Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Jana Vajnerová Jo - k tomu obědu uz ma nejen zeleninu, ale i s masem včetně ryb, ty ji jedou.
@Jana Vajnerová taky jsem dávala k obědu ze začátku pár lžiček a mlíčko..teď už toho papá čím dál víc, ale zatím ještě pořád dokojuju. Až sní celou skleničku, už nebudu dávat mlíčko ![]()
Holky, tak si to představte, tak já jsem si vzala ve čtvrtek dovolenou a Verunka si vstala v 5:15 a dneska hlídala babička a ona jí pěkně chrněla do 7:45..to je potvůrka ![]()
@slunce.v.duši píše:
je to holka, drží si linii do plavekjemu je to malý už na dýlku i šířku. pořád oddaluju přeměnu na sporťák, ale asi zbytečně. jak se trošku pohne, hned se o něco praští a včera by býval spal v kočáru, ale budil ho právě ten omezený prostor. jen asi budou ze začátku scénky s popruhama. on je docela nerad i na autosedačce.
No jo, ale zase uvidi a bude koukat, kde co lita. A to se mu bude urcite libit ![]()
My poridili vozik za kolo a tam je miminkovnik s popruhy, kde pololezi a je to napnute jakoby ve vzduchu v te konstrukci, takze hrboly a vymoly ji jen tak houpaji. Byla z toho dneska hotova
Cucela celou cestu kolem sebe a broukala si a vubec nespala. Ted vytuhla na dece s hrackou v puse ![]()
@Ecil píše:
To je jiné, kdyz je venku, jasně. Nas kocour ven vůbec nechodí, tak mi zase moc nevadi, kdyz vleze někam Bare. Toho tvého chlapa bych chtela vidět, co vy dělal, kdyby měl Krasoně na krkuJa nechala Baru doma chlapovi 3 dny a noci v jejich 6 týdnech
až mi budou vyndavat žlučník, tak ho na krku mít bude, i když už teď špekuluje, že si povolá na pomoc švagrovou. ![]()
@kytka077 parádní vozítko. kamarádka ho má taky, jsou vášniví kolaři. u nás jezdí jen manžel, mě to nějak nebaví…jsem spíš barový povaleč. ![]()
@kytka077 Ja tedy doufam ze se nikoho nedotknu ale preci si tady rikame sve nazory tak snad to bude cajk ![]()
Ja jsem odpurce techto vozitek. Mela bych strach ze se mi odpoji a katastrofa je na ceste. Take jsem cetla pripady ze auta ty kosiky smetla a bylo vazne zle. Ono neni se co divit lide jezdi jak blazni.
Ja bych se toho bala ale pojud Ti to vyhovuje tak proc ne. Kazdy jsme jiny ![]()
Snad se nebudes zlobit za muj nazor. Krom toho jsem i cetla ze to chteji zakazat. Ze kdyz to jede do kopce a najede se na hrbol tak se to prevrati…
@Jana Vajnerová mám stejny názor, ani ne tak kv. vozítku, ale kv. těm řidičům. Ale pokud se jede někde bez aut, tak super…
@slunce.v.duši píše:
@kytka077 parádní vozítko. kamarádka ho má taky, jsou vášniví kolaři. u nás jezdí jen manžel, mě to nějak nebaví…jsem spíš barový povaleč.
Hlásím se do klubu kavárenských povalečů
![]()
@slunce.v.duši píše:
@kytka077 parádní vozítko. kamarádka ho má taky, jsou vášniví kolaři. u nás jezdí jen manžel, mě to nějak nebaví…jsem spíš barový povaleč.
@Jana Vajnerová píše:
@kytka077 Ja tedy doufam ze se nikoho nedotknu ale preci si tady rikame sve nazory tak snad to bude cajk
Ja jsem odpurce techto vozitek. Mela bych strach ze se mi odpoji a katastrofa je na ceste. Take jsem cetla pripady ze auta ty kosiky smetla a bylo vazne zle. Ono neni se co divit lide jezdi jak blazni.
Ja bych se toho bala ale pojud Ti to vyhovuje tak proc ne. Kazdy jsme jiny
Snad se nebudes zlobit za muj nazor. Krom toho jsem i cetla ze to chteji zakazat. Ze kdyz to jede do kopce a najede se na hrbol tak se to prevrati…
Jani ja se nezlobim
My s tim jezdime po cyklostezkach, na silnici mam taky obavy. A tohle ma troji jisteni, takze odpojeni vazne nehrozi. Je to neprevratitelne, nejaky patent thule-charriot. Ale je pravda, ze tech vozitek se prodava dost a ty levnejsi jsou o strach. Tohle jako jedine! ze vsech proslo prave i dopravnimi crash testy, ze dokaze dite opravdu ochranit. Vyslo bezpecnejsi nez sedacka pridelana na kolo… Pdedem jsem tomu taky moc nechtela verit… Ale i tak bych se na silnici bala, protose lidi jezdi jak hovada. Nastesti u nas vede u baraku sit cyklostezek, tak se nemusim bat…
![]()
@Tinkka píše:
Hlásím se do klubu kavárenských povalečů![]()
No ja mam nanosy jeste 10kilo, takze musim pridat pohyb
A jezdim s tim i na bruslich, coz je uplne super taky. Tam nehrozi vubec nic, pridela se predni kolo a madla a pekne se tlaci
![]()
Jinak je teda fakt, ze nektery ty vozitka jsou fakt o strach a lidi to koupi, protoze to je levne… To bych radsi nekoupila nic. Ono tohle stoji 38tisic… My meli stesti a prenechal nam to kamarad rok stare za pulku, protoze sli do dvojiteho. Narodilo se jim druhe driv nez pocitali
![]()
Spis me prekvapuje, ze ty ostatni co neprosli temi crash testy, ze je nezakazali…
@kytka077 Tak v tom pripade Te chvalim. Na silnici bych s tim nejela. Pokud s tim jezdis jen po cyklo stezkach tak je to naprosto v poradku. Co se tyce tech lidi tak jsou naprosto nepoucitelni. Vedi rizika koupi si je paklize se neco stane tak nedavaji vinu sami sobe ale firme ktera vozik vyrabi a nasledovne ho zaluji o penize. No proste Cesky narod ![]()
Holky, potřebuji radu ohledně zai a musí něco potvrdit i zaměstnavatel. Jsem z toho nějaká zmatená.?)
@Jana Vajnerová píše:
@kytka077 Tak v tom pripade Te chvalim. Na silnici bych s tim nejela. Pokud s tim jezdis jen po cyklo stezkach tak je to naprosto v poradku. Co se tyce tech lidi tak jsou naprosto nepoucitelni. Vedi rizika koupi si je paklize se neco stane tak nedavaji vinu sami sobe ale firme ktera vozik vyrabi a nasledovne ho zaluji o penize. No proste Cesky narod
asi tak… Sobe koupi kolo za 30tisic a diteti je jim lito koupit vozik za stejnou cenu a pritom je to do tri let a muze to byt i na druhe a pak se to da jeste narozdil od kola dobre prodat. Nechapu taky.. Stejne kdyz vidim rodinu na kole, kde chlap ma helmu a zenska nebo deti nemaji. Bych vzdycky toho chlapa nakopala, ze je necha jet…
Holky s tema mrnousema je sranda.:-) Natalka si prdne, kdyz to nesmrdi je vpohode, kdyz to smrdi rekne bebll a zatvari se.:-D A mysli si, ze ma bobo a chce prebalit.Tak kouknu reknu nee to neni bobo to je prd.:-)
a ona zase klid.Nebo drzi v ruce kousatko hodi si ho na nos ma ho tam polozen a leda ho.:-) A kdyz se ji ho nedari sebrat tak se zacne vstekat.Nebo drzi dudlik a vsteka se kde ho ma.:-)
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat