IVF v roce 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
10554
24.8.15 11:25

@slunce.v.duši prosim te benzina neres, tam jde o pohodu a vylet neee :-D

jinak si mu to pekne vysvetlila s tou holcickou to je fakt,,sportak nemuzes aby na tebe videl? to je na prd me jde na oba smery

@Tinkka ja kdyz mi nekdo chce povidat do vychovy reknu, ze dekuji ale oni meli taky svoji sanci vychovat sve ditko a ted jsem na rade ja s vychovou toho meho

• načítám...
22446
24.8.15 11:38

@slunce.v.duši Řekla jsi mu to přesně, dítě si musi zvyknout na změny prostředí, na lidi kolem… Jinak neví, co se děje a pláče. Bára je v akci skoro denne od svých 3 tydnu. Moji rodiče, prace (přijdu, zapomenu ji klidne kolegům a mažu na jednání :lol: ), návštěvy, výlety, dovolené… Spí v různých prostředích, postylkach… Kam přijdeme, je středem pozornosti, hned se na každého chechtá. Myslím, za @1985bara tohle potvrdí. Jsou ženské, které tohle tvrdě odsuzují, ale podle mne zbytečně. Je na ni vidět, jak je strasně spokojena. Nejlepší je, kdyz někdo tuhle „výchovu“ tvrdě odsoudí a za půl hodiny se mne ptá, jestli nemám patent na pohodové děti a nepodělim se :lol:. U Tebe je skoda, ze neřídíš, my jsme samostatná jednotka a chlap, kdyz chce, tak se přidá :lol: Ono se to zlepší i u vás, Krasoň si postupně zvykne. :hug:

• načítám...
22446
24.8.15 11:40
@marketa.pipa píše:
Ahoj holky odkdy jste zacaly davat maso? jinak nas uz jezdi ve sportaku taky a stene v tom rva jako v normalnim kocaru, proste nechce lezet.

Ja az nekdy od ukončeného 5.mesice, kdyz jsem mela vyzkousenou zeleninu a ovoce. Ale můžeš i dřív, tohle byl muj postup.

• načítám...
22446
24.8.15 11:41
@1985bara píše:
no jsem zvedava co jste zase vymysleli za pozici :-),,,ja musela jozinovi sehnat ksiry do korby, protoze mu vubec ale vubec neverim, hlavne si stoupa zmetek jeden

Jonášek je fofrník, Bara si jeste hraje na miminko :lol:. Nic světoborného, ale madam musi mit přehled a jeste nesedí :lol:

• načítám...
22446
24.8.15 11:44
@1985bara píše:
@slunce.v.duši sluniii to je mi lito, ja myslela ze v tom sportaku mu bude lip, s chlapem to fakt nemas jednoduchy, pritom je to od pohledu sympos a takovy blaboly z nej jdou :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:, vylet vlakem sama je dobrej napad,,,nebo prijedu a nalozim vas a pojedem treba na melnik na kafe aby decka cucela :-D

V pondělí, ano prosim, chci taky, jen za tyden nemůžu, pak uz zase ok.

• načítám...
10554
24.8.15 11:46

@Ecil taktak, jak jsi napsala souhlasim s tebou,,je pravda ze ja porodila ve stredu a dalsi stredu jsme sli k nam do prace a od te doby jezdime porad nekam, jak jsme jeden den doma tak ne ze by byl mrzutej, ale je znudenej, takze vymyslim ruzny hry atd

• načítám...
10554
24.8.15 11:47
@Ecil píše:
V pondělí, ano prosim, chci taky, jen za tyden nemůžu, pak uz zase ok.

ja za tyden taky nemuzu teda asi,,ale planovala jsem si navstevu kamaradky,,takze za 14dni?? 7.9. :think: :think: 8) 8) 8) :lol: :lol:

• načítám...
22446
24.8.15 11:52

@1985bara @slunce.v.dusi anebo to pondělí 31.8. ano, ale odpo, cca 12.30-13 hod, koukám totiz, ze nemůžu 7.9. :(

• načítám...
22446
24.8.15 11:52
@1985bara píše:
ja za tyden taky nemuzu teda asi,,ale planovala jsem si navstevu kamaradky,,takze za 14dni?? 7.9. :think: :think: 8) 8) 8) :lol: :lol:

Uz to píšu… Neslo by 14.9.?

• načítám...
3422
24.8.15 11:56

@slunce.v.duši jejdanánky sluni, to je mi teda fakt líto, že se tak trápíš. Chlap by měl pomoct, ty jsi s malým pořád doma, měla bys větší nárok být na nervy. A né, aby tě ještě deptal :(. Ale neboj, on z toho pláče opravdu vyroste, nám se to taky podařilo a druhý bobek pak byl za odměnu, o tom jsem ani nevěděla. Teď jsem zvědavá, co nás čeká do třetice :think:
S tím sporťákem teď měla problém i ségra. Nešel otočit proti směru jízdy a Tomášek taky poplakával a to má jinak hodný dítko. Zvykl si po pár vyjížďkách a pomohlo, že mírně přizvedla záda, aby viděl ven. :palec:

• načítám...
3422
24.8.15 11:58

@1985bara holky úplně vám ten babinec závidím…samozřejmě v dobrém, hezky si to užijte :palec:

• načítám...
10554
24.8.15 12:17
@Ecil píše:
@1985bara @slunce.v.dusi anebo to pondělí 31.8. ano, ale odpo, cca 12.30-13 hod, koukám totiz, ze nemůžu 7.9. :(

hele me to je prakticky jedno kdy, posunu navstevy na jindy :-) ted zalezi na zakopcanicich :-D, nevim jak to bude 14.9 planujeme dovcu :-)

• načítám...
3422
24.8.15 12:19
@Ecil píše:
Tak to máte vymyšlené dobře :palec: Já bych se bála na silnici, na cyklostezce je to v pohodě. Já kolo moc ne, hlásím se k @Tinkka a @slunce.v.duši do klubu :lol: :lol: :lol:

U nás se jezdí na kole fakt hodně, je tu šíleně turistů ( jižní morava, lednicko- valtický areál hned vedle) Já mám strach v sezóně řídit i auto. Bohužel ani cyklisti nejsou mnohdy spořádaní a jezdí si jak se jim zachce. My teda na kole občas vyrážíme, ale také upřednostňujeme cyklostezky a vozítko zatím koupit neplánujeme. Pro kluky jsme měli normálně sedačky na kole a dobrý… :roll:

• načítám...
3422
24.8.15 12:28
@slunce.v.duši píše:
až mi budou vyndavat žlučník, tak ho na krku mít bude, i když už teď špekuluje, že si povolá na pomoc švagrovou. :cert:

U nás takhle chlap povolával a vše tchýni, až jsemz toho byla na nervy. Pokaždé ta samá výmluva, že nemůže mít volno z práce. Z velké části bohužel pravda, ale já z toho byla kolikrát na palici.
Vyřešilo se to před třema rokama, kdy jsem se s tchánovcema tak rozhádala, že jsme spolu přes dva roky vůbec nemluvili a manželovi nezbylo, než začít lépe fungovat. Každopádně to už bylo snadnější, protože kluci přece jen odrostli a jsou samostatnější. :dance:

• načítám...
10554
24.8.15 12:34
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital