Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@1985bara kulíšek krásný ![]()
už se těším, až sem taky budu moct hodit nějakou fotku a né jen ty břichaté ![]()
@1985bara píše:![]()
Myslím, ze mam tak o… 3 mesice
mladší dítě
Sikulka ![]()
@Leňásek27 píše:
@1985bara kulíšek krásný
už se těším, až sem taky budu moct hodit nějakou fotku a né jen ty břichaté
Taky se těším na fotku. A nikdy jsem tomu nevěřila, ale ten pupík ti závidím
Jeste jedou bych ho chtela ![]()
@Ecil píše:
Taky se těším na fotku. A nikdy jsem tomu nevěřila, ale ten pupík ti závidímJeste jedou bych ho chtela
@Leňásek27 taky ti zavidim brisko, pevne verim v to ze to jeste jednou zaziju a na mimiska se mooc tesime
@Tinkka Joo joooj, tak to mame stejnou tchyni. Povida kdyz breci nech ji nejkou chvily brecet, miminka nejsou na klicek, chvili jim to trva se uklidnit.Pry je to dobre na plice, pry si tim uvolnuji napeti, pry maji mit sanci se uklidnit sami.No jo no nekdy to zkosim hlavne kdyz se mi obrati n brisko a zacne se vstekat.Nebo kdyz ji dam presnidavku, vim ze ji to nestaci, nabodnu ji mliko na dojedeni, nechce ho a zacne se vstekat.Tak ji necham, ona se tak po 10min. uklidni a pak si to mliko schuti da.
No a nebo jako ji uspim, spi 10min.,pak se probudi, je nervozni, rve dokud ji znovu neuspim.Jako proc proste nespi treba dve hodky v kuse a pak neni hodku v klidu/treba/,proste by furt chrnela, ale nemuze.Po 4tydnech obraceni na bricho by si mela uz zvyknout, ona se obrati, rve, po nejake dobje se zacne vstekat dokud ji neotocim a nebo nepadn unavou za revu o kterym jsem si myslela, ze je z vedra a to teda neni. Nevim jestli se nenecham poslat na neurologii. Takovy prudas je des.To nevim jak prezijeme 2,5h. v aute. ![]()
@1985bara píše:
@Ecil taktak, jak jsi napsala souhlasim s tebou,,je pravda ze ja porodila ve stredu a dalsi stredu jsme sli k nam do prace a od te doby jezdime porad nekam, jak jsme jeden den doma tak ne ze by byl mrzutej, ale je znudenej, takze vymyslim ruzny hry atd
Taky souhlasím, klidně ať jde mimčo z jedné náruče do druhé a pozná kde co, hlavně ať je spokojené a maminka taky
Když se narodil Jakoubek, tak jsme byli čerstvě nastěhovaní a neustále jsem byla sama. S maminkama tu byl problém, holky se znaly už od školky a nikoho mezi sebe moc nepustily ( kór naplaveninu
) Teď už sice nějaké známosti jsou, ale všichni už mají děti odrostlé
Takže mě asi čeká to samé ![]()
A to jsem taky společenská a jak mi dnes řekla kámoška z práce,, a nebude sedět doma a nebude"
Včera jsme se vrátili z prodlouženého víkendu na Jevišovické přehradě. Ješte jsme si naposled zakempovali a teď už teda asi sedět doma budu, teda než se nám prťavka narodí ![]()
@slunce.v.duši Jo nema problem to jist asi uz dam v tomto tydnu maso. Nas taky nechce ani ve sportaku jezdit a to ho poutam jen mezi nohama.
@Ecil píše:
Taky se těším na fotku. A nikdy jsem tomu nevěřila, ale ten pupík ti závidímJeste jedou bych ho chtela
Já jsem za něj taky ráda, ikdyž si občas pobrblu a těším se na všechno to staronové. Někdy mám strach, jestli to ješte budu vůbec umět a navíc je i spousta věci jinak
např. s příkrmama, lepkem atd… Ještě, že vás tu holky mám, jste pro mě studnice informací
![]()
Jinak si myslím psala o tom pokusit se o další pupík po Novém roce, ne?? Občas něco dočtu, ale nestíhám reagovat ![]()
@1985bara budu holky držet palce, ať se těch pupíků zase dočkáte
Baruš vy máte myslím i zmrzlíčky, že??
@Alexandraf píše:
@kytka077
Ja byla dneska a mam o dost zkraceny vlasy, tak snad to trosku pomuzeuz nevycesavam tolik tech vlasu, tak snad
Dekuju
Ten kruh si strasne uziva. Uz prisel na to, ze se mu v nem nic nestane, tak uz je takovej uvolnenejsi, kope nohama, odrazi se, ruzne se toci a macha rukama![]()
Myslim si, ze si ho urcite uzije
S vlasama jsem odskákala obě starší děti a teď se toho úplně děsím. Nechala jsem si po xx letech narůst delší a nerada bych o ně přišla. Navíc se mi v těhotentví přestaly i tak moc mastit, že si je doslova užívám ![]()
@Leňásek27 jj mame 3, u nas se jede naostro a zatim nic, tak uvidime, jestli za rok v zari pujdeme pro nanuka ![]()
No a jinak jsem byla minulý týden poprvé na monitorech a teď jdu zase na kontrolu v pátek. Tak jsem zvědavá, co bude nového.
A minulý týden jsem konéčně spáchala těhu focení, tak jak budu mít fotečky k dispozici, hodím sem nějakou ochutnávku. Hrozně jsem se na to těšila, protože krom svatby jsem si nikdy nenechala žádné profi fotky dělat a tak jsem si dala dárek k narozkám. Zatáhla jsem do toho pěkně celou rodinku a hezky si ty 2 hod. užila. Snad ten výsledek bude stát za to…
@slunce.v.duši Jo a sluníčko, informace pro tvou tabulku, konečně jsme se domluvili na jméně a budeme mít Terezku ![]()
@Leňásek27 píše:
@slunce.v.duši Jo a sluníčko, informace pro tvou tabulku, konečně jsme se domluvili na jméně a budeme mít Terezku
no sláva, můžu ze seznamu sfouknout prach a konečně zase něco zapsat ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat