Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@marketa.pipa píše:
@slunce.v.duši on usne jen kdyz ho v ruce uhoupu a dam mu flasku s cajem. No stehynka ma pekny, ale zas nemuzu rict ze by hodne jedl.
to si nedokážu představit. teď už jsou ty naši kluci dost těžcí, takže uhoupávat na ruce bych nezvládla. ale přes den je to teď u nás taky šílený. dneska usnul až ve tři odpoledne a to díky tomu, že jsem drncala s kočárem po zahradě. jak jsem přestala, už čuměl
občas se mi povede že usne, když vedle něj žehlim nebo uklízim, on čučí a nějak ho to uspí nebo že se uhraje ke spánku. nicméně jsou dny, kdy přes den nezachrápne a pak je to tedy výživný.
naštěstí večery a noci jsou ok. lehne a spí. ![]()
vidíš a já si myslela že máš doma malého otesánka, jak jedete krásně příkrmy.
Holky, máte moc krásné a prospívající děti!
![]()
@Martina225 Tak to jsme na tom stejně s tím spánkem přes den. Malej usne jen tak na 15-30 minut, dýl neusne. A jak je večer už přetaženej, není schopnej už ani pořádně sát, takže krmím na 3×, mezitím si vždycky zdřímne.
A pak ještě tak půl hodiny než usne. Dneska už jsem byla fakt na prášky. ![]()
Ahoj holky.Tak mala uz tejden spatne spi kdyz je unavena rve jako das, jeden spanek mi ted kazdy den vynecha a pak je ocividne pretazena, ale pak treba usne a spi, v kuse dve hodky a vecer chodime a uspavame 2,5h.. No des. Vecer chce v 18-19kasi se Sunarem 200ml a ve 22-23h.chce jeste 170ml Sunaru.Pak se probudi az v 6h.,a kdyz nechce ve 22h tak se probudi v 1-2h.,v 6h..No dnes me ze hry sla po brade a mam tam dva paradni kousance od dvou zubu jeste ted a to je nema jeste uplne venku.Ale proste nespi, pres den moc neji v noci ano, je nervozni, rve, a neusne bez uhoupani na rukach/ktere ted vecer taky bojkotovala, a je vstekla. A takhle uz asi tyden nuu.
@jahoda 2 MOžná je to horkem, že ve dne nejí, protože v tom vedru moc na jídlo chuť není, že.
A taky ten úplněk, to určitě bude mít vliv. ![]()
@Smajlinka123 Jojo myslim, ze asi j no.Ale s tim spanim je to fakt des.Nuu.Uz mi obcas rupaji nervy.Snad se to zlepsi. Podle tchyne se tydle obdobi meni po 6tydnech.To bych asi nedala,teda.Asi e mala zacne pomalinku ucit usnout sama.
@Jana Vajnerová píše:
Ahoj holky tak Vítek má hroznou srandu z toho že jí lžičkou takže kolikrát je velké umění se mu strefit do pusinky
Hlavne ze mu chutná ![]()
@Martina225 píše:
To vis, ze pridam. Valecka na kojicim polstari…
krasna princezna ![]()
@kytka077 píše:
Nene kojim ji kolem te desate, nekdy jedenacte ale to uz pije a spiMa to tak od porodnice, ze ma pauzu v noci 7-8hodin. Dr. rikala, ze to vubec nevadi, ze vytravi a lip se ji tvori bakterie v brisku. Maximum pry 10hodin bez kojeni byt muze…
Bara si tvoří bakterie taky úspěšně, ted uz spí 12 hod v kuse. Ve 2,5 měsících spala 9 hod. Mame obě zlatíčka ![]()
@1985bara píše:Šikulka.
Byli jsme dneska nakupovat tak si to jonasek odridil sam
@Ecil @kytka077 taky si dopravam tento luxus v podobe spanku do 9 -9,30 ![]()
@ta Mišel píše:
@Ecil @kytka077 Tobicek spi v noci ted tak 5 ci 6 hodin v kuse, tak doufam, ze pujde ve vasich slepejich.Ale je to parada i tak.
moooc bych ti to prala, ja si ani nedokazu predstavit jak jsem to zvladala kdyz se budil po 3 hodkach
@ta Mišel píše:
@Ecil @kytka077 Tobicek spi v noci ted tak 5 ci 6 hodin v kuse, tak doufam, ze pujde ve vasich slepejich.Ale je to parada i tak.
Závidím, Daneček má ted problémy se spaním, nespí přes dvou hoen a v noci se začal budit po ddinách, někdy i po hodině, dnešní noc hrůza, měl prdíky, od 4 nespíme. Od té doby usnul jen na 15 min.ve vibračním lehátku ![]()
@Lasislava1 Neboj, bude zase lip, my tohle meli kolem 3. tydne.
Tobik ted spi i pres den tak 4 hodky v kuse, tak se leccos da udelat. Ale spi takhle dobre jen venku v kocarku, doma jen povrchne. Jeste ze mame zahradu.
Ale je fakt, ze dnes v noci byl taky dost neklidny, asi uplnek. Porad hekal. Vecer mi ale usne tvrde vzdy az tak po pul hodine i vic, pokud se do toho treba pokadi, tak klidne az v pul desaty. A to koupem mezi 18:30 a 19:30. Ovsem zivi se pak 30 minut plus rihani. A v houpacce mi vydrzi tak pet minut, vzdy pak breci a vetsinou proto, ze chce spat. ![]()
@1985bara To verim. Ja nechapu, z ceho jsem jela v porodnici. Spala jsem naposled v patek, v sobotu v 18:30 mi odesla zatka, ve 23:30 odtekla voda a od pulnoci jsem byla v porodnici. Vubec jsem nespala a malej se narodil az ve 14:03.Prvni noc s nim jsem taky vubec nemohla spat, o neco lepsi to bylo az v pondeli. Tobicek byl ale v porodce desne hodnouckej. A jeste ze ze zacatku byl se mnou doma muz, vstavali a utesovali jsme oba. Kolikrat jsem spala jen 3 hodky, tak jsem ted nadsena, i kdyz ne uplne vyspala po sesti.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat