IVF v roce 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
26.8.15 08:41

Holky technická, příkrm na cestách…máme ohřívačku na lahve, do auta. to tam mam hodit zavřenou skleničku? nebo když si necháváte ohřát v restauraci, tak taky ve skle a z toho rovnou jí nebo to dáváte do krmící mističky? nebo nějaký jiný nápad? někdo přileje trošku horké vody do příkrmu, ale už tak je ta mrkev dost řídká, to mu to naředěné poteče všude. a nebo radili nějakou nádobu uzavíratelnou, přilít horkou vodu a do té lázně dát skleničku. nebo se na to mam vyprdnout a pro jeden den by byl jen na mlíku :think: od včera sem začala zase s příkrmem a snědl během minutky celou mrkev a bylo mu to málo, tak si říkam že asi nastala správná doba a nerada bych mu dělala zase zmatky :nevim:

• načítám...
3422
26.8.15 10:11

@slunce.v.duši bych mu v tom zmatky nedělala, zvlášť, když mu začalo chutnat :) S ohřívačkou zkušenost nemám, ale fakt nebývá problém nechat skleničku někde v restauraci ohřát. Mikrovlnka se sice moc nedoporučuje, ale pro jedenkrát se určitě nic nestane. Mistička není potřeba, nakrmíš rovnou ze skleničky, jen ji důkladně předem rozmíchej kvůli rovnoměrnosti teploty.
Jinak přeji krásný a pohodový výlet a ať se krasoň s kočárkem sžije :palec:
Kam razíte??

• načítám...
3422
26.8.15 10:28

@verunka slunicko božínku, ten je kouzelný… :srdce: A neboj, určitě je v pořádku, je ještě maličký a ví, že není kam spěchat :mrgreen:

• načítám...
10554
26.8.15 10:44

@slunce.v.duši ja ze zacatku kdyz jsem teda nekam jela pres cas obeda tak jsem ho nechala na mliku, ale my s tim nemeli problemy, ted kdyz nekam jedeme kde je problem s ohratim tak mu dam v dobe obeda klidne presnidavku, cestovni ohrivacku do auta mame taky ale jeste jsem to v ni nezkousela, stacilo jak dlouho se ohrivala voda na mliko :zed:

• načítám...
3422
26.8.15 10:45
@evaprochy píše:
@verunka slunicko
neboj má ještě spousta času, já to mám opačně Kubík mě až překvapuje jak už pomalu zvedá hlavičku, ale Tomík byl dlouho gumoví ležel jak pecka a ani milimetr nic, takže opravdu buď klidná ;)

Jinak všechny zdravím, máme se fajn a máme už přes 5kg :D k sobě se kluci chovají parádně, jen Tomík zlobí a hodně až mě to trápí. Začal se počůrávat a vzteká se hrůza. No nic snad to přejde ted nemám starší a mladší dítě ale spíš dvojčátka :roll:

Kubíka musím tak 2× denně dokrmovat sunarem a nutrilonem nestíhá se mi tvořit mléko jak mám zápřah.

Pak hodím aktuální foto, Kubík vypadá jak 3měsíční :D

Holka vydrž…naprosto přesně vím, jaké to je, ty starší kulihrachy mám taky po 2 letech a to jsem si ještě po porodu dodělávala atestaci. No pakárna :zed: Bylo to dvojí plíny, dvojí krmení, jednoho jsem kojila a do druhého to současně valila lžičkou, protože sám nechtěl…Pořád se u nás na přeskáčku spalo, protože měli naprosto jiné režimy. Ten první rok byl fakt záhul, ale dnes jsem za to ráda, protože kluci k sobě mají hezký vztah. Sice co chvíla nějaká potyčka a zlobení se, ale jak je potřeba táhnou za jeden provaz a bez sebe ani ránu :palec:

• načítám...
1018
26.8.15 10:49

@ta Mišel jojo, to máš pravdu, už jsem to tu kdysi psala, že ségra má taky kluka a když mu chtěla něco koupit, nebylo pomalu z čeho vybírat… a když mi řekli, že budu mít taky kluka, tak jsem si říkala, no, tak za hadry za něj s tím výběrem v krámech fakt neutratím… :P :mrgreen:

• načítám...
1018
26.8.15 10:55

@jahoda 2 Jahu, tak se mi to dnes podařilo ho uspat podle toho co jsi psala. Koukal na hrací dece, ale zíval, tak jsem ho zavinula a dala do postýlky. Pořád tam pofňukával, ale nic hroznýho, tak jsem vzala kapesník, dala mu ho přes hlavičku a když jsem tam šla za pět minut, tak už krásně spal, vyplivnul i dudlík, což je u nás důkaz, že se fakt spí. :-) Tak já ho budu víc sledovat a jakmile začne zívat, hned s ním do postýlky. Asi je to teda moje vina, že přes den nespí, že neumím rozeznat co chce… :oops: :zed:

• načítám...
7151
26.8.15 11:03
@ta Mišel píše:
@Smajlinka123 A holcicich veci maji vsude vic a hezcich. :? Co u vas?

To je pravda, všude vidím jen holčičí, holčičky jsou přeci parádnice, že ju :mrgreen: Ale hezké kousky na kluky jsem viděla třeba v Pepču…a nebo na netu :mavam:
@Smajlinka123 s tim oblékáním to mám stejné, ale zase si říkám nastydne se snadno, a případně se může něco sundat..Natálka má tedy pořád studené nožičky takže i v těch vedrech jsem ji dávala ponožky na nožky :mrgreen:
A kolik už má ten Váš puclík? Nějaká fotečka by se nám tady také libila :mrgreen:

• načítám...
7151
26.8.15 11:06

@Smajlinka123 dělám to u malé podobně, hrajeme si a jakmile začne zívat vícekrát za sebou tak ji šupnu do postylky a ona si chvilku hraje s ručičkama a cumlá si je a za chvilinku spinká jako andílek. Dudlík u nás vůbec nepoužíváme i Dr.se divila, prej kdepak máte dudlíček :P Malá ho nechce, takže ji ho necpu…

• načítám...
1018
26.8.15 11:23

@Tinkka MOc zdravím! :mavam: Foto dodám, jakmile budu mít chvíli času, ale je ho fakt pomálu… malej chce každý dvě hodiny přes den jíst, kojo nám trvá 40-50 min., pak se mu buď věnuju nebo když na chvíli zadřímne, jsem ráda, že si stihnu dojít na WC nebo se najíst, i když s jídlem se hodně odbývám, nemám čas ani náladu vařit, navíc spoustu věcí nemůžu jíst, takže to řeším těstovinama s něčím… pořád dokola. :jazyk:
Jinak já malýmu dudlík radši dávám, už jsem si totiž všimla, že si cpe do pusinky prstíky a tomu chci zabránit, to se pak těžko odnaučuje… on je hroznej savec, musí pořád něco sát, to už říkali i v porodnici. :mrgreen:
Jo, a vážíme už 4700 g, přibírá krásně, skoro kilo za měsíc, Dr. říká, že se přepíjí a z toho ho bolí to bříško… ale vysvětli to kojenci žejo… :mrgreen: :cert:

• načítám...
7151
26.8.15 11:44

@Smajlinka123 No přesně vysvětli to miminku, že by mělo mín papat, to je vtip, malá začne ječet, když ji odendam zdroj jídla, takže to prostě nejde :mrgreen: Neboj, to se upraví časem…zpočátku jsem to měla stejně a ted už je to těžká pohoda…Malá si cucá ručky jako, že je to vyvojová fáze objevování toho, že má ruce a že s nima může dát cokoli do pusy, takže cokoli chytne už je v puse… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a slintá jako bernardyn, pořád ji otírám a je to málo platné..takže se máš na co těšit… :mrgreen: mě ted malá pořád spí, takže mám času opravdu hodně, ale stejně se mi nic nechce dělat…jsem nějaká celkově nedisciplinovaná… :mrgreen:
Budu se těšit na fotečku :mavam:

• načítám...
4120
26.8.15 12:35

@Smajlinka123 Tak vypadlej dudlik je i u nas dukazem vazneho spanku. :P Ale prijde mi, ze ho spis budi. Bez dudlu spi raz dva tvrde, pokud ho zrovna nechce. Ale to uz musi byt vazne unavenej.Mne Tobiasek pres den jeci, kdyz chce spat. Pak ho musim soupnout do kocarku, vevnitr pres den moc spat nechce a nespi tak dobre jako venku.

• načítám...
4120
26.8.15 12:37

@Tinkka @Smajlinka123 Presne, taky jsem vypozorovala, ze brisko boli, pokud na mne visi dyl jak 30 minut. A taky mi ted dela to, ze po prvnim rannim krmeni tak do hodky chce znovu rihat a dvakrat uz i v postylce ublinknul.Fakt se prepiji po ranu asi. :think:

• načítám...
1018
26.8.15 13:03

Holky dáváte v tomhle počasí čepičku do kočárku? Mám takovou lehkou bavlněnou. Sice svítí slunce, ale pofukuje. My teda bez plíny na korbě nedáme ránu - máme dost problémy s těma očičkama, když moc svítí, tak malýmu hnisají… takže do kočáru moc nefouká, ale i tak… já fakt nevím…

• načítám...
1018
26.8.15 13:04

@ta Mišel Mě spí s dudlem přes den a večer když poprvé usíná, jinak v noci po krmení mu ho nedávám. Nechci aby si na to moc zvykal… ale přes den, jak ho bolí to břicho, tak ho dudel uklidňuje…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+