Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
to jsme rádi, že máš radost ![]()
Jinak se nic neděje?? Neměl někdo mít minimálku?? A co @Jamall má tuším termín teď, ale asi se neozývá, že??
@Leňásek27 píše:to jsme rádi, že máš radost
Jinak se nic neděje?? Neměl někdo mít minimálku?? A co @Jamall má tuším termín teď, ale asi se neozývá, že??
hacilka bude mit minimalku v zari
@Leňásek27 myslim ze taky mela, ale to si nejsem jista, pockame na seznam od slunii
…jinak moc pekne jmeno jste vybrali ![]()
Edit:
naše hormonální šňupačky:
červenec 2015 IVF (ET/KET): kratjana (KET), Barb0rka
září 2015 IVF (ET/KET) : hačilka (minimálka)
čekatelky na //:
krvelačné čekatelky:
a zase ty čekatelky (UTZ):
naše těhulky aneb kdy vykouknou lásky na svět:
listopad: kleo28 (narozen Michal 28tt 20.11.14)
prosinec: barusssska (narozena Anička 5.12.14)
leden: alexa37 (narozena Eliška 10.1.15),
únor: Ecil (narozena Barbora 16.2.15), letnička77 (narozena Veronika 16.2.15), 1985bara (narozen Jonáš 18.2.15), anew (narozen Maxim 24.2.15),
březen: čičina2 (narozeni holčička + chlapák 1.3.15), kovarovakobyla (narozena Emma 2.3.15), amelie111 (narozen Jakub 3.3.15), jahoda 2 (narozena Natálie 18.3.15),
duben: slunce. v.duši (narozen Martin 5.4.15), kytka077 (narozena Karolína 12.4. 15), tweetee (narozen Kryštof 13.4.15), marketa.pipa (narozen Jan 15.4.15), Luciasek-86 (narozena Klárka 21.4.15), Jana Vajnerová (narozen Vítek 21.4.15), Alexandraf (narozen Ladislav 27.4.15),
květen: Tinkka (narozena Natálie 19.5.15), MartiJára (narozena Anežka 22.5.15), lastova (narozena Nikola 25.5.15), snailka (narozeni jednov. Martin a Dan),
červen: belina46(narozena Adriana 22.6.15),
červenec: Smajlinka123 (narozen Otakar 1.7.15), Muf86 (narozen Jáchym 4.7.15), verunka slunicko (narozen Štěpán 7.7.15), Ruzovytulipan (narozen Jonáš 13.7.15), evaprochy (narozen Jakub 16.7.15), Martina225 (narozena Eliška 19.7.15), ta Mišel (narozen Tobiáš 19.7.15), Lasislava1(narozen Dan 20.7.15), Ebon (2 chlapáci TP 22.7.15 ),
srpen: Jamall (holčička TP cca 27.8.15.),
září: Leňásek27 (Tereza TP 16.9.15)
říjen: Tsambika (Jiří TP cca 19.10.15)
@1985bara děkuji, taky nám to dalo zabrat
někdy je problém domluva ve dvou a my jsme 4. Kluky jsme z toho nechtěli vynechat, takže to bylo náročné a jsem ráda, že jsme všichni spokojení ![]()
@Leňásek27 Jj, chceme po novém roce. Mame jednoho mrazacka, zkusíme KET a pak další IVF. Snad se povede. A těším se na ty fotky ![]()
Tak zitra nas ceka 6m prohlidka s tim ze by uz melo probehnout i pigaro u nas,,,mam tu ale jedno ALE…nevim jestli jste to slyseli v tv, ale v novem boru vznikla diky oprave silnice a naslednem napojeni na jiny vodovod zkazena voda a tim padem lide zvraci a maji prujem (noroviry),,zdroj nakazeni se nasel, jenze ted se to mezi lidmi siri kapenkovou infekci,,doted jsme byli v poho, ale na dnesek martin prosedel na wc a nevedel co driv do zachodu strcit, takze mam obavu ze to u nas propukne, zatim se drzime, inkubacka je 48h a ja nevim jestli maleho pichnout nebo ne, preci jen bude oslabenej
![]()
@1985bara asi bych odložila pokud máš na mysli očkování..tvůj dr s tím evid. nemá problém vid?
@Tinkka uvidim. Reknu mu co a jak a snad neco rozumneho vymyslime. Ale budu se priklanet k odlozeni jeste
@1985bara Radši bych posunula, byť třeba jen o týden, ale posunula.
Já se chci zase pro změnu zeptat na to schéma 2+1, jestli by nestačilo. Akorát bychom měli jít příští týden na 3 dávku a tak se s tim dá ještě čachrovat. ![]()
U nás sice žaludky ok, ale mladý mi proječel celou noc. Tohle jsem u něj ještě nezažila a jsem jak zombie. Jsem zvědavá, co chystá na den.
@slunce.v.duši u nas po zmenu je neklidne spani v postylce. ALe ne ze by v ni nechtel.byt ale protoze.je mu mala.on se. porad triska o tycky a ty ho vzbudi tak poknourne a spi dal za.pet minut dalsi rana atd. Vcera jsem si ho uz vzala do postele a chrnel iplne v klidu a to ma mantinel docela dlouhej a vysokej. Budu to muset nejak vymyslet
Tak u nas taky vzruso, jeste ze jdu dneska k dr. Plus 3 ockovani. Par dni uz odmita mleko a jen pije caj, vcera jsem musela uvarit 400 ml a vse vypil. Vecer pred spanim nechce ani kasi, zaplaca se cajem a spi. A le vzbudi se pak v jednu a to ma uz hlad. Tak budu muset asi uz davat maso a presnidavky.
Holky,
tak dneska jsme měly kontrolu ve třech měsících. Malá váží 6900g a měří 64cm, dle paní Dr. vypadá blahobytně, tak jsme se zasmáli
Jinak vše OK a hlavně očkování odloženo bez řečí, za což jsem moc ráda, doktorka k tomu nic neřekla, jen jsem ji podepsala papír o odkladu na 6m. S příkrmy prý nemusím spěchat, takže to vidím tak na ten ukončený pátý měsíc i dle Dr.
Ahoj holky, nestiham docitat, natoz reagovat ![]()
Na vikend prijela mamka s brachama, takze bylo veselo ![]()
Vcera jsme byli u mudr na 4.mesicni + ocko.
Nevim co to mame za kluka, ale ocko s nim nic nedela
no, jsem za to rada ![]()
Ocicko uz mu nehnisa, jen porad slzi, tak nam napsala spesl kapicky a pokud se to do tydne nezlepsi, tak nas posle, jestli nema ucpany slz. kanalek
takze super ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat