IVF v roce 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4235
28.8.15 09:16

Stěhuju dal, ale jsem se ho ptala, zda se neco změnilo a řekl, ze ano. Ze si váží toho Co pro nej dělám, ze jsem ochotna se dokonce i odstěhovat, abych mu dala prostor. Začíná asi chápat, ze pro nej jsem schopna udelat cokoliv. Nebo jsem byla. Uz si mysli vic, ze bychom se mohli k sobe i vrátit…ale urcite oba potřebujem cas a výhledově ideálně pokračovat v terapiich…
Ptala jsem se, zda by byl rad, kdybych pockala a nikomu šanci nedala a řekl, ze ano…

Snad nedělám chybu…

No sama potrebuju zjistit co dal a neni kam pospichat

• načítám...
6639
28.8.15 09:31

@alexa37 dobre dneska vecir mu ho dam a uvidim.

• načítám...
6639
28.8.15 09:34

Holky kolik musi snist presnidavky aby mu to stacilo? mam sklenicky po 250ml

• načítám...
6639
28.8.15 09:37

@slunce.v.duši a v kolik davas maleho spat? Unas jde kolem devate a od peti jsem s nim uz nanohou, hruza.

• načítám...
28.8.15 11:57
@marketa.pipa píše:
@slunce.v.duši a v kolik davas maleho spat? Unas jde kolem devate a od peti jsem s nim uz nanohou, hruza.

tak jak mi to vyjde, chodí mezi 18-19, dýl mi nevydrží. když ho občas dávam v půl osmé, tak už je to s cirkusem a je přetažený. když mi vstane mezi 4-7, tak dostane mlíko a naženu ho zpátky do postýlky a spí dál. dřív jak v 8-9 nevstává nebo možná jo, ale něco si tam kutí a ozve se až později, když má nasrandíno v pleně.

• načítám...
5108
28.8.15 12:15

@marketa.pipa pokud ti večer usne tak nedávej až když tak jak se začne budit v noci, nejvíce to bolí právě v noci a můžou bolet i nožky jak roste, já si vzpomínám jak mě jako děcko bolívali nohy, jak mi to mamka masírovala alpou a pokud to nepomohlo tak dávala prášek a vždy říkala, že to bolí protože i rostou, jinak přesnídávku nesní celou, ale já ji do toho strouhám ze 4 piškoty

• načítám...
5108
28.8.15 12:16

@marketa.pipa jinak Eliška jde po 7 na nočník, vykadí se, pak koupačka, kaše a mazleníčko a kolem 8 spinká

• načítám...
7048
28.8.15 14:37

Ahoooojky holky :mavam: :mavam: :mavam: poslušně hlásím léky na září vyfasovány :pankac: :pankac: výsledky imuna i prolaktinu jsou skvělé :pankac: takže v září jdem na to :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jinak mi odepsala ombucmanka vypadá to pokud bude vláda odškodňovat nedobrovolné sterilizace dostanu odškodnění a měli by se proplácet i náklady na IVF :pankac: :pankac: :pankac: tak doufejme že to bude dřív než příjde přechod :jazyk: :jazyk: :jazyk:
@monika m Moni nedej se citově vydírat :cert: on se najde nějakej pořádnej chlap uvidíš :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
4120
28.8.15 14:43

@hačilka Zdravim. :mavam: To vypada na fajn novinky. ;) Moc Ti drzim palce a tesim se na prubezne info. Uz to tu chce novou tehuli jak sul. :*

• načítám...
4120
28.8.15 14:45

@monika m Moni, ten tvuj je teda vazne pripad. :pocitac: Zdrhej rychle.

• načítám...
28.8.15 14:48

@hačilka Ahooooj zlato naše!!! :mavam: No samé super zprávy, tak ťuk ťuk ťuk…ať všechno šlape jak po drátkách :potlesk:

• načítám...
6639
28.8.15 15:06

@slunce.v.duši me drive usnul vzdy po jidle, td musim vzdy uspavat. Ted si rad chrupne pred jidlem, ale sam neusne, proste zacne remcat a ja ho uspim v ruce. Taky bych chtela aby byl do osmy v posteli, ale jak se budi porad jinak tak to je porad jinak.

• načítám...
10554
28.8.15 15:22

@hačilka tak tomu rikaam skvele novinky, budeme drzet palce co to da :-D

• načítám...
5108
28.8.15 15:43

@monika m Moni na mě to působí, že mu to s kopretinou nevyšlo a tak tě chce jako zálohu kdyby nic nesplašil tak udělá gesto a vezme tě zpět a ty díky němu budeš sedět a uteče ti třeba tvá životní šance, já bych nebrala na něj ohledy, nezaslouží si to, on taky nebere ohledy, moc ti přeji, aby si brzo někoho potkala, nebrala na něj ohled a hlavně otěhotněla a nakonec on zůstane sám a bude s něj starý opuštěný mrzout a možná si konečně uvědomí o co přišel

• načítám...
5108
28.8.15 15:44

@hačilka tak vypadá to na samé pozitiva :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital