Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@slunce.v.duši prosim te benzina neres, tam jde o pohodu a vylet neee ![]()
jinak si mu to pekne vysvetlila s tou holcickou to je fakt,,sportak nemuzes aby na tebe videl? to je na prd me jde na oba smery
@Tinkka ja kdyz mi nekdo chce povidat do vychovy reknu, ze dekuji ale oni meli taky svoji sanci vychovat sve ditko a ted jsem na rade ja s vychovou toho meho
@slunce.v.duši Řekla jsi mu to přesně, dítě si musi zvyknout na změny prostředí, na lidi kolem… Jinak neví, co se děje a pláče. Bára je v akci skoro denne od svých 3 tydnu. Moji rodiče, prace (přijdu, zapomenu ji klidne kolegům a mažu na jednání
), návštěvy, výlety, dovolené… Spí v různých prostředích, postylkach… Kam přijdeme, je středem pozornosti, hned se na každého chechtá. Myslím, za @1985bara tohle potvrdí. Jsou ženské, které tohle tvrdě odsuzují, ale podle mne zbytečně. Je na ni vidět, jak je strasně spokojena. Nejlepší je, kdyz někdo tuhle „výchovu“ tvrdě odsoudí a za půl hodiny se mne ptá, jestli nemám patent na pohodové děti a nepodělim se
. U Tebe je skoda, ze neřídíš, my jsme samostatná jednotka a chlap, kdyz chce, tak se přidá
Ono se to zlepší i u vás, Krasoň si postupně zvykne. ![]()
@marketa.pipa píše:
Ahoj holky odkdy jste zacaly davat maso? jinak nas uz jezdi ve sportaku taky a stene v tom rva jako v normalnim kocaru, proste nechce lezet.
Ja az nekdy od ukončeného 5.mesice, kdyz jsem mela vyzkousenou zeleninu a ovoce. Ale můžeš i dřív, tohle byl muj postup.
@1985bara píše:
no jsem zvedava co jste zase vymysleli za pozici,,,ja musela jozinovi sehnat ksiry do korby, protoze mu vubec ale vubec neverim, hlavne si stoupa zmetek jeden
Jonášek je fofrník, Bara si jeste hraje na miminko
. Nic světoborného, ale madam musi mit přehled a jeste nesedí ![]()
@1985bara píše:
@slunce.v.duši sluniii to je mi lito, ja myslela ze v tom sportaku mu bude lip, s chlapem to fakt nemas jednoduchy, pritom je to od pohledu sympos a takovy blaboly z nej jdou![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
, vylet vlakem sama je dobrej napad,,,nebo prijedu a nalozim vas a pojedem treba na melnik na kafe aby decka cucela
V pondělí, ano prosim, chci taky, jen za tyden nemůžu, pak uz zase ok.
@Ecil taktak, jak jsi napsala souhlasim s tebou,,je pravda ze ja porodila ve stredu a dalsi stredu jsme sli k nam do prace a od te doby jezdime porad nekam, jak jsme jeden den doma tak ne ze by byl mrzutej, ale je znudenej, takze vymyslim ruzny hry atd
@Ecil píše:
V pondělí, ano prosim, chci taky, jen za tyden nemůžu, pak uz zase ok.
ja za tyden taky nemuzu teda asi,,ale planovala jsem si navstevu kamaradky,,takze za 14dni?? 7.9.
![]()
@1985bara @slunce.v.dusi anebo to pondělí 31.8. ano, ale odpo, cca 12.30-13 hod, koukám totiz, ze nemůžu 7.9. ![]()
@1985bara píše:
ja za tyden taky nemuzu teda asi,,ale planovala jsem si navstevu kamaradky,,takze za 14dni?? 7.9.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Uz to píšu… Neslo by 14.9.?
@slunce.v.duši jejdanánky sluni, to je mi teda fakt líto, že se tak trápíš. Chlap by měl pomoct, ty jsi s malým pořád doma, měla bys větší nárok být na nervy. A né, aby tě ještě deptal
. Ale neboj, on z toho pláče opravdu vyroste, nám se to taky podařilo a druhý bobek pak byl za odměnu, o tom jsem ani nevěděla. Teď jsem zvědavá, co nás čeká do třetice ![]()
S tím sporťákem teď měla problém i ségra. Nešel otočit proti směru jízdy a Tomášek taky poplakával a to má jinak hodný dítko. Zvykl si po pár vyjížďkách a pomohlo, že mírně přizvedla záda, aby viděl ven. ![]()
@1985bara holky úplně vám ten babinec závidím…samozřejmě v dobrém, hezky si to užijte ![]()
@Ecil píše:
Tak to máte vymyšlené dobřeJá bych se bála na silnici, na cyklostezce je to v pohodě. Já kolo moc ne, hlásím se k @Tinkka a @slunce.v.duši do klubu
![]()
![]()
U nás se jezdí na kole fakt hodně, je tu šíleně turistů ( jižní morava, lednicko- valtický areál hned vedle) Já mám strach v sezóně řídit i auto. Bohužel ani cyklisti nejsou mnohdy spořádaní a jezdí si jak se jim zachce. My teda na kole občas vyrážíme, ale také upřednostňujeme cyklostezky a vozítko zatím koupit neplánujeme. Pro kluky jsme měli normálně sedačky na kole a dobrý… ![]()
@slunce.v.duši píše:
až mi budou vyndavat žlučník, tak ho na krku mít bude, i když už teď špekuluje, že si povolá na pomoc švagrovou.
U nás takhle chlap povolával a vše tchýni, až jsemz toho byla na nervy. Pokaždé ta samá výmluva, že nemůže mít volno z práce. Z velké části bohužel pravda, ale já z toho byla kolikrát na palici.
Vyřešilo se to před třema rokama, kdy jsem se s tchánovcema tak rozhádala, že jsme spolu přes dva roky vůbec nemluvili a manželovi nezbylo, než začít lépe fungovat. Každopádně to už bylo snadnější, protože kluci přece jen odrostli a jsou samostatnější. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat