IVF v roce 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
25.8.15 12:57

Ahoj holky, jdu si k vám pro radu jelikož už šílím :( Štěpánek má 7.týdnů a je pořád gumový :( hlavičku nechce zvedat, když ho dám na bříško, tak ji dá nabok a šmitec. Za zvukem se moc neotáčí, ale když někde něco bouchne, tak se lekne. Navíc mi příjde, že často kouká jakoby „do blba“ až mě to děsí, ten pohled.
Myslíte, že není nějaký „jiný“? :(

• načítám...
7151
25.8.15 13:01

@verunka slunicko Veru neblázni, malá mě začala pořádně zvedat hlavu a pást koníky až ted ve třech měsících. To je na něj děsně brzo. Pokud se Ti něco nezdá, tak to řekni Dr.Ale určitě to bude v pořádku, malá zpočátku taky moc nereagovala, to je myslím si normální, ale jak ríkám, pokud se Ti něco nezdá, tak to řekni Dr. Může hrát roli i to, že je narozen o něco dříve, ne?

• načítám...
10554
25.8.15 13:07

Tak taky mame kontrolu za sebou,,ocko neprobehlo odlozeno na konec zari kvuli epidemii, jonas panu dr ukazal jak se pritahuje za nabytek do stoje a je to pry veelmi sikovny kluk a ze vetsinou kluci u nej jsou lini a holcicky pospichaji :-D,,,jinak vazime 7,130 a merime 68cm :-D

@Tinkka ja nemusela tenkrat nic podepisovat, ale jsemrada ze dr u vas s tim nedela zadny cavyky

@verunka slunicko píše:
Ahoj holky, jdu si k vám pro radu jelikož už šílím :( Štěpánek má 7.týdnů a je pořád gumový :( hlavičku nechce zvedat, když ho dám na bříško, tak ji dá nabok a šmitec. Za zvukem se moc neotáčí, ale když někde něco bouchne, tak se lekne. Navíc mi příjde, že často kouká jakoby „do blba“ až mě to děsí, ten pohled.
Myslíte, že není nějaký „jiný“? :(

veru je jeste malickej, kamaradka taky mela takovyho pohodare ze ho nic nezajimalo a hlavicku zacal taky drzet pozdeji,,,kazdopadne jestli se ti neco nezda dojdi k dr

• načítám...
25.8.15 13:17

No my byli u dr. minulý týden a měla jsem tolik dotazů, že na ten nejhlavnější jsem zapoměla se zeptat. to je tak, když chodím ještě s jedním dítkem do poradny :) No zkusím se tam zastavit, ať mi řekne, jestli je ok.
A tady je naše zlato ;)

• načítám...
10554
25.8.15 13:21
@verunka slunicko píše:
No my byli u dr. minulý týden a měla jsem tolik dotazů, že na ten nejhlavnější jsem zapoměla se zeptat. to je tak, když chodím ještě s jedním dítkem do poradny :) No zkusím se tam zastavit, ať mi řekne, jestli je ok.
A tady je naše zlato ;)

broucinek krasnej :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :* :*

• načítám...
4120
25.8.15 13:26

@Tinkka Tak super, jste holky sikovny. :potlesk: Ty malou porad plne kojis? Parada. Asi taky vyrukuju na Dr. pristi tyden s tim, ze chci odklad. Jinak malej vazil minuly tyden 4030 g a pry prospiva pekne.

• načítám...
7151
25.8.15 13:37
@ta Mišel píše:
@Tinkka Tak super, jste holky sikovny. :potlesk: Ty malou porad plne kojis? Parada. Asi taky vyrukuju na Dr. pristi tyden s tim, ze chci odklad. Jinak malej vazil minuly tyden 4030 g a pry prospiva pekne.

Děkuji. Tak to malej taky krásně přibírá, vid. Ten odklad bych dala, určitě tím nic nezkazíš. Hlavně, ale nechodit mezi hodně lidí, což my stejně nechodíme. Nekojim plně, ale dokrmuji UM v poměru 4/3 ve prospěch MM. Máme s tím od počátku problémy, malá se nepřisaje na prso, ale na klobouk a vypije málo, takže odsávám a dokrmuji MM a v noci UM. Byla bych ráda, kdyby už spala malá celou noc, pak by to UM částečně odpadlo, tak uvïdíme, na dnešek spala 8,5h vkuse…A jak se máte Vy jinak? Malej už lepší, to bříško? :mavam:

• načítám...
7151
25.8.15 13:44

očko dva plus jedna

• načítám...
4120
25.8.15 13:51

@verunka slunicko Krasnej broucek. :dance: U nas problem opacny. Hlavicku drzi jak dabel a nechce se moc chovat v leze. Poloha s hlavickou na rameni je holt lepsi na pozorovani. Ale nechci mu nicit zada. i :roll:

• načítám...
6639
25.8.15 13:57

Zdraví vás Daneček, už má 60 cm :pankac:

• načítám...
25.8.15 14:03
@1985bara píše:
@slunce.v.duši u nas po zmenu je neklidne spani v postylce. ALe ne ze by v ni nechtel.byt ale protoze.je mu mala.on se. porad triska o tycky a ty ho vzbudi tak poknourne a spi dal za.pet minut dalsi rana atd. Vcera jsem si ho uz vzala do postele a chrnel iplne v klidu a to ma mantinel docela dlouhej a vysokej. Budu to muset nejak vymyslet

s tim mantinelem máme totéž. máme ten obyč z ikei a to je jak nic. kamarádka si nechala ušít naducaný, takže mladá ani nepozná že narazila. jenže mi máme maličkou postýlku, tam by se to už nevešlo. nebo holt přejít do cestovní a dát tam zdravotní matraci :think:

• načítám...
4120
25.8.15 14:05

@Tinkka Dekujeme za optani.Od briska jsme uz meli docela pokoj, davam Espumisan a Bio Gaiu. Ale ted asi dva dny se to obcas zase ozve.Asi zkusim misto Espumisanu neco jinyho. A budu pit denne fenyklac, obcas dam i Tobikovi. Paradni je, ze posledni dobou hezky spinka v noci, takze spim 6,7 hodin. Papa v noci jednou a pak v kolem 6 rano. Zajimaji ho hracky a na vsechno a vsechny se smeje. :*

• načítám...
4120
25.8.15 14:08

@Lasislava1 No rostete pekne. :palec: Bavi Danika houpacka? Tobika tam zatim moc nedavam. U nas je oblibene pozorovani kolotoce pres den pro zabavu.

• načítám...
25.8.15 14:11
@verunka slunicko píše:
Myslíte, že není nějaký „jiný“? :(

teta, tak to my jsme v tom případě taky jiní…né, prosim tě neplaš. do blba čučí náš taky a za chvíli končí 5 měsíc. pohybu ze začátku taky moc nedal a ted nestíham. zvuky taky jak kdy, občas luskam kolem hlavy a nic, přitom manžel vedle pípne s mikrovlnkou a mladý je v pozoru a myslí že se mu bude dělat zase mlíko. takže jsem usoudila, že slyší a vidí jen co chce. :cert: tu hlavičku zkus cvičit, jak jsme tu už řešily s holkama. prostě nemá vypracované svaly a tak se mu nechce…

• načítám...
88
25.8.15 14:19
@1985bara píše:
@slunce.v.duši taky mi nikdo nevolal, ale aspon ze jsou slusni, me vcera volali z bohemia energy v 19,30,tak ji slusne rikam ze nemam cas ze jdu krmit syna a ani nic menit nechci, ze jsem v podnajmu a ze si energie plati majitelka sama a tipla jsem ji to kdyz porad neco mumlala, nakonec mi poslala sms ze mi zavolaji ve smluveny cas :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

O tom mi ani nemluv v Bohemia Energy jsou tak neodbytní. Mámě se to stalo taky tak.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+