Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@kytka077 ![]()
Ja byla dneska a mam o dost zkraceny vlasy, tak snad to trosku pomuze
uz nevycesavam tolik tech vlasu, tak snad ![]()
Dekuju ![]()
Ten kruh si strasne uziva. Uz prisel na to, ze se mu v nem nic nestane, tak uz je takovej uvolnenejsi, kope nohama, odrazi se, ruzne se toci a macha rukama
![]()
Myslim si, ze si ho urcite uzije ![]()
@Ecil píše:
Uz ho to asi taky štve, porad se v noci budit
dneska mi to ovšem chlapec vynahradil a vstávačky ve dvě a půl sedmé proběhly. ale nevadí. aspoň si dorovnal tu chybějící dávku mlíka. snad to potáhne na devátou, než vyleze ven.
jináč sem dostala ráno hned vyhubováno.
pan dokonalý vylezl z baráku jako první a začal ječet že jsem nechala kočár venku celou noc, takže si v něm ustlala naše kočka. no je zaprasený kvalitně, takže ho peru
jenže včera večer byl mladý brutální, měl záchvaty ječáku i v kyblíku a manžel si spokojeně seděl u PC a nepomohl s ničím. takže jak sem holt běhala jak slépka sem a tam, na kočár jsem úplně zapomněla
jen jsem věděla že jsem něco chtěla a netušila, co to bylo…
Pro budoucí nevěsty zasíláme aktuální snímky mladého pána…Pán krokodýlem, pán zjistil že jdeme za holkama na úřad a pán v korbě alá sardinka. Včera sem to měřila a má tam volno cca 6-7cm. Tak to už asi nic moc… ![]()
@slunce.v.duši píše:
Pro budoucí nevěsty zasíláme aktuální snímky mladého pána…Pán krokodýlem, pán zjistil že jdeme za holkama na úřad a pán v korbě alá sardinka. Včera sem to měřila a má tam volno cca 6-7cm. Tak to už asi nic moc…
Ten krokous je super
. Krason je peknej macik. Kaja ma v kocarku volno jeste hooodne. Je to nase hubenoura ![]()
@kytka077 píše:
Ten krokous je super. Krason je peknej macik. Kaja ma v kocarku volno jeste hooodne. Je to nase hubenoura
je to holka, drží si linii do plavek
jemu je to malý už na dýlku i šířku. pořád oddaluju přeměnu na sporťák, ale asi zbytečně. jak se trošku pohne, hned se o něco praští a včera by býval spal v kočáru, ale budil ho právě ten omezený prostor. jen asi budou ze začátku scénky s popruhama. on je docela nerad i na autosedačce.
@Tinkka Moc díky za odkazy. Moje pediatra očkuje nejdříve jen Hexu a při druhé dávce přidává Synflorix. Já bych to ale stejně chtěla zvlášť, tak doufám, že mi vyhoví, ale tvářila se, že by neměl být problém.
Jinak - vůbec nestíhám, malej moc nespí ve dne, takže mě plně vytěžuje… Stačím při kojení sotva přečíst nové příspěvky. Kolikrát bych něco moc ráda napsala, ale bohužel…
Holky dnes probehl prvni prikrm. Dali jsme dve lzicky prvni mrkvicky. Prvni se smal ale pak se nadavoval jako kdyby chtel zvracet. Meli jste to taky tak.
A jak to mam praktikovat. Pred kazdym jidlem nebo rano a vecer? Dnes slavime 4 mesice
@slunce.v.duši píše:
dneska mi to ovšem chlapec vynahradil a vstávačky ve dvě a půl sedmé proběhly. ale nevadí. aspoň si dorovnal tu chybějící dávku mlíka. snad to potáhne na devátou, než vyleze ven.jináč sem dostala ráno hned vyhubováno.pan dokonalý vylezl z baráku jako první a začal ječet že jsem nechala kočár venku celou noc, takže si v něm ustlala naše kočka. no je zaprasený kvalitně, takže ho peru
jenže včera večer byl mladý brutální, měl záchvaty ječáku i v kyblíku a manžel si spokojeně seděl u PC a nepomohl s ničím. takže jak sem holt běhala jak slépka sem a tam, na kočár jsem úplně zapomněla
jen jsem věděla že jsem něco chtěla a netušila, co to bylo…
@Jana Vajnerová Ja dávala k obědu, napřed snědla par lzicek a dostala mléko, jakmile snědla aspoň půl skleničky, mléko jsem přestala dávat, aby pochopila, ze k obědu musi sníst zeleninu. Nez se poradne rozjedla, trvalo to. Neboj.
@Ecil takze na obed mam dat par lzicek a mlicko a jinak po cely den mleko. No a kdyz se rozji chapu dobre davat na obed jen prikrm. No a jak poznam ze mam mlicko uplne vysadit? A taky se Ti pritom Barca rak ksichtila?
@Ecil píše:![]()
![]()
Nas kocour je domácí, takže ho vyhanim každou chvili odněkud. Chlupy uz neřeším, ty jsou všude a je mi jedno, jestli psi nebo kočičí
Mladej pan by se mohl taky nekdy zapojit a ne jen držkovat
naše kočka je barákovenkovní. teď přes léto straší venku, na zimu se stěhuje na radiátor. mě by chlupy ani nevadily, ale ona má zadělané packy, jak leze kdo ví kde a pak mi všechno zaprasí. takže tam, kam pokládam mimino, mi kočka prostě nesmí. a ona moc dobře ví, že děcák a kočáry jsou tabu, ale zkouší mojí trpělivost nebo co ![]()
jooo co já bych za to dala, kdyby se zapojil i rukama a né jen hubou ![]()
@Jana Vajnerová Ksichtila se taky a děla to dodnes, kdyz dostane neco nového. Ano, jen na oběd, jinak mela normalně mléko. Ja přestala s mlékem, kdyz snědla aspoň polovinu te 125 g skleničky. Aby si zvykla, ze zelenina = oběd. Kdyz uz jedla zeleninu k obědu v pohode, začala jsem s ovocem na dopolední svačinu. To ji chutnalo a vyprdla se mi zase na zeleninu. Tak jsem ji vrátila na par dni jen na mléko, žádné ovoce, nic, pak jsem znova zeleninu zkusila a uz ji jedla bez problému. Ted uz ma ráno mléko, dop. svacina ovoce, oběd zelenina, odp. svacina ovoce nebo jogurt a večeře kaše.
@slunce.v.duši píše:
naše kočka je barákovenkovní. teď přes léto straší venku, na zimu se stěhuje na radiátor. mě by chlupy ani nevadily, ale ona má zadělané packy, jak leze kdo ví kde a pak mi všechno zaprasí. takže tam, kam pokládam mimino, mi kočka prostě nesmí. a ona moc dobře ví, že děcák a kočáry jsou tabu, ale zkouší mojí trpělivost nebo cojooo co já bych za to dala, kdyby se zapojil i rukama a né jen hubou
To je jiné, kdyz je venku, jasně. Nas kocour ven vůbec nechodí, tak mi zase moc nevadi, kdyz vleze někam Bare. Toho tvého chlapa bych chtela vidět, co vy dělal, kdyby měl Krasoně na krku
Ja nechala Baru doma chlapovi 3 dny a noci v jejich 6 týdnech ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat