IVF v roce 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1018
27.8.15 16:51

@Tinkka Moc zdravím a děkuji za pochvalu! :hug: Puclíček to je, to máš naprostou pravdu a jedlík po tatínkovi. :mrgreen: On má vůbec všechno po něm, po mě jen vztekání a blbý to spaní… :jazyk:
Já jizvu taky pořád občas cítím, obzvlášť, když mě do ní malej kopne nebo tak… snažím se to večer, když ještě nepadám únavou, vždycky masírovat… ale zatvrdlinky tam mám pořád. JInak diastázu mám taky, tak na prst širokou… bohužel. Koukala jsem na nějaký cvičení na netu, bohužel mě organizovaný cvičení nebo RHC nevyjdou časově… :nevim:
Jo a taky sex po cs není nic moc - bolí mě to pekelně, podobně jako tu kdysi psala Jana Vajn. to jsem si na ni tuhle večer vzpomněla. :zed: No, doufám, že se to zlepší…

• načítám...
7151
27.8.15 17:13

@Smajlinka123 já už si říkala jestli nejsem divná, že to furt cítím, když všude čtu že holky po cs se cítí skvěle už jak dlouho, tak to jako opravdu nemůžu říct, bohužel. Prostě mě přijde, že mě to sešili nějak nakřivo, že to tam prostě nesedí a ještě jë to přirostly nebo nevim…masíruju taky jako vzteklá..ve sprše…no tak snad se nám to srovná, vid…jo, a sex u nás ještě neproběhl, takže nemůžu posoudit :mrgreen:

• načítám...
27.8.15 19:48
@Tsambika píše: že já se u těch tvých příspěvků vždycky tak dobře pobavím :palec: :potlesk: :lol: :mavam:

já si ráda počkam na ten tvůj výkvět, to bude určitě taky stát za to :lol: :palec:

• načítám...
27.8.15 19:51
@Ecil píše: :lol: :lol: :lol: Asi zjistil, že jsi nařkla z toho, že je zaostalý :lol: :lol: :lol: Tak ti ukáže, co v něm je :lol: Ale jinak popisuješ Barů, jen s tím rozdílem, že míst DuckTV jedou Teletubbies, místo vyskakování z kyblíku cáká vodu z vaničky po celé koupelně a při přebalování, kromě toho, co popisuješ, ještě vyrve z obalu vlkhé ubrousky nebo je aspoň shodí několikrát na zem apod. :lol:

k ubrouskům se nedostane…zatím. ale jinak s chutí taky shodí na co příjde je jak chobotnice, ruce nohy všude…fakt občas nestíham :lol: ale je to prča, to zase joooooo

• načítám...
27.8.15 19:54
@Smajlinka123 píše:
@slunce.v.duši Ty to tak krásně vždycky popisuješ, že kdyby ses jednou rozhodla napsat knížku ze života zákopčaníků, budu mezi prvníma, kdo si ji koupí! :palec: :mrgreen:

děkuji děkuji, moje postřehy z naší rodiny jsou oblíbené i mezi přáteli na FB. už mě přesvědčovali, vydat to knižně…neboť není nic hřejivějšího než představa že někde je rodina víc pošahaná, než ta vaše :mrgreen: což mi připomíná, že jsem tam už dlouho nenapsala nic k pobavení všech škodolibců :think: bože, jak jsem byla blbá, když sem si myslela co všechno na mateřské stihnu :mrgreen:

• načítám...
27.8.15 20:01

A dnes poslední kontrola na kyčlích. Pan doktor pronesl že máme tedy kvalitního macka, pochválil ho a byl tak vtipný, že prý příští návštěva s budoucí ségrou… Představila sem si pana Krasoně a jeho věrnou kopii, uječenou slečnu Krasoňku a chytla mě panika :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
4120
27.8.15 20:19

@slunce.v.duši Hele, to je ovsem vyzva. :mrgreen: :lol: Takze kdy bude KET ci neco takoveho? Tesim se na druhou mizu teto skupiny. :dance:

• načítám...
4120
27.8.15 20:25
@Tinkka píše:
@Smajlinka123 já už si říkala jestli nejsem divná, že to furt cítím, když všude čtu že holky po cs se cítí skvěle už jak dlouho, tak to jako opravdu nemůžu říct, bohužel. Prostě mě přijde, že mě to sešili nějak nakřivo, že to tam prostě nesedí a ještě jë to přirostly nebo nevim…masíruju taky jako vzteklá..ve sprše…no tak snad se nám to srovná, vid…jo, a sex u nás ještě neproběhl, takže nemůžu posoudit :mrgreen:

Kdyz to tak ctu, zlatej porod. V nedeli mi konci sestinedeli a nic krom kil navic me netrapi. Z 20 mi zbylo 7 a nejak uz nemizej. Jsem zvedava, zda se to casem srovna, nebo budu muset maknout. :jazyk:

• načítám...
10554
27.8.15 20:35

Tak jsem si vas docetla po celem dnu,,,byli jsme necekane zase vyletit :lol: :lol: :lol: :lol:,,, @slunce.v.duši sluni ja uz prebaluju na posteli, protoze prebalovak je nam malej a lzicku cestou do pusy chyti a nepusti takze mame jidlo vsude,, jeste si uzij trosku ‚klidu‘ :-D, za chvilku to budou kabely napr od pc nebo nabijecka nebo tak jako u nas,,,jonas slysi cely den jen NE,,,taky kdyz mu reknes ze jdeme neco udelat tak mi taky rekne NE :-) zmetek mrnavej :-D a jak je rychlej, jsem si radsi mela koupit pytel blech a byla bych odpocatejsi,,,

dneska jsem byla u kamaradky ktera me porad po fcb a skype rika ze mam miminko atd,,dnes prehodnotila - jeji holky byli lezaci do 7m a ten nas skret si stoupa v postylce a kdyz si doleze k nabytku tak se ho snazi chytit a pritahnout, ale nejde to tak dobre jako za tycky :-D

• načítám...
10554
27.8.15 20:36
@tweetee píše:
AHoj holky. Hlásíme se ze 4,5 měsíční prohlídky. Malej měří 68 cm a váží 7,080 kg. Paní doktorka naprosto žasla jak je velikej a šikovnej. PRý kam tak spěchá. Povídal si tam s ní a jak pásl koníčky. Radost pohledět. Máme začít dávat příkrmy, tak jsem na to zvědavá. Mám z toho v hlavě celkem vítr.
Přikládám pár fotek.

vsak ten kluk je velkej jak jozin 8o 8o 8o 8o 8o :-D

• načítám...
10554
27.8.15 20:37

@Leňásek27 prejeme vse nej nej nej s jonaskem :-D

• načítám...
10554
27.8.15 20:38

@tweetee @Luciasek-86 krasnej parecek by z nich byl :-D

• načítám...
10554
27.8.15 20:38

@Smajlinka123 vse nej otaskovi k svatku :-D

• načítám...
843
27.8.15 20:45

Holky, já vůbec nevím kam ten náš kluk poroste. :) Je to uz velikej chlap. Dneska koketoval i s mudrou. :) Pořád jí něco vysvětloval. :) Jestli bude po mě tak bude v 10 měsících chodit. :ú

• načítám...
22446
27.8.15 21:16
@slunce.v.duši píše:
A dnes poslední kontrola na kyčlích. Pan doktor pronesl že máme tedy kvalitního macka, pochválil ho a byl tak vtipný, že prý příští návštěva s budoucí ségrou… Představila sem si pana Krasoně a jeho věrnou kopii, uječenou slečnu Krasoňku a chytla mě panika :mrgreen: :jazyk:

Slečna by určitě nebyla uječená, ale milá holčička za odměnu :lol: Každý mi tvrdí, že jedno dítě je za trest a druhé za odměnu.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+