IVF v roce 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1018
26.8.15 13:06

@ta Mišel To víš, po ránu je velkej hlad. Mě vždycky v noci úplně hltavě pije zezačátku, jak je vyhladovělej. Pak se teprve uklidní a pije normálně. Ale občas mi ublinkne taky, většinou, když se mu nepodaří si odříhnout. On je na to dost lajdák. :cert:

• načítám...
4120
26.8.15 13:12

@Smajlinka123 U nas taky vecer. Pres den malokdy. Davam cepicku dopoledne, to je u nas zima. A kdyz je na zahrade v naruci a fouka.

• načítám...
10554
26.8.15 13:12

@Smajlinka123 jsme starsi, ale davam aspon ksiltovky :-)

• načítám...
1018
26.8.15 13:17

@ta Mišel @1985bara Díky holky. :hug:

• načítám...
22446
26.8.15 13:24

@slunce.v.duši Ja to s příkrmy moc neprozívám. Buď poprosím v restauraci a oni mi to ohřejí, dávám pokaždé ze skleničky, ani doma nespinim misku :lol: A popravdě - nejvíc ji to chutná z pokojové teploty, takže ohřívam jen v případě, ze jsem tu skleničku mela v lednici. Na cestách to teda vůbec neřeším. :jazyk: Ale ona od mala nechtěla ani ohřáté mléko, zásadně pokrokovou teplotu :nevim:

• načítám...
22446
26.8.15 13:29

Ahoj holky, k tomu oblékání - ja oblekam spis mene, je horší, kdyz se dítě prehřeje. Kontroluju ji za krkem, kdyz je studenější, prioblecu ji. Kdyz jsem oblékla vic, byla hned zpocena. Cepicku neviděla odhaduji tak od dubna :nevim: Nema je rada, nenutim, užije si je v zimě, to jinak nepůjde. ;)

• načítám...
4120
26.8.15 13:37

@Ecil Jasnacka. Kazdej prcek je asi v tomhle jinej, malej se mi zatim nikdy nezpotil. A ja miluju teplo, asi to ma po mne. ;) Ale u nas uz je fakt podzim, leto jen obcas odpoledne. Vcera bylo do 12 h 12 stupnu. :poblion:

• načítám...
22446
26.8.15 13:44

@ta Mišel Ja mam taky teplo rada, ale v tohle po mně asi neni :lol: Fakt je hned zpocena. A zatim (ťukám na vse, co mam po ruce) neměla ani rýmu, narozdíl ode mne a chlapa :lol:

• načítám...
26.8.15 13:45
@Leňásek27 píše:
@slunce.v.duši bych mu v tom zmatky nedělala, zvlášť, když mu začalo chutnat :) S ohřívačkou zkušenost nemám, ale fakt nebývá problém nechat skleničku někde v restauraci ohřát. Mikrovlnka se sice moc nedoporučuje, ale pro jedenkrát se určitě nic nestane. Mistička není potřeba, nakrmíš rovnou ze skleničky, jen ji důkladně předem rozmíchej kvůli rovnoměrnosti teploty.
Jinak přeji krásný a pohodový výlet a ať se krasoň s kočárkem sžije :palec:
Kam razíte??

snad do Krumlova, manžel tam jede pracovně a já tam ještě nebyla. mladý dneska kočár dává v pohodě, tak snad ok. jen se musí ráno vyjet brzo, takže uvidim jestli ho budu budit nebo ho šetrně přendam do autosedačky, tak jak bude…uvidim jaká bude noc. dopoledne byl na pohodu, ted ječel jak kráva, protože sem mu nechtěla dát k obědu mlíko. ale stejně si ho vyřval…

• načítám...
26.8.15 13:51
@Ecil píše:
Ahoj holky, k tomu oblékání - ja oblekam spis mene, je horší, kdyz se dítě prehřeje. Kontroluju ji za krkem, kdyz je studenější, prioblecu ji. Kdyz jsem oblékla vic, byla hned zpocena. Cepicku neviděla odhaduji tak od dubna :nevim: Nema je rada, nenutim, užije si je v zimě, to jinak nepůjde. ;)

o čepicích mi ani nemluv. je úspěch že snese na chvilku klobouček…včera mi přišla podzimní čapka, co mi paní háčkovala a já jí chtěla mladýmu zkusit. tak minutu ok a pak řev. trošku se děsim, až příjde zima… :roll: včera jsem dostala přednášku od starší generace, co jsem za matku, že nedávam čepičky, že dítě ještě není v chodítku a že teprve začíná s příkrmy…no bylo to zase výživný poslouchat…

• načítám...
10554
26.8.15 14:28

@slunce.v.duši jeee tak za prve na choditko ma jeste cas a za druhe je to akorat kurvitko ikdyz ja se musim priznat ze jsme ho take dostali a vyuzivame ho jen kdyz nechavam jonaska samotnyho s mamou, ona s nim pred 14dny upadla jak ma nemocne nohy a ted se ho boji prenaset, tak ho tam davam kdyz potrebuju odjet na chvilku aby s nim mohla posouvat kam potrebuje a aby nebyl tedy zavrenej v postylce, on to nepochopil na co to je, jen v tom hopsa blazinek, hodne ho zabavi ten pultik

• načítám...
10554
26.8.15 14:29

@slunce.v.duši jinak v krumlove nic moc neni :-D ja se tesim na lipno, martin mi oznamil ze bude mit 14dni dovcu v zari tak pojedema asi na 3dny a ‚cestou‘ zpet to vezmeme pres plzen a podivame se asi do dinoparku a pak k mariankam do parku kde jsou miniatury zamku atd

• načítám...
22446
26.8.15 14:44

@slunce.v.duši Krumlov je nádherný, já ho mám strašně ráda, byla jsem tam asi 3× na víkendy a pokaždé jsme si to tam užily - pravda, byly to většinou dámské jízdy :lol: :lol: :lol: A jestli Krasoň zvládne kloboučky, je frajer - Bára nedává ani ty. Když mám pocit, že už dlouho nepropláchla slzné kanálky, narazím jí něco na hlavu a hrubou silou zabráním okamžitému servání :lol: :lol: :lol: Kloboučků jsem kopila několik, aby mohla ladit s oblečením a jsou úplně na houno :roll: Podařilo se mi jí jedenkrát ji v jednom z nich vyfotit, ale znamenalo to chlapa za foťák, nastavit objektiv, foťák, prst na spoušť a já jí ho rychle nasadila. :lol: Na fotku jsme měla asi 2 vteřiny :lol: :lol: :lol:

• načítám...
22446
26.8.15 14:45
@1985bara píše:
@slunce.v.duši jinak v krumlove nic moc neni :-D ja se tesim na lipno, martin mi oznamil ze bude mit 14dni dovcu v zari tak pojedema asi na 3dny a ‚cestou‘ zpet to vezmeme pres plzen a podivame se asi do dinoparku a pak k mariankam do parku kde jsou miniatury zamku atd

Teď jsem se zasmála :lol: Já pěju ódy na Krumlov a ty hned o příspěvek níž, že tam nic není :lol: :lol: :lol: No, tak to v tom má teď @slunce.v.duši jasno :lol: :lol: :lol: V tom parku v Mariánkách jsem byla a je to moc hezké :palec: My jedeme na víkend do Mariánek, už se těším :lol:

• načítám...
10554
26.8.15 14:48
@Ecil píše:
Teď jsem se zasmála :lol: Já pěju ódy na Krumlov a ty hned o příspěvek níž, že tam nic není :lol: :lol: :lol: No, tak to v tom má teď @slunce.v.duši jasno :lol: :lol: :lol: V tom parku v Mariánkách jsem byla a je to moc hezké :palec: My jedeme na víkend do Mariánek, už se těším :lol:

tak vis co ono je to o vkusu kazdeho :-D, znam plno holek co rikaji ze lipno v zari je na prd a my to tam milujeme, projit se zase tou stezkou korunami stromu atd, jen letos tahat lanovkou kocarek bude super :-D

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+