chvili jekot. Nekdy to poradne spusti i v kocaru a je k neuteseni. Takze padim dom a vypadam, jak kdyz jsem ji ukradla. Dnesni odpoledne bylo obzvlast narocny. Rikam si, ze snad bude lip, az bude vetsi a zabavi ji hracky.
@Tsambika píše:
Mila devcata, tak se tu prvne odtajnim a posilam vam pupik. Vcera jsem byla na svatbe. Po zhlednuti fotek jsem uznala, ze zepredu je to se mnou furt dobry, ale z boku jsem prevelice rozmerna a to brichem i zadkem. Nicmene strihla jsem si i nejaky ten tanecek, nacez mi babicka rekla at se krotim, ze se chovam jak kdybych byla normalni
ty kráso, ty si gazela
prý převelice rozměrná…no to tedy fakt nééééééé. ![]()
@1985bara píše:
@Ecil u nas se objevuje asi prvni vlna vzdoru, na vsechno ma NE, kdyz mu neco reknu, porad ne me huci hlavne rano,,ospale mu rikam, pockej dojdu ti udelat mlicko, tak to je ok, ale beda jak si chci jeste dojit na zachod to uz huci kde jako jsem no a nez se dokopu mu to dat do pusy tak uz chyta nerva, polozim ho ze ho prebalim prohne se do luku a vzteka se, takze bohuzel dostal lupanec po pline,
@Lasislava1 Ahoj.Mi to mame v blede modrym.At delam co delam. Nezavre ty oci a nezavre.Pak blbne do pulnoci, ve 2-3chce jist, pak nevim necham ji v postylce a jdu spat.Pak chce v 5-6jist, pak zase blbne celej den.Des,v uterY ockovani a pak zacnem najizdet na cilene vyrvani zuby nezuby. Tohle roste nejde skakat na madraci metr vysoko pul hodiny a skutek utek. Protahne to od vecere do dalsiho jidla a pak usne a vstava ve 2-3.No a ted momentalne zase uspavame 2hodiny. Akorat vzdy nam vydrzela do 19:30-20:30h. No a ted usne uz v 18h. a pak budntuje do 22h..No des proste a kdyz se snazim ji nechat vzhuru do tech 19:00-19:30h. tak rve jako blazen. A to si spoji s hladem, takze m usne u flasky, zkousela jsem ji tedy dat v tech 18h. Do postele aby usnula u flasky a pak vstala, jenze proste usne na 30mi -hodku a pak zurci dlouho.Usne mi pak jen u uhoupani, nic jineho nefunguje, ale az po 2hodinach.Pres den vydrzi max. interval 1,5-2 a vecer umi vydrzet i 3. Myslim, ze vsechno/zuby a tak /a jeste, ze si nas akorat pekne vycvicila.Tomu po vedru a ockovani udelam asi konec. Jelikoz nehodlam kazdy vecrr uspavat a rukach 2,5hodiny.
A nepomaha nic.
@Martina225 píše:tyranko jedna. A co Jonasek na to? Ja v jedne slabe chvili v noci, kdy mi bylo zle, vyhrozovala kojenakem a pristal mi dudlik na cele. Druhej den rano jsem se ji omlouvala, az mi tekly slzy.
Bára je zlatá a kolikrát já jí vyhrožovala, že ji pojedu reklamovat do porodnice, že ji chci vyměnit
Přitom je to moje všechno ![]()
@Martina225 píše:tyranko jedna. A co Jonasek na to? Ja v jedne slabe chvili v noci, kdy mi bylo zle, vyhrozovala kojenakem a pristal mi dudlik na cele. Druhej den rano jsem se ji omlouvala, az mi tekly slzy.
Nebudes tomu verit ale usmal se.no usmal mel mensi vytlem a pak se kroutil dal. Myslim ze budeme z tech pripadu co budou mit doma sigra i pres tvrdsi vychovu ![]()
@Ecil píše:
Bára je zlatá a kolikrát já jí vyhrožovala, že ji pojedu reklamovat do porodnice, že ji chci vyměnitPřitom je to moje všechno
Dneska jsem uz taky mela nerva - mama prudila jonas brucel a maja se mi permanentne motala pod nohama a martin se tomu jen rechtal tak jsem se postavila a rikam - ne.ertr me nebo TY Pujdes do kojenaku baba do pecovatelaku cokl do utulku a s tebou se rozejdu
a na kazdeho jsem ukazovala prstem no a co myslis vsichni se tomu smali a matce dal bublaly nervy ![]()
@Lasislava1 @ta Mišel A doma ho davas spinkat kam? Me v prvnim a zacatkem druheho mesice pres den nespla nikde, jen v autosedacce a houpat a houpat, pozdeji v lehatku, a to po tech 10 minutach 5minut.max.10min. A zase houpat a houpat.Na vecer jsme si recetla, ze se to ma delat stejne jako vecer. A delala jsem to tak jako vecer.Ale pres den mi to koc nefunguje nu.
Tak me napadlo, ze v autosedacce a v kocrku maji ten stisneny prostor pro spani jako v brisku.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat