Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@slunce.v.duši Jupi.Mala taky vstava posledni dobou po celonocnim spani na jidlo v 5h.,pokud se vzbudi na jidlo drive tak mezi 3-5h.,tak pak spi do 8:30h.:-) A bude to cim dal castejsi.Ale i oresto chce mala jit po 1,5-2h. spinkat zovu.:-)
Dnes mam sraz s jednou pani s e-mimino jdeme na vilet do parku u zamku v Lyse nad Labem.Tak se tesime az pokecame. ![]()
@1985bara píše:
@slunce.v.duši ale mamo, treba uz dospel![]()
![]()
Krasoň a dospěl?
Teta…že ty ještě věříš i na Ježíška že jo?
Čekam že dneska bude ještě nějaký kvalitní výstup, ale což…na to už sem nějaká zvyklá ![]()
Čoveče byla sem líná vytáhnout kočár, tak sem ho hodila jen na ruku a šlo se pěšmo. Však si tu naší pr.del viděla, takže pohoda. Mladej se vykecával s kde kym, půl ulice ho ocucmalo. Babky se mohly zbláznit. Zjistila sem tolik bulváru, co nepřinese ani chlap z hospody. Dítě přišlo rozdováděný domů, dostalo mlíko a spí.
Tak budu muset hlídat pošťáka, aby mi ho nevzbudil. Dneska přiveze rockový trička co jsem mladýmu objednala ![]()
@jahoda 2 píše:
@slunce.v.duši Jupi.Mala taky vstava posledni dobou po celonocnim spani na jidlo v 5h.,pokud se vzbudi na jidlo drive tak mezi 3-5h.,tak pak spi do 8:30h.:-) A bude to cim dal castejsi.Ale i oresto chce mala jit po 1,5-2h. spinkat zovu.:-)Dnes mam sraz s jednou pani s e-mimino jdeme na vilet do parku u zamku v Lyse nad Labem.Tak se tesime az pokecame.
No vidíš, tak si se taky dočkala trochy klidu
Spí ti nádherně. To že chce spát po tom čase znovu, je v pořádku. Ještě je malá a rychle se unaví.
Výlet si užíjte, budete mít super počasí. Ani vedro, ani zimu. Škoda že nemam řidičák, hned bych se k vám přidala ![]()
Holky jinak info k tomu očkování od Dr. Marka Petráše, kt.se zabývá vakcinací a já mu psala dotaz na vakciny.net. Od tohoto července zaslal hlavní hygienik doporučení pediatrům, že je dostačující očkování ve schématu 2 plus 1 hexavalentní vakcinou a pouze jednou dávkou MMR tj. Priorix. Takže si nenechte vnutit tu čtvrtou dávku hexy, když je to zbytečné ![]()
A alexandrof já bych dala ty dávky odděleně, to, že to pediatři očkují dohromady neznamená, že to tak je pro Tvé dítě nejlepší. Pošlu Ti odkaz do SZ na zprávu súkl, kde právě tohle bylo zminováno, že právě to spojené očko zvyšuje rizika atd.
@slunce.v.duši prošvihla jsem nějak echo z Vaší dámské jízdy s Baruš a Ecil, což???
![]()
@Tinkka Hodis mi sem taky neco o ocku? Chci jen povinna a nejlepe odlozit. Ale na kdy? Mam z toho strach.
Nase Dr. ale vypada jako dost velky zastance ockovani. ![]()
@Tinkka píše:
@slunce.v.duši prošvihla jsem nějak echo z Vaší dámské jízdy s Baruš a Ecil, což???![]()
byla jen Bára, Ecil makala jak šroub ![]()
@ta Mišel píše:
@Tinkka Hodis mi sem taky neco o ocku? Chci jen povinna a nejlepe odlozit. Ale na kdy? Mam z toho strach.Nase Dr. ale vypada jako dost velky zastance ockovani.
já odkladám na půl rok..jojo, to jsou téměř všichni pediatři..jako ano očkování je prima, ale přistupovat k tomu s rozumem, že a ne demagogie
Dala jsem odkaz i na web o očkování a súkl nežádoucí účinky vakcin, at si každy udělá obrázek sám…
@Tinkka Prosím, kde jsi vzala tu informaci o tom, co vydal hlavní hyginenik, já jen, abych tím mohla operovat u doktorky. D9ky.
@tweetee je to odpověd Dr. Marka Petráše vede stránky www.vakciny.net, dala jsem sem odkaz tak tam se podívej. Ptala jsem se na to, zda je schema dva plus jedna stejně účinné jako tři plus jedna a on mě odpověděl to co jsem tu psala. Mělo by to být v té poradně-můj dotaz a jeho odpověd. Příp. pohledat zda to vrchni hygienik nemá na svých stránkáchz, tam jsem se ještě nedívala. Je to zřejmě jen doporučení, ne nařízení, ale pokud je to podobně účinné, tak je zbytečné dávat hexu navíc plus u MMR další dvě dávky navíc, že. Ale asi se to pediatrům nehodí do krámu, nebo já nevím ![]()
@Tinkka píše:
@tweetee je to odpověd Dr. Marka Petráše vede stránky www.vakciny.net, dala jsem sem odkaz tak tam se podívej. Ptala jsem se na to, zda je schema dva plus jedna stejně účinné jako tři plus jedna a on mě odpověděl to co jsem tu psala. Mělo by to být v té poradně-můj dotaz a jeho odpověd. Příp. pohledat zda to vrchni hygienik nemá na svých stránkáchz, tam jsem se ještě nedívala. Je to zřejmě jen doporučení, ne nařízení, ale pokud je to podobně účinné, tak je zbytečné dávat hexu navíc plus u MMR další dvě dávky navíc, že. Ale asi se to pediatrům nehodí do krámu, nebo já nevím
ahoj je možné zavést 3 embrya protože tak by jsme to chtěli, ale dočetla jsem se že někde ne že jen max 2 zavedou tak nevíme ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat