IVF v roce 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
12488
25.8.15 21:37

@monika m Superr. :palec:

• načítám...
25.8.15 21:40

@jahoda 2 on tř. zvedne hlavičku na chvilku, když mu jakoby hladím záda nebo držím zadeček, prostě nějaká stimulace, potom trošku zvedne, ale i tak je to špatně bo dává hlavičku do strany. No ale snad lepší než nic..

• načítám...
1018
25.8.15 21:44

@verunka slunicko Máš opravdu krásnýho kluka - ten zasněnej výraz… úžasný! :andel: To bude jednou balič! :pankac: :mrgreen:

• načítám...
1018
25.8.15 21:49

@ta Mišel @Lasislava1 @verunka slunicko
Holky, to máte moc šikovné děti. :palec: To u nás bojujeme pořád s prdíkama, není to tak hrozný, neřve, ale po kojení se vždycky kroutí a občas sténá. Takže pořád rozháním prdy. Skoro celý den. Někdy se nestihnu ani najíst. :nevim: Spát mi taky moc nespí, přes den jen po chvílích, ale aspoň zase spí v noci, no… Takže kolotoč moc nežere, hrací deka - na ní vydrží chvíli a už pofňukává a lehátko nemám, bo mi ho doktorka nedoporučila. :mrgreen:
Jo, a @slunce.v.duši - náš malej řve i v korbě, tak si z toho nic nedělej. Zrovna dnes jsem si vzpomněla na tvýho manžela, co říkal o vašem malým, a napadalo mě to stejný - nikam s ním nemůžu, protože v kočáru je prostě za trest… :zed: Možná ho blbě oblíkám - je mu horko, nevím. Já někdy fakt ale nevím, jak ho oblíct… máte to některá taky tak :nevim:

• načítám...
12488
25.8.15 21:53

@verunka slunicko Neboj, toje ok.Ne to delala spatne jeste nedavno.Pak se zacela obracet a bylo to lepsi, ale ted kdyz je na brise tak rve jako das. A kdyz ji obratim tak se vsteka. Vsteka se tak i tak. :nevim: No ja treba delala, vse co je na zapinani na zadech zapinam popretoceni na brisko, zada utiram na brisku, a jeste jipisi cisla od 1do 20na zadicka prstem a rikam ji to.Pak sipred ni lehnu a delam kukykukykukyny a ona se utoho este rechta.Ale vzdalim se a rve. Takze neboj. Paseni konickuni dobre delala az na konci 3mesice.:-) Pak se mi v postylce zacela posouvat/couvat/vecnej rev,/,pak se obracela na bok s knouranim, pak pretacet na bricho, celkem ok, ale po pretoceni to je rev.Ale nejak se mi snad boji nebo co pretocit nazada.Tez nechapu. :nevim: Ma tendenci si na zadech pritahnout za kolena do sedu, al nejde ji t a rve taky.tak nikdy nevim jestli rve, ze neco chce nebo jstli nadava, ze ji to nejde.Kdo vi. :nevim: Ale neboj je to fakt normalka.Mate hraci deku?

• načítám...
14000
25.8.15 21:55

@verunka slunicko
neboj má ještě spousta času, já to mám opačně Kubík mě až překvapuje jak už pomalu zvedá hlavičku, ale Tomík byl dlouho gumoví ležel jak pecka a ani milimetr nic, takže opravdu buď klidná ;)

Jinak všechny zdravím, máme se fajn a máme už přes 5kg :D k sobě se kluci chovají parádně, jen Tomík zlobí a hodně až mě to trápí. Začal se počůrávat a vzteká se hrůza. No nic snad to přejde ted nemám starší a mladší dítě ale spíš dvojčátka :roll:

Kubíka musím tak 2× denně dokrmovat sunarem a nutrilonem nestíhá se mi tvořit mléko jak mám zápřah.

Pak hodím aktuální foto, Kubík vypadá jak 3měsíční :D

• načítám...
12488
25.8.15 22:26

@Smajlinka123 Ahoj,mame. :mrgreen: Zrovna mynuly tyden jsem byla s moc hodnou pani venku.Je z emimino a kupovala si ode mne nejake vecicky.:-) Je moc hodna a ma malou holcicku 2mesicni.No droboucke miminko.Ale neustale rve, vzpomela jsem si na nasi malou jak v prvnich 2,5mesicich rvala skoro nepretrzite. Rvala mi vsude, doma, v kocaru,vsude.Kdyz nam pak rvala nepretrzite i vecer a vstekala se, kopala a tak kolem sebe.Tak jsme ji proste nechaly vyrvat. A byl klid. Vecer mi celkem usina ok a spi celou noc.Ve dne mi do 6 tynu i spala po 10-15minutach 5-10min. a mezi tim mi furt rvala.Dr neDr. jsem vzala lehatko a byla v nem cely den nalezato a houpala jem a houpala. Nakonec mi pak i spala. :mrgreen: Ale houpat.:-) Pak jsem s ni zacela chodit a jezdit na dlouhe vylety a prochazky v kocarku a najednou se ji to zacelo libit.Pak jsem vitahla autosedacku a kolibala i v autosedacce, vzdy se mi tam dobre vyprdela a vykadila. Pakcestovala ve 2m. na hraci deku.Tam milovala kdyz jsme v DM koupily ten nafukovaci mic a snurkou privazaly 2cm nad brisko a ona se do nej trefovala vsim co ji napadlo. Takhle vydrzela cca mesic.Pak si zacela hrat i s jinymi hrackami a od te doby co zacela dobre videt tak zacela sledovat fotbal a hokej. :mrgreen: Takhle 8o 8o 8o
A pk sem tky natolola paci rezimek, ted i rika i sama, ze chce spat, jinak je pretazena a rve jeste vic.Zkus kdyz zcne zivat 3×, mit cerveny oci, mnut si je, pochvily zacne rvat.Tak hned jAk zacne uspat.Kdyz neni vedro, zavinout a uspat. Nebude se lekat.Nebo ve vedru zavin jen v pline, ale ne do rychlozaviny, ale do pleny, duce k telu, delej ssssss, a houej. A uvidis do 5-10min. a bude spat jak vedne tak v noci.:-) Ale ve 4m mi to trosku prestalo fungovat/dostala se z toho a ebo bylo vedro/.Jinak dnes a vcera diy tomu spala odpolko 2h.:-) :dance:

• načítám...
12488
25.8.15 22:30

@evaprochy Helet a nema zacpu? Natalka mela p Nutrilonu zacpu, tak jsme davaly jn Sunar.To zase mela zelenou stolici, ale uz je to ok.As bych nemichala dve mlika. :nevim:

• načítám...
1018
25.8.15 22:39

@jahoda 2 Jahů, díky za rady, vyzkouším. :-) To s tím fotbalem a hokejem jsi napsala hezky. :mrgreen: Jsem se nachechtala…
Jinak já moc ty dlouhý vycházky neužiju, protože každý dvě hodiny kojím, trvá to tak cca 40 minut i s přebalováním, takže mi zbývá zase do dalšího kojení hodinka a něco. Pak se vracím na kojení domů no… :nevim:

• načítám...
4803
25.8.15 22:39
@Ecil píše:
@slunce.v.duši Řekla jsi mu to přesně, dítě si musi zvyknout na změny prostředí, na lidi kolem… Jinak neví, co se děje a pláče. Bára je v akci skoro denne od svých 3 tydnu. Moji rodiče, prace (přijdu, zapomenu ji klidne kolegům a mažu na jednání :lol: ), návštěvy, výlety, dovolené… Spí v různých prostředích, postylkach… Kam přijdeme, je středem pozornosti, hned se na každého chechtá. Myslím, za @1985bara tohle potvrdí. Jsou ženské, které tohle tvrdě odsuzují, ale podle mne zbytečně. Je na ni vidět, jak je strasně spokojena. Nejlepší je, kdyz někdo tuhle „výchovu“ tvrdě odsoudí a za půl hodiny se mne ptá, jestli nemám patent na pohodové děti a nepodělim se :lol:. U Tebe je skoda, ze neřídíš, my jsme samostatná jednotka a chlap, kdyz chce, tak se přidá :lol: Ono se to zlepší i u vás, Krasoň si postupně zvykne. :hug:

Ecilko napsalas to naprosto presne a verim, ze je to duvod, proc je mala takova pohidarka. Uz ji asi jen tak neco nerozhodi a kojila jsem ji snad na vsech moznych i nemoznych mistech (napr.pri cekani u vydejniho skladu nabytku, za volantem mezi ostatnimi auty :mrgreen: )
Taky ji v praci frknu kolegynim a letim na schuzi a pribiham vetsinou jen na kojeni :pankac: Jezdim nekam s ni skoro kazdy den a tatinek teda dost casto s nami. Brusle, kafco, nakupy, vylety, srazy s kamoskama a jejich mimcama… Kaja se teda rozhodne nenudi, ale zase pak celou noc pekne spi :palec:

@1985bara píše: :mrgreen: :mrgreen:

To jsou bozi fotky! Musim ukazat Kaje, jestli by se ji nelibil takovej pohodar jako je ona :mrgreen: :srdce:

• načítám...
14000
25.8.15 22:42

@jahoda 2
zácpu nemá kadí dobře i stolici má pěknou ty míchaná vajíčka. Ono to míchání není na dlouho míchám to proto že mu občas udělám u našich nutrilon co tam mám tak ho zdělám, když jsme u nich jinak mu dělám sunar.

• načítám...
4803
25.8.15 22:43
@Leňásek27 píše:
S vlasama jsem odskákala obě starší děti a teď se toho úplně děsím. Nechala jsem si po xx letech narůst delší a nerada bych o ně přišla. Navíc se mi v těhotentví přestaly i tak moc mastit, že si je doslova užívám :mrgreen:

Jojo v tehotenstvi jsem mela vlasy krasny a husty. Kdepak jsou ted :mrgreen:

• načítám...
4120
26.8.15 08:20

@Smajlinka123 Ja taky kolikrat nevim, jak Tobiaska oblict. Pocasi se meni jak na houpacce. U nas na horach uz je navic chladneji, rano i osm stupnu a odpoledne 15. Jsem zvedava, zda tu ted bude jeste vedro. V Tescu a Kiku zadne podzimni klucici bundy, budem muset do HM a CA do Nemec.

• načítám...
4120
26.8.15 08:22

@Smajlinka123 A holcicich veci maji vsude vic a hezcich. :? Co u vas?

• načítám...
26.8.15 08:24
@Smajlinka123 píše:
@ta Mišel @Lasislava1 @verunka slunicko
Jo, a @slunce.v.duši - náš malej řve i v korbě, tak si z toho nic nedělej. Zrovna dnes jsem si vzpomněla na tvýho manžela, co říkal o vašem malým, a napadalo mě to stejný - nikam s ním nemůžu, protože v kočáru je prostě za trest… :zed: Možná ho blbě oblíkám - je mu horko, nevím. Já někdy fakt ale nevím, jak ho oblíct… máte to některá taky tak :nevim:

tož u nás se sporťákem snad celkem pokrok. včera jsem mu ho předvedla, jako špičkový podomní prodejce, vysvětlila jak je boží a že na mě může koukat přes okýnko a celkem i dobrý. přes den v něm byl na zahradě přes hodinu a večer sme jeli na procházku a taky byl v pohodě. ještě dneska to vyzkoušim, aby si fakt zvykl a zítra bych chtěla na celodenní výlet, tak jsem na to zvědavá :think:. manžela sem zaúkolovala aby někde koupil tu náhradní vložku, aby mi to tam bylo příjemnější.
tak zkus oblékat méně, náš je hodně horkokrevný a pořád spařený jak jetel. takže raději dam to co sobě a deku, kterou můžu kdyžtak sundat a nebo přes něj hodim jen látkovou plenu. ale na začátku jsem se taky bála, aby mu nebylo zima tak jsem vrstvila jak divá a časem mě to přešlo.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+